Activision کاربر سایت Dec 14, 2009 #1 درود تصاویر بازی Spec Ops: The Line در نمایش Spike VGA ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
درود تصاویر بازی Spec Ops: The Line در نمایش Spike VGA ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
BROXIGAR کاربر سایت Dec 14, 2009 #2 CG Trailer Images : ============================================================= In - Game Images :
BROXIGAR کاربر سایت Dec 15, 2009 #4 نوشته شده توسط sergeant fenix: عجب بازی خدایی تاریخ انتشار نداره ؟ بیشتر... نه ! این بازی تازه معرفی شده و این اولین تریلر بازی هست !
نوشته شده توسط sergeant fenix: عجب بازی خدایی تاریخ انتشار نداره ؟ بیشتر... نه ! این بازی تازه معرفی شده و این اولین تریلر بازی هست !
Wander کاربر سایت Jan 5, 2010 #6 به نظر بازی خیلی جالبی میاد.بخصوص اون قسمتی که زیر پای کاراکتر اصلی خالی میشه و به پایین سقوط می کنه مشخصه که به غیر از دشمنا باید هواس آدم به اطراف و حتی زیر پاشم هم باشه و هر لحظه منتظر یه اتفاق غیر منتظره بود
به نظر بازی خیلی جالبی میاد.بخصوص اون قسمتی که زیر پای کاراکتر اصلی خالی میشه و به پایین سقوط می کنه مشخصه که به غیر از دشمنا باید هواس آدم به اطراف و حتی زیر پاشم هم باشه و هر لحظه منتظر یه اتفاق غیر منتظره بود
Tidus کاربر سایت Jan 5, 2010 #8 این عکس ها از تریلر جدید بازی هست ؟:confused: بیشتر... بعضی از عکس ها جدید هستن
BROXIGAR کاربر سایت Jan 5, 2010 #9 نوشته شده توسط sergeant fenix: این عکس ها از تریلر جدید بازی هست ؟:confused: بیشتر... نه . از Preview جدیدی هست که Eurogamer تدارک دیده !:biggrin1:
نوشته شده توسط sergeant fenix: این عکس ها از تریلر جدید بازی هست ؟:confused: بیشتر... نه . از Preview جدیدی هست که Eurogamer تدارک دیده !:biggrin1:
esm nadaram کاربر سایت Jan 28, 2010 #11 سلام بچها میگم آهنگی رو که داخل تریلر میزنه شنیدین چه هسیییییییییییییییی میده بی شرف.سبک آهنگ لریه:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
سلام بچها میگم آهنگی رو که داخل تریلر میزنه شنیدین چه هسیییییییییییییییی میده بی شرف.سبک آهنگ لریه:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
S soroush yakuza کاربر سایت Jun 16, 2010 #15 ببخشید من این تایپیک چند وقت پیش زده بودم ولی پاکش کردن)x الان هم شما همون رو دوباره زدیدb-) shank هم همین طور شد
ببخشید من این تایپیک چند وقت پیش زده بودم ولی پاکش کردن)x الان هم شما همون رو دوباره زدیدb-) shank هم همین طور شد