تصاویر جدید از بازی Fifa 08

بالاخره تصاویر In Game عنوان FIFA 08

57675_med.jpg

57674_med.jpg

57670_med.jpg

57673_med.jpg

57676_med.jpg

اینا عمرا تصاویر داخل بازی نیست فیفا هر سال از این تصاویر میده بیرون ولی بعد که بازی میاد گرافیک داخل زمین خیلی باگ داره و بد طراحی شده با این که طرفدار پیس هستم ولی امیدوارم اسال فیفا بتونه یه بازی خوب بده بیرون تا حداقل ما یه امیدی بهش داشته باشیم

اینا مال 360 هست ....
پارسال هم اکثر عکسها مال 360 بود ...

میگم انگار شماره ها درست شده . نه ؟ ( هر برندی شکل شماره مخصوص خودش رو داره ؟ آدیداس ، پوما )

کاش این عکس ها واقعی باشند وداخل بازی به همین شکل باشه
pes 2008 هرچی می خواد باشه ولی به گزارش گر فیفا نمی رسه که واقعا عالیه ولی از بقیه چیزها 100 درجه از pes پایین تر هستش

همیشه هم میگم کسایی که میگن pes بهتره فوتبال بلد نیستند بازی کنن فقط چون آسونتره میگن اسمش را هم میزارن game play چه ربطی داره خوب بازی آسون که ربطی به این حرفها نداره هی فرت فرت گل بزنی شما نیگاه کن من خودم فیفا بازم توی یک بازی در حالت semipro & world class تا حالا نتونستم به کامپیوترش 4 تا بیشتر بزنم ولی توی pes با دروازه بان 2 تا گل در حالت سخت تازه همه را هم دریبل زیدانی زدم رفتم زدم توی گل زدم به نظر من که بیشتر شبیه به واکیبایاشی در فوتبالیست ها بود که یک تنه همه را به رگبار میبست

همیشه هم میگم کسایی که میگن pes بهتره فوتبال بلد نیستند بازی کنن فقط چون آسونتره میگن اسمش را هم میزارن game play چه ربطی داره خوب بازی آسون که ربطی به این حرفها نداره هی فرت فرت گل بزنی شما نیگاه کن من خودم فیفا بازم توی یک بازی در حالت semipro & world class تا حالا نتونستم به کامپیوترش 4 تا بیشتر بزنم ولی توی pes با دروازه بان 2 تا گل در حالت سخت تازه همه را هم دریبل زیدانی زدم رفتم زدم توی گل زدم به نظر من که بیشتر شبیه به واکیبایاشی در فوتبالیست ها بود که یک تنه همه را به رگبار میبست

حالا شما چرا PES رو دوست نداری میگی فوتبال بلد نیستن؟!
در ضمن شما شاید استعدادت توی PES بیشتر از فیفا هست;) PES اونقدر هم که فکر میکنی آسون نیست . hjthrh من توی Fifa میتونم راحت بزنم.
در کل هر دو بازی طرفداران خاص خودشونو دارن.امیدوارم که از حرفام ناراحت نشده باشی;):love:

سلام
منم با مجتبی موافقم. من یه عمری فیفا باز بودم. هر وقت که یه فیفای جدید میومد 3 روز طول نمیکشید که من روی ورلد کلاس به کامپیوتر 6 تا 6 تا میزدم. ولی الام که pes باز شدم. هنوز که هنوزه پدرم در میاد تا یه بازی رو 1بر0 یا 2بر0 ببرم.
یا علی مدد

والا این گرافیکو که میبینم میشم :eek::eek:
اگه واقعا این گرافیک رو داشته باشه که حرف نداره!
PES 6 از لحاظ AI یه کم مشکل داره اما گیم پلی روونی که داره رو من جدا هیچ وقت تو هیچ یک از بازیهایه fifa ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or