همیشه هم میگم کسایی که میگن pes بهتره فوتبال بلد نیستند بازی کنن فقط چون آسونتره میگن اسمش را هم میزارن game play چه ربطی داره خوب بازی آسون که ربطی به این حرفها نداره هی فرت فرت گل بزنی شما نیگاه کن من خودم فیفا بازم توی یک بازی در حالت semipro & world class تا حالا نتونستم به کامپیوترش 4 تا بیشتر بزنم ولی توی pes با دروازه بان 2 تا گل در حالت سخت تازه همه را هم دریبل زیدانی زدم رفتم زدم توی گل زدم به نظر من که بیشتر شبیه به واکیبایاشی در فوتبالیست ها بود که یک تنه همه را به رگبار میبست
یادم میگفتن با یه بازیی میشه از Ps3 با XBOX360 آنلاین بازی کرد :confused:اصلا با ps3 نیمشه با pc رابطه بر قرار کرد فقط با 360 میشه یعنی منظورم اینه که مثلا بازی مثل shodowrun که آنلاین میتونن با کاربران vista رابطه بر قرار کنن نمیدون ولی تا جایی که دونستم گقتم
در رابطه با دوستمون که میگن فیفا سخت نیست شاید تعریف سخت را اشتباه در اینجا متوجه شده شما اول باید ببینی میخوای simolation بازی کنی یا arcade در اولی یعنی همه چیز واقعی و گر قبول داشته باشه هیچ جای دنیا نبوده که با دروازه بان دریبل زیدانی بزنی 3 نفر پشت سر هم تازه گلم بزنی به این میگن غیر واقعی ولی واقعی یعنی شما اول فضا را در نظر میگیری بعد دریبل میزنی من که خودم ادعای فیفا دارم توی یک بازی شاید 3 4 تا حرکت نمایشی نزنم چون نمیشه خوب در نمیاد ولی توی این بازی pes شما اگر یکم تمرین کنی مثل ماست دریبل بزن همه را از دم ولی در کل از گرافیکشم خوشم نمیاد ناراحت نشینا شاید گرافیک به دید من فیفا بهتر باشه حالا بزارید بیاد در ضمن این عکس ها منم100 در صد تایید میکنم که گرافیک بازی نیست اگرم باشه صد تا افکت روش کلا ea خالی بندی زیاد میکنه نمونه بارزش the god father
دمویی که از گیم پلیش قبل از انتشارش اومد مخ آدم صوت میکشید همه چیز با جزییات وقتی اومد هرکس بهشون گفت کو پس اونی که نشون دادین هیچ کس جواب نداد ولی در کل گرافیکش هرچی نباشه به نظر من از pes بیشتره این را تجربه نشان داده حالا اگر کسی خلاف این را میگه عکس مقایسش را بزاره شاید ن نظرم عوض شد
شما تا حالا از نیمه ی زمین گل زدین ؟
اگه نه .
پس از کجا میدونید ممنوعه ؟:confused:
در رابطه با دوستمون که میگن فیفا سخت نیست شاید تعریف سخت را اشتباه در اینجا متوجه شده شما اول باید ببینی میخوای simolation بازی کنی یا arcade در اولی یعنی همه چیز واقعی و گر قبول داشته باشه هیچ جای دنیا نبوده که با دروازه بان دریبل زیدانی بزنی 3 نفر پشت سر هم تازه گلم بزنی به این میگن غیر واقعی ولی واقعی یعنی شما اول فضا را در نظر میگیری بعد دریبل میزنی من که خودم ادعای فیفا دارم توی یک بازی شاید 3 4 تا حرکت نمایشی نزنم چون نمیشه خوب در نمیاد ولی توی این بازی pes شما اگر یکم تمرین کنی مثل ماست دریبل بزن همه را از دم
ببخشید . :biggrin1:عزیزم توی بازی ممنوع نیست
شما مثل اینکه توی درک مطلب مشکل داری.
توی fifa 07 شما می تونی از وسط زمین هم گل بزنی
ولی توی مسابقات بین المللی حق نداری از این ترفند استفاده کنی.
مجبورت نکردن که برای جواب هر کی پست بدی. راه خوبی رو برای بالا بردن
تعداد پستات انتخاب نکردی.
شما مثل اینکه توی درک مطلب مشکل داری.
مجبورت نکردن که برای جواب هر کی پست بدی. راه خوبی رو برای بالا بردن
تعداد پستات انتخاب نکردی.
یادم میگفتن با یه بازیی میشه از Ps3 با XBOX360 آنلاین بازی کرد :confused:
:laughing: