تصاویر بازی Uncharted 3: Drake's Deception

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این بازی برای سال 2011 تایید شده

ss_uncharted_3_desert_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_uncharted_3_village_art_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

بزرگتر

این قسمت بیابونش خیلی هنری و باحاله ! :دی دقت ND روی برف و یخ و آب که توی U2 فوق العاده بود و حالا توی U3 هم شن رو محشر طراحی کردن ! امیدوارم مثل U2 باشه که جای پا روی برف و یخ تا دو ساعت بعد هم از بین نمیرفت ! :دی (حالا دو ساعت هم نیاز نیست ولی سریع از بین نره :دی)

يادمه بعد 7،8 تا قدم اثر اولين جاي پا از بين ميرفت...ولي براي ديدنش بايد بر ميگشتي و دقت مي كردي ...كه معمولا كسي اينقدم دقت نداره...;)در كل اين يه مورد رو عالي ساخته بودن..

يادمه بعد 7،8 تا قدم اثر اولين جاي پا از بين ميرفت...ولي براي ديدنش بايد بر ميگشتي و دقت مي كردي ...كه معمولا كسي اينقدم دقت نداره...;)در كل اين يه مورد رو عالي ساخته بودن..
برف رو دقیق یادم نیست ولی جاهای یخی رو کاملآ تست کردم ! :دی یه جایی بود که دو تا از اون هیکل گنده ها با ماشین گان می افتن به جونمون. جای پام و جای قِل خوردنم روی زمین رو بعد از 7،8 دقیقه و کلی اکشن و ... برگشتم دیدم سرجاشه ! :دی (اصلآ برف و یخ فرقی داشت یا من این طوری فکر میکنم ؟! :دی هرچی بود جاش مونده بود ! شایدم پیر شدم با یه چیز دیگه قاتی کردم ! :دی :دی)
جای تیرها هم یادمه خیلی می موند ! یادم نیست چقدر طول میکشید که پاک بشه ولی کلی تیر زدم و چند تا خشاب تموم کردم ولی تیرها پاک نشد ! :دی (یه حقه ای توی خیلی از بازیها هست که مثلآ 30 تا تیر میزنی ، از تیر 31 ام به بعد جای تیرهای قبلی دونه دونه پاک میشه :دی)

آخرین ویرایش:
بیابونش از توی عکس ها که خیلی عالی از آب در اومده......مخصوصاً رَد شن ها ....

یکی لطف کنه بیاد این فکه ما رو از رو زمین جمع کنه...:d

این ویدیو رو همون 1 دقیقه اولش رو دیدم، واقعاً کف کردم به خاطر انیمیشن و شن های صحرا... دیگه بقیه ـش رو نگاه نکردم، بیش از حد تریلر و اینا دیدم، بازی spoil میشه :دی
ولی جدا تو کدوم بازی همچین انیمیشن هایی میبینید؟ دقت به جزییات واقعا تسحین برانگیزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or