تصاویر بازی Tekken Tag Tournament 2

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود :)

با تشکر از شهاب ( Trunks ) :
شماره جدید Tekken Tag Tournament رسما تایید شد ! این بازی که دنباله همان بازی موفق و قدیمی نسخه ی PS2 است ، در TGS امسال به وسیله خالق خود یعنی Katsuhiro Harada رونمایی شد . سازنده بازی همان تیم قدیمی سری Tekken است که با توجه به نسخه ی قبلی خود ، بازی تمامی شخصیت های این سری از ابتدا تاکنون را جمع کرده تا همانند نسخه ی اول تداخلی جذاب و به یاد ماندنی را برای ما رقم بزنند ! ضمن اینکه اساس گیم پلی TTT بر مبارزات دو نفره یا همان Tag است که جذابیت بسیاری را به همراه دارد .
صحبت هایی هم حاکی از عرضه بازی در تابستان 2011 است .
تصاویر بازی:
*برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ، روی آنها کلیک کنید*

دونفر بالا کاملا در اشتباه قرار دارند، شاید کمبو ها زیاد تغییر نکرده باشه اما آدم کور هم باشه تغییر گرافیکی رو راحت احساس می کنه مگر اینکه خودشو به کوری زده باشه !

آخرین ویرایش:
دونفر بالا کاملا در گمراهی قرار دارند، شاید کمبو ها زیاد تغییر نکرده باشه اما آدم کور هم باشه تغییر گرافیکی رو راحت احساس می کنه مگر اینکه خودشو به کوری زده باشه !
uhum ، بسیار عالی.
قضاوت شما از روی Screenshot هاییه که گذاشتی، و قضاوت من از روی ساعت‌ها ویدیوییه که از نسخه آرکید این بازی دانلود کردم و نگاه می‌کنم. آره، تفاوت داره، ولی فوقش در حد اینکه یه خورده تکسچرها بهتر شده باشه و چهار تا افکت نور و رنگ و لعاب جدید به بازی داده باشن مثلاً. محیط‌های جدید و جذاب هم داره، اما گرافیک کلاً در حد همون تکن 6 خودمونه.

اگه همین الان هم بری Screenshot های که قبل از عرضه‌ی تکن 6 رو نیگا کنی، می‌گی: اَ اَ اَ عجب بازی خوشگلی :دی

موفق باشن ممنون بابت عكس ولي يه نظر شخصي ميدم خدايي گرافيك بازي بدجوري از رده خارج هست يا بازي گرافيكش خيلي ضعيفه يا كيفيت عكس ها پايين هستش.

uhum ، بسیار عالی.
قضاوت شما از روی Screenshot هاییه که گذاشتی، و قضاوت من از روی ساعت‌ها ویدیوییه که از نسخه آرکید این بازی دانلود کردم و نگاه می‌کنم. آره، تفاوت داره، ولی فوقش در حد اینکه یه خورده تکسچرها بهتر شده باشه و چهار تا افکت نور و رنگ و لعاب جدید به بازی داده باشن مثلاً. محیط‌های جدید و جذاب هم داره، اما گرافیک کلاً در حد همون تکن 6 خودمونه.

اگه همین الان هم بری Screenshot های که قبل از عرضه‌ی تکن 6 رو نیگا کنی، می‌گی: اَ اَ اَ عجب بازی خوشگلی :دی
منم کلی ویدو از بازی دیدم ولی این دیگه خیلی داد می زنه که واقعا بهتر شده البته رزولوشن فک کنم هنوز همون 576p باشه ولی تکسچرها ، بدن کارکترا ، حتی چهره ها همه خیلی بهتره نسخه 6 هستن .
اتفاقا من اسکرین شات های تیکن 6 رو دقیقا قبل عرضه می دیدم هنوز تو این موندم با چه رویی اون بازی رو دادن :d .

دلیلی برای تغییر کمبو ها وجود نداره
شمایی که میگی ساعت ها تریلر دیدی و دانلود کردی...قسمت Training رو هم حتما دیدی دیگه!؟ وقتی مشتش رو میچرخوند و ضربه میزد
شاید شما قبلا TTT2 رو بازی کردی

شمایی که میگی ساعت ها تریلر دیدی و دانلود کردی...قسمت Training رو هم حتما دیدی دیگه!؟ وقتی مشتش رو میچرخوند و ضربه میزد
شاید شما قبلا TTT2 رو بازی کردی
نه اتفاقاً Training رو ندیدم. چیزایی که می‌گیرم تریلر نیست، مسابقه‌های بازیکن‌های کره‌ای و ژاپنیه که روی نسخه آرکید بازی می‌کنن. (TTT2 خیلی وقته که روی آرکید عرضه شده)

دونفر بالا کاملا در اشتباه قرار دارند، شاید کمبو ها زیاد تغییر نکرده باشه اما آدم کور هم باشه تغییر گرافیکی رو راحت احساس می کنه مگر اینکه خودشو به کوری زده باشه !
خوش بحالت که چشم بصیرت داری

دعوا نکنید من امروز بازی رو در حضور خالق بازی تجربه کردم :دی! بزودی ( فردا اگه بشه ) یه تاپیک راجبش میزنم هرچند اطلاعات من به اندازه دوستان در مورد تغییرات گیم پلی و نکاتش بالا نیست ولی به هر حال.

فقط گرافیک رو بگم که یخورده بهتر شده. توضیحات بیشتر با عکس رو قرار میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or