تصاویر بازی Shadows of the Damned

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

خیلی به بازیش امیدوار بودم ولی توی این عکس ها که گرافیک بازی خیلی ناجوره :(

داره از RE انتقام میگیره ، نه انتقامشو میگیره !
نمیدونم چطور بعضیا معتقدن (!) گرافیکش پایینه !

کیوان خدایی این دوتا عکس رو ببین گرافیک بازی خیلی ناجوره مخصوصا توی این دوتا عکس خیلی توی ذوق میزنه ( توی دومی به صورت کرکتر اصلی نگاه کن )

http://images.vg247.com/current//2011/04/sotd_204a_jpg_jpgcopy.jpg
http://images.vg247.com/current//2011/04/sotd_138a_jpg_jpgcopy.jpg

آخرین ویرایش:
کیوان خدایی این دوتا عکس رو ببین گرافیک بازی خیلی ناجوره مخصوصا توی این دوتا عکس خیلی توی ذوق میزنه ( توی دومی به صورت کرکتر اصلی نگاه کن )
نمیخواد کرایسیس باشه که ؛ گرافیک هنریش محشره ...
تکنیکیشم بد نیست ، بهترم میشه ...

شینجی میکامی هرروز fun از دیروز اخه چرا یه ادم وقتی میتونه با اویل4 صنعت گیم اونجوری تو بخش اکشن متحول کنه چرا باید به ساخت اثار بسیار غنی مثل ونکوویش روی بیاره امیدوارم یکم به ساخت بازیای جدی تر روی بیاره

تکنیکیشم بد نیست ، بهترم میشه ...

کیوان جان اشتباه برداشت نکن منم نگفتم بیاد یه گرافیک خیلی شاخ رو کنه ولی حداقل باید در حد استاندارد های یه بازی امروزی توی سبک Adventure باشه ، مطمئنا توقع گرافیک C2 رو از این بازی ندارم ولی مثلا میتونست در حد Castlevania LoS باشه ، البته برای من به شخصه گیم پلی و مخصوصا داستان به مراتب مهمتر از گرافیکه ولی گرافیک رو هم نمیشه کاملا نادیده گرفت

البته باید تا E3 صبر کنیم تا چند تا تریلر درست و حسابی از بازی بیاد بعد در موردش نظر بدیم از روی این عکس ها نمیشه درست قضاوت کرد ، منم امیدوارم همینطور باشه که میگی

کجای این گرافیک هنریه؟!:دی
شاید بشه به گرافیک دانته اینفرنو گفت هنری چون واقعا جهنم توی اون بازی زیبا بود ولی این بازی بیش از حد از رنگ های ویوید و غلیظ استفاده شده و برای من یکی که نه از لحاظ هنری و نه از لحاظ تکنیکی جالب نیست ولی بازی جالبی به نظر میاد اما نه در حد یه عنوان تاپ

شاید بشه به گرافیک دانته اینفرنو گفت هنری چون واقعا جهنم توی اون بازی زیبا بود ولی این بازی بیش از حد از رنگ های ویوید و غلیظ استفاده شده و برای من یکی که نه از لحاظ هنری و نه از لحاظ تکنیکی جالب نیست ولی بازی جالبی به نظر میاد اما نه در حد یه عنوان تاپ
کاملا تعامدیست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or