من نمیدونم الان شما خودتو به نفهمیدن میزنی که مثلا منو مسخره کنی؟:cheesygriیک فونت ناقابل دلیل بر امتیاز کم بازی میشه؟!: د ی
چیزی از داستانش میدونی؟ گیم پلی فرقی داشته؟ یا فقط بخاطره علاقه ای که به شماره های قبل داری
با کمی فکر میشه فهمید که وقتی فونت تغییری نکرده وقتی گیم پلی دقیقا کپی شده وقتی داستان برای شما خلاصه شده که جیل مرده یا نه و همین براتون جذابه و...
فکر میکنم RE4 اینقدر تغییر و تحول داشت که انتظارات همه مِن جمله خود منو بالا برده ... به هر حال با اون همه بدگویی که از دوربین RE4 شد(البته به نظر من دوربین شماره 4 عالی بود) کپکام لااقل میتونست دوربین بازی رو عوض کنه ...میخواین یه تحول بسیار بسیار عظیم داشته باشه؟؟
منم نظرمو گفتم نگفتم بازیه چرتیه کهاولا قرار نیست که داستانو برای شما بگن پس اونموقع دلیلی برای خرید بازی نخواهد بود و سری بازی های رزیدنت اویل هیچی هم نداشته باشند حداقل یه داستان بسیار عمیق و فوق العاده دارند. در مورد گیم پلی هم واقعا خود شما نمی دونید چی دارید میگید. مگه گیم پلی باید توی هر شماره تغییر کنه ؟؟؟ مثلا تغییرات شماره 1 تا 3 همین بازی و بازی های بعدش مثل Zero چی بود ؟؟؟ یا مثلا تغییرات GeOW1 نسبت به 2 چی بود ؟؟ مگه همیشه با هر شماره باید گیم پلی تغییر کنه ؟؟ واقعا حرفهای جالبی می زنی شما. همین بحث گیم پلی هم به کرات در تاپیک های پیشین روش بحث شده پس دوباره بحث رو تکرار نکنید. نمی دونم شما از رزیدن اویل 5 چه انتظاری دارین. میخواین یه تحول بسیار بسیار عظیم داشته باشه؟؟ پس منتظر نباش چون همین شماره 4 بازی به اندازه ای عظیم بود که بسیاری از بازی ها از این المان برای گیم پلی استفاده کردن.
گفتم نمیتونه موفق بشه همین!منم با شما موافقم.ولی بطور حتم گرافیکش امتیازه کامل رو میگیرهکلا با این وضعی که این شماره پیش میره انتظار امتیاز بالا از هیچ سایتی نیست![]()

کارگردان نسخه اول شینجی میکامی بود . در نسخه دوم هم به ظاهر کارگردان نبود ولی همه کاره بود . اگه همه کاره نبود نمی رفت یک بازی که 80 درصدش ساخته شده رو کنسل کنه و دوباره بازسازی کنه . در ضمن کارگردان نسخه پنجم هم جان تاکئوچی نیست . این بابا فقط تهیه کننده ارشد بازی هست .Jun Takeuchi ناشناسه؟ اصلا شروع بازیهای رزیدنت اویل به دست Jun Takeuchi بود که قسمت 1 و 2 را هم خودش ساخت.
نمونههای دیگری از کارهاش:
Onimusha 3
Lost Planet
Street Fighter II
RE1
RE2
RE5
یحتمل شری باشه :biggrin1: شایدم نباشه :biggrin1: خلاصه برای من اشنا نیست . لینک دانلود تریلر رو هم بذارخوب !راستی این دختره که توی عکس ها گذاشتم کیه ؟ آشنا نیست ؟
اینم لینک تریلر. در ضمن اگرم اشلی باشه که خیلی ترسناک شدهیحتمل شری باشه :biggrin1: شایدم نباشه :biggrin1: خلاصه برای من اشنا نیست . لینک دانلود تریلر رو هم بذارخوب !