تصاویر جدید از بازی مبارزه در خلیج عدن

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ps vita

کاربر سایت
استودیوی آمیتیس بازی رایان به تازگی تصاویر جدیدی از بازی مبارزه در خلیج عدن را منتشر کرده است.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

5.jpg

منیع

گرافیکش حرف نداره
این بازی اول سوم شخص بود تو نمایشگاه که دیدیم یادش بخیر:دی
بازی خوبیه دلیلشم اینه که از ارگان های مختلف حمایت شده

خيلي جالبه حس كمي وطن دوستي هم خوبه بايد از عناوين داخلي حمايت كنيم هم مادي هم معنوي و زحمتشون به تمسخر نگيريم من كه خوشم اومد گام هاي خوبي داره برداشته ميشه

بابا شوخی کردم چرا ناراحت میشی. من این حرف ها رو می زنم ولی بعدش میرم بازی رو میخرم. خنده باعث سلامتی میشه. پس بیایید بخندیم:d

می دونم ولی خوبه با این چیزا شوخی نکنیم اگه من خودم این بازی رو می شاختم نظر شما هارو می دیدم واقعا ناامید می شدم:)

گرافیکش واقعا خیلی خیلی خوب کار شده!

امیدوارم گیم پلیش هم خوب باشه و در کنار اینها باگ های ضایع هم نداشته باشه.

در کل تبریک میگم به استدیو سازنده بازی...

می دونم ولی خوبه با این چیزا شوخی نکنیم اگه من خودم این بازی رو می شاختم نظر شما هارو می دیدم واقعا ناامید می شدم:)
دوست من اینا از جاهایی حمایت میشن که اصلا استقبال من وشمای گیمر براشون مهم نیست اینا فقط دارن یه چیزی میسازن تو این همایشهای چرتو پرتشون مثلا یه بازیه ارزشی:-& داشته باشن

یکی نیس به این سازنده های ایرانی بگه اینقدر که روی گرافیک بازی حساسیت نشون میدین یه خورده روی گیم پلی انیمیشن ها هوش مصنوعی حساسیت نشون بدین که دو روز بعد نیایم یه Chicken Run ببینیم با iq های جلبکی

گرافیکش که به عنوان یه بازی ایرانی خیلی خوبه و نسبت به بقیه بازیا پیشرفت زیادی داشته.
گیم پلی هم به نظر روون میاد.با صدا گذاریش هم خیلی حال کردم.
ولی از اون پارازیت هایی که روی تصویر گذاشتن خوشم نیومد.دقیقا تقلیدی از Bf3 بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or