A .ALEX. کاربر سایت Feb 18, 2008 #1 سلام این بازی برای PS3.X360 منتشر میشود. تصاویر.... موفق باشید...
hitman rocker کاربر سایت Feb 10, 2011 #31 آقا من دمووی این بازی رو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o اصلا این بازی خداس س س س س!!!!!!!!!! حیف که شماره های قبلیش رو بازی نکردم!!!!!!!
آقا من دمووی این بازی رو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o اصلا این بازی خداس س س س س!!!!!!!!!! حیف که شماره های قبلیش رو بازی نکردم!!!!!!!
hitman rocker کاربر سایت Feb 11, 2011 #33 نوشته شده توسط Optimus Prime: بیشتر... اصلا کل پک یه طرف اون یه دست پاسور و chip هاش یه طرف!!!!!!>:d<>:d<
نوشته شده توسط Optimus Prime: بیشتر... اصلا کل پک یه طرف اون یه دست پاسور و chip هاش یه طرف!!!!!!>:d<>:d<
hadi sh کاربر سایت Apr 18, 2011 #37 سلام از نظر من باتوجه به عکس ها بازی گرافیکش خوبه. یه سوال بازی انحصاری که نیست؟
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر سایت Apr 28, 2011 #39 میگن نیومد نیومد ولی اساسی اومد قضیه همین Duke هستش بعد 13 سال برگشته در حده فضاهای لاکران
Rhodes کاربر سایت May 26, 2011 #45 این عشق من کی میاد ؟ چه گرافیکی،چه شود. بدجور یاد duke nukem : time to kill افتادم. برم یه دور اونو تا تهش برم فعلا.
این عشق من کی میاد ؟ چه گرافیکی،چه شود. بدجور یاد duke nukem : time to kill افتادم. برم یه دور اونو تا تهش برم فعلا.