تصاویر جدید از بازی فوق العاده Resident Evil 5

bocelli

کاربر سایت
تصاویر جدید از بازی فوق العاده Resident Evil 5 که برای xbox 360 و ps3 توسط ناشر این بازی
Capcom احتمالا در سال 2008 ریلیز میشود

Attachments

• 53823.jpg
    53823.jpg
    36.8 KB · مشاهده: 351
  • 53824_med.jpg
    53824_med.jpg
    27.1 KB · مشاهده: 339
  • 53825_med.jpg
    53825_med.jpg
    37.6 KB · مشاهده: 328
آخرین ویرایش:
دوستان خواهش می‌کنم عکس‌ها رو بصورت thumbnail بزارید، باز شدن چنین صفحاتی برای کسانی که از ADSL استفاده می‌کنند زجر‌آور هست... لااقل به فکر dial-upـیها باشید.
باتشکر...

آخرین ویرایش:
یک فونت ناقابل دلیل بر امتیاز کم بازی میشه؟!: د ی
داستانش هم،همین که مارو به فکر میبره که jill مرده یا زندس کلی جالب به نظر میرسه : د ی

یک فونت ناقابل دلیل بر امتیاز کم بازی میشه؟!: د ی
من نمیدونم الان شما خودتو به نفهمیدن میزنی که مثلا منو مسخره کنی؟:cheesygri
با کمی فکر میشه فهمید که وقتی فونت تغییری نکرده وقتی گیم پلی دقیقا کپی شده وقتی داستان برای شما خلاصه شده که جیل مرده یا نه و همین براتون جذابه و...
حرفهای من تایید میشه!
حالا میتونید بحث رو ادامه ندیم و اجازه بدیم زمان همه چیز رو مشخص کنه

چیزی از داستانش میدونی؟ گیم پلی فرقی داشته؟ یا فقط بخاطره علاقه ای که به شماره های قبل داری
با کمی فکر میشه فهمید که وقتی فونت تغییری نکرده وقتی گیم پلی دقیقا کپی شده وقتی داستان برای شما خلاصه شده که جیل مرده یا نه و همین براتون جذابه و...

اولا قرار نیست که داستانو برای شما بگن پس اونموقع دلیلی برای خرید بازی نخواهد بود و سری بازی های رزیدنت اویل هیچی هم نداشته باشند حداقل یه داستان بسیار عمیق و فوق العاده دارند. در مورد گیم پلی هم واقعا خود شما نمی دونید چی دارید میگید. مگه گیم پلی باید توی هر شماره تغییر کنه ؟؟؟ مثلا تغییرات شماره 1 تا 3 همین بازی و بازی های بعدش مثل Zero چی بود ؟؟؟ یا مثلا تغییرات GeOW1 نسبت به 2 چی بود ؟؟ مگه همیشه با هر شماره باید گیم پلی تغییر کنه ؟؟ واقعا حرفهای جالبی می زنی شما. همین بحث گیم پلی هم به کرات در تاپیک های پیشین روش بحث شده پس دوباره بحث رو تکرار نکنید. نمی دونم شما از رزیدن اویل 5 چه انتظاری دارین. میخواین یه تحول بسیار بسیار عظیم داشته باشه؟؟ پس منتظر نباش چون همین شماره 4 بازی به اندازه ای عظیم بود که بسیاری از بازی ها از این المان برای گیم پلی استفاده کردن.

میخواین یه تحول بسیار بسیار عظیم داشته باشه؟؟
فکر میکنم RE4 اینقدر تغییر و تحول داشت که انتظارات همه مِن جمله خود منو بالا برده ... به هر حال با اون همه بدگویی که از دوربین RE4 شد(البته به نظر من دوربین شماره 4 عالی بود) کپکام لااقل میتونست دوربین بازی رو عوض کنه ...
به هر حال گیم پلی بازی دقیقا همون قبلیه و من فکر میکنم کپکام نخواسته ریسک بکنه و به بازیش صدمه بزنه .
اینم در نظر داشته باشین که دیگه استاد میکامی روی این پروژه کار نمیکنه.

اولا قرار نیست که داستانو برای شما بگن پس اونموقع دلیلی برای خرید بازی نخواهد بود و سری بازی های رزیدنت اویل هیچی هم نداشته باشند حداقل یه داستان بسیار عمیق و فوق العاده دارند. در مورد گیم پلی هم واقعا خود شما نمی دونید چی دارید میگید. مگه گیم پلی باید توی هر شماره تغییر کنه ؟؟؟ مثلا تغییرات شماره 1 تا 3 همین بازی و بازی های بعدش مثل Zero چی بود ؟؟؟ یا مثلا تغییرات GeOW1 نسبت به 2 چی بود ؟؟ مگه همیشه با هر شماره باید گیم پلی تغییر کنه ؟؟ واقعا حرفهای جالبی می زنی شما. همین بحث گیم پلی هم به کرات در تاپیک های پیشین روش بحث شده پس دوباره بحث رو تکرار نکنید. نمی دونم شما از رزیدن اویل 5 چه انتظاری دارین. میخواین یه تحول بسیار بسیار عظیم داشته باشه؟؟ پس منتظر نباش چون همین شماره 4 بازی به اندازه ای عظیم بود که بسیاری از بازی ها از این المان برای گیم پلی استفاده کردن.
منم نظرمو گفتم نگفتم بازیه چرتیه که;) گفتم نمیتونه موفق بشه همین!
در ضمن وقتی شینجی میکامی از این پروژه رفت کنار و یه کارگردان ناشناس اومد میشد همه چیز رو حدس زد!
در مورد گیم پلی هم آخه بلاخره باید یه تفاوت جزیی باشه یا نه؟:confused:

در مورد گیم پلی هم آخه بلاخره باید یه تفاوت جزیی باشه یا نه؟:confused:
کیف رو برداشتن و به جای به صورت همزمان باید اسلحه رو از پشتت انتخاب کنی. :دی اینم تغییر جزئی.

در ضمن وقتی شینجی میکامی از این پروژه رفت کنار و یه کارگردان ناشناس اومد میشد همه چیز رو حدس زد!
Jun Takeuchi ناشناسه؟ اصلا شروع بازی‌های رزیدنت اویل به دست Jun Takeuchi بود که قسمت 1 و 2 را هم خودش ساخت.
نمونه‌های دیگری از کارهاش:
Onimusha 3
Lost Planet
Street Fighter II
RE1
RE2
RE5

تریلر جدیدی از بازی پخش شد که چند تا صحنه جدید نشون داد. از HD ـیه این تریلر عکس گرفتن فقط رزیلشن رو تا 500 کم کردم تا هجمش هم کم شه و همه بتونن ببینن.

1231703305.jpg

1231763472.jpg

1231782075.jpg

1231775698.jpg

1231731301.jpg

1231751900.jpg

1231739489.jpg

خیلی جالب بنظر میرسه. البته یه چیزی هم هست که باید بگم. یکی از لذت‌بخش‌ترین چیزهایی که از این سری از اول تا الان به یاد دارم همون Inventory آشنای این سری بوده که در RE4 هم در نهایت کیفیت کار شده بود. اگر قرار باشه این بخش حذف بشه من خودم یه امتیاز از بازی کم می‌کنم!!!:cheesygri

Jun Takeuchi ناشناسه؟ اصلا شروع بازی‌های رزیدنت اویل به دست Jun Takeuchi بود که قسمت 1 و 2 را هم خودش ساخت.
نمونه‌های دیگری از کارهاش:
Onimusha 3
Lost Planet
Street Fighter II
RE1
RE2
RE5
کارگردان نسخه اول شینجی میکامی بود . در نسخه دوم هم به ظاهر کارگردان نبود ولی همه کاره بود . اگه همه کاره نبود نمی رفت یک بازی که 80 درصدش ساخته شده رو کنسل کنه و دوباره بازسازی کنه . در ضمن کارگردان نسخه پنجم هم جان تاکئوچی نیست . این بابا فقط تهیه کننده ارشد بازی هست .

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or