تصاویر جدید از بازی فوق العاده Resident Evil 5

bocelli

کاربر سایت
تصاویر جدید از بازی فوق العاده Resident Evil 5 که برای xbox 360 و ps3 توسط ناشر این بازی
Capcom احتمالا در سال 2008 ریلیز میشود

Attachments

• 53823.jpg
    53823.jpg
    36.8 KB · مشاهده: 351
  • 53824_med.jpg
    53824_med.jpg
    27.1 KB · مشاهده: 339
  • 53825_med.jpg
    53825_med.jpg
    37.6 KB · مشاهده: 328
آخرین ویرایش:
منتظر اعتراض و شکایت اتحادیه آفریقا و کشورهای آفریقایی از این بازی بعد از انتشارش باشید
از شما دیگه بعیده قربان :-". مثلا Resident Evil 4 تو اسپانیا بود، اتحادیه اروپا شکایت کرد :lol:.
RESIDENT EVIL 6 را تو ایران فرض کنید!!!!
اصل حاله :bash:. شما بزار همین 5 رو بدن بیرون، 6 پیشکش.
اون وقت زامبيا كين ؟؟؟؟ قولش كيه ؟؟؟
1. :biggrin1:.
2. خودت میدونی دیگه برای چی میپرسی :frown:. ج ن اب ا ق ا ئ ی د ک ت ر ا*ح/م.د-ی/ن*ژ!ا+د :gathering:.

از شما دیگه بعیده قربان . مثلا Resident Evil 4 تو اسپانیا بود، اتحادیه اروپا شکایت کرد .
آخه یه حس عجیبی بهم میگه که اینجوری میشه!
در ضمن هیچ وقت اروپا و آفریقا رو از نظر فرهنگی و اجتماعی یکی نکن که فرسنگها بینشون فاصله س

میگم دقت کردین توی عکس ها یه بنده خدایی یه چوب که سرش یه چیزی وصل کردن رو دنبال خودش میکشه ؟
به نظرم یکی از باس های بازیه .

Attachments

• 107387.jpg
    107387.jpg
    24.6 KB · مشاهده: 156
  • 107397.jpg
    107397.jpg
    30.2 KB · مشاهده: 155
  • 107399.jpg
    107399.jpg
    27.7 KB · مشاهده: 151
  • 107400.jpg
    107400.jpg
    27.5 KB · مشاهده: 148
آخه یه حس عجیبی بهم میگه که اینجوری میشه!
نمیشه :biggrin1: دلیلش رو عرض میکنم:p
در ضمن هیچ وقت اروپا و آفریقا رو از نظر فرهنگی و اجتماعی یکی نکن که فرسنگها بینشون فاصله س
به نکته دقیق و ظریف و نازک و باریکی اشاره کردی :biggrin1: به همین دلیله که میگم نمیشه. شما فکر میکنی تو قاره ای که از فقر، سو تغذیه، انواع و اقسام بیماری های مخصوصا ایدز، جنگ های داخلی، درامد فوق العاده کم، دها سال عقب افتادگی و..... داره بیداد میکنه کسی مجال این رو پیدا میکنه که Resident Evil 5 رو بازی کنه، بعد راه بیافته شکایت و شکایت کشی که چی:laughing: که داستان بازی بزرگ Resident Evil 5 در قاره ما رخ میده و ساکنان فلان شهر در فلان کشور رو مردمی خشن و زامبی وار به تصویر کشیدن:laughing:.

شما فکر میکنی تو قاره ای که از فقر، سو تغذیه، انواع و اقسام بیماری های مخصوصا ایدز، جنگ های داخلی، درامد فوق العاده کم، دها سال عقب افتادگی و..... داره بیداد میکنه کسی مجال این رو پیدا میکنه که Resident Evil 5 رو بازی کنه، بعد راه بیافته شکایت و شکایت کشی که چی که داستان بازی بزرگ Resident Evil 5 در قاره ما رخ میده و ساکنان فلان شهر در فلان کشور رو مردمی خشن و زامبی وار به تصویر کشیدن.
شما درست میگی ولی منظور من مردمش نبود و به این هم توجه کن که گفتم احساس میکنم اینجوری شه این حس منم میتونه درصدش 1 باشه:biggrin1:
حالا دیگه بیخیال ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or