تصاویر جدید از بازی عالی Heavenly Sword عنوان انحصاری ps3

دوست عزیز این عکس هایی که گذاشتی مربوط به تریلری که تو Sony Gamer's Day '07 پخش شد هست و مربوط به 3-4 ماه پیش:):):)
ولی بازم دستت درد نکنه:-"

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این عکس هایی که گذاشتی مربوط به تریلری که تو ubi's day 2007 پخش شد هست و مربوط به 3-4 ماه پیش:):):)
ولی بازم دستت درد نکنه:-"

اول اینکه این تریلر در E3 2007 به نمایش در اومده و ubiday 07 هم مختص بازی هایی است که خود ubisoft ناشر ان هاست و ضمنا این تصاویر بامداد امروز در سایت ign قرار گرفته بود و قدیمی
نیست

حاجی من یه اشتباه بزرگ کردم اسمشو اشتباه نوشتم تو Sony Gamer's Day '07 نشون دادن واقعا معزت:blushing::blushing::blushing::blushing:
ولی به هر حال من تریلرشو 3-4 ماه پیش دانلود کردم اینم لینکش اگه باور نداری خودت دانلود کن ببین:-":-"
19617-t_heavenlysword_keeplookout_cutscene_gt.jpg

http://www.gametrailers.com/sonygday2k7.php?plattyfilt=&letter=H

اونایی که قدیمی هستن اینا هستن:
heavenly-sword-20070726063042386_thumb_ign.jpg
heavenly-sword-20070726063040042_thumb_ign.jpg
heavenly-sword-20070726063031105_thumb_ign.jpg
heavenly-sword-20070726063034761_thumb_ign.jpg
heavenly-sword-20070726063033526_thumb_ign.jpg
heavenly-sword-20070726063041198_thumb_ign.jpg

بقیشون مال E3 امسال هستن
بعد هم چرا شاکی میشی من که ازتون تشکر کردم

آخرین ویرایش:

موهای شخصیت اصلی که شبیه مو نیست. یک چیز زاویه‌دار شکسته‌ شبیه چیزی که روی سر لارا کرافت تو نسخه‌های قدیمی توم ریدر بود!
در سال 2007 تشکر ویژه‌ای می‌کنیم از سازندگان بازی:biggrin1:

اگه قراره بازی یه اکشن با سرعت بالا باشه این موهای شکسته هم زیاد مهم نیست وخیلی به چشم نمیاد ولی انصافا خیلی بی کیفیته:sick: فقط موهاش مشکل نداره زانوها تو حالت نشسته هم خیلی جالب نیست
(امین جون این عکست یه کوچلو مشکلدار نیست؟:cheesygri)

آخرین ویرایش:
سلام...

این سونی هم داره میشه مثل EA :-" این چه وضعیه دموش دیدین با اون شمشیرا و حر کات من فکر کنم یارو یا خواهر کریتوس یا دختر عمو یا ... :laughing: بالاخره یه نسبتی باهش داره حداقل یکم تفاوت می گزاشتن اگر به کسی که god of war بازی کر ده و در جریان این بازی نباشه عکسا شو نشون بدیم سریع میگه god of war 3 هستش :eek: ولی بازی با حالی به نظر میاد :biggrin1: !!!

من که بازی کردم.خوبه.
ولی به نظر من حرکت زنه یه کم کند هست.مثل خدای جنگ راه نمی ره.
توی خدای جنگ یا بازی های دیگه تا مربع رو می زدی سریع شمشیر می زد یا عکس العمل نشون می داد.
ولی تو هونلی اسورد یه چند صدم ثنیه طول می کشه.
چندتا بدی :
بازی پرش نداره.هیچ دکمه ای برای پریدن وجود نداره.
می تونی هرچیزی که هست رو ورداری و به طرف دشمنان بندازی.
مثل یه ادم رو می شه برداشت و اونو پرتش کرد و بعد با سنسور ها دسته می تونی کنترلش کنی که کجا بره.شمشیر و میز و صندلی هم همین جوری هستند.
ولی می گم بازی یه کم کند هست.خدا کنه درست بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or