SLASH1 کاربر سایت Apr 23, 2011 #17 نسخه کنسولیش از این گرافیکا نداشتا؟ این عکس ها مربوط به چه نسخه ای؟ فن این بازی هستیم شدید این جز معدود بازی های سگا روی dc هست که هنوزم ادامش قشنگه
نسخه کنسولیش از این گرافیکا نداشتا؟ این عکس ها مربوط به چه نسخه ای؟ فن این بازی هستیم شدید این جز معدود بازی های سگا روی dc هست که هنوزم ادامش قشنگه
Sport کاربر سایت Apr 23, 2011 #18 نوشته شده توسط nojx360: نسخه کنسولیش از این گرافیکا نداشتا؟ این عکس ها مربوط به چه نسخه ای؟ فن این بازی هستیم شدید این جز معدود بازی های سگا روی dc هست که هنوزم ادامش قشنگه بیشتر... تصاویر مزبوط به نسخه PC این بازی هست.
نوشته شده توسط nojx360: نسخه کنسولیش از این گرافیکا نداشتا؟ این عکس ها مربوط به چه نسخه ای؟ فن این بازی هستیم شدید این جز معدود بازی های سگا روی dc هست که هنوزم ادامش قشنگه بیشتر... تصاویر مزبوط به نسخه PC این بازی هست.
hadi sh کاربر سایت Apr 23, 2011 #19 سلم من یه تریلر ازش دیدم که با کینکت هم میشه بازی کرد برای XBOX هم می اید درسته؟
amin_sh کاربر سایت Apr 23, 2011 #20 نوشته شده توسط hadi sh: سلم من یه تریلر ازش دیدم که با کینکت هم میشه بازی کرد برای XBOX هم می اید درسته؟ بیشتر... بازی 100% برای xbox 360 و کینکت هم هست !
نوشته شده توسط hadi sh: سلم من یه تریلر ازش دیدم که با کینکت هم میشه بازی کرد برای XBOX هم می اید درسته؟ بیشتر... بازی 100% برای xbox 360 و کینکت هم هست !