تصاویر باورنکردنی از گیم پلی Call of Duty 4

Allurea

کاربر سایت
:eek::eek:
New-Call-of-Duty-4-screens--3.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--4.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--5.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--6.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--7.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--8.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--1.jpg

New-Call-of-Duty-4-screens--2.jpg

بچه ها به نظرتون این گرافیک بالاست؟
ولی من نمیدونم چرا احساس میکنم اصلا گرافیکش بالا نیست خیلی چیز عادی در نسل بعد به حساب میاد.

دیگه گرافیک بهتر از این ؟حتما دموی بازی رو دیدی نور پردازی بازی که عالی .گیم پلی بازی که حرف نداره .محیط بازی هم که خوب کار شده .دیگه به نظر شما چه جور باید باشه؟!؟!

ولی من نمیدونم چرا احساس میکنم اصلا گرافیکش بالا نیست خیلی چیز عادی در نسل بعد به حساب میاد.
حالا نه که شما بازی با همچین گرافیکی بازی کردید دلتون رو زده:laughing: شما اول یه بازی اسم ببر که همچین گرافیکی داشته باشه بعد بیا......
لازم به ذکر که در E3 امسال از طرف چند سایت معتبر به عنوان بهترین گرافیک انتخاب شد.

جناب شایسته خوبی؟!:) (حال میکنی چه خوب اسمتو یادمه)
شما برو یه تریلر Hd از گیم پلی بازی رو دانلود کن میبینی گرافیکش خوبه یا بده در ضمن همین طور که سمیر گفت از بسیاری از سایت های معتبر عنوان بهترین گرافیک رو به خودش اختصاص داد!

حالا نه که شما بازی با همچین گرافیکی بازی کردید دلتون رو زده:laughing: شما اول یه بازی اسم ببر که همچین گرافیکی داشته باشه بعد بیا......
لازم به ذکر که در E3 امسال از طرف چند سایت معتبر به عنوان بهترین گرافیک انتخاب شد.

يعني از Crysis هم بهتره؟!!!

به نظر من اين دو تارو مقايسه نكنيم بهتر چون انقدر برايه خودشون شاخن كه اصلا زشته يكي رو پايينتر بگيريم يكي رو بالاتر نكنيد اين كارو بابا :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or