همیشه هم میگم کسایی که میگن pes بهتره فوتبال بلد نیستند بازی کنن فقط چون آسونتره میگن اسمش را هم میزارن game play چه ربطی داره خوب بازی آسون که ربطی به این حرفها نداره هی فرت فرت گل بزنی شما نیگاه کن من خودم فیفا بازم توی یک بازی در حالت semipro & world class تا حالا نتونستم به کامپیوترش 4 تا بیشتر بزنم ولی توی pes با دروازه بان 2 تا گل در حالت سخت تازه همه را هم دریبل زیدانی زدم رفتم زدم توی گل زدم به نظر من که بیشتر شبیه به واکیبایاشی در فوتبالیست ها بود که یک تنه همه را به رگبار میبست
PES 6 از لحاظ AI یه کم مشکل داره اما گیم پلی روونی که داره رو من جدا هیچ وقت تو هیچ یک از بازیهایه fifa ندیدمهمیشه هم میگم کسایی که میگن pes بهتره فوتبال بلد نیستند بازی کنن فقط چون آسونتره میگن اسمش را هم میزارن game play چه ربطی داره خوب بازی آسون که ربطی به این حرفها نداره هی فرت فرت گل بزنی شما نیگاه کن من خودم فیفا بازم توی یک بازی در حالت semipro & world class تا حالا نتونستم به کامپیوترش 4 تا بیشتر بزنم ولی توی pes با دروازه بان 2 تا گل در حالت سخت تازه همه را هم دریبل زیدانی زدم رفتم زدم توی گل زدم به نظر من که بیشتر شبیه به واکیبایاشی در فوتبالیست ها بود که یک تنه همه را به رگبار میبست