آخرین ویرایش:
شما احیاناً روی low res یا کیفیت psp/ipod ندیدین ؟! چون الان hi res که برای دانلود از گیم اسپات حذف شده HD هم که برای کابران PLUS ـه ! اگه HD دیدین و نظرتون اینه که ...ولی انصافا گرافیکش چنگی به دل نمی زنه...کسانی که now playing gamespot و دیده باشن نظرمو تصدیق می کنن.![]()
جاااااااااان ! نیتن هیل این وسط چیکار میکنه ! اینا که گفتن مُرد رفت ! اینجا ویروسش خفن تر هم که شده ؟
جاااااااااان ! نیتن هیل این وسط چیکار میکنه ! اینا که گفتن مُرد رفت ! اینجا ویروسش خفن تر هم که شده ؟!
تو بازی قبلی آخرش وقتی نیتن بعد از کشتن باس آخر به اون دست میز مثل اینکه اون بدنشو تسخیر کرد (حالا یا موقتی رفت تو بدنش) وقتی هم که با دوستش با از سفینه کایمراها فرار میکردن وسیلشون سقوط میکنه بعد که هر دو به هوش میان دوستش میبینه که نیتن کلا عوض شده و قیافش هم یکم تغییر کرده اونوقت تو سرش شلیک میکنه ولی دلیل بر مردنش نمیشه شاید اون باس اخر یه چیزی مثل روح بوده که بدن نیتن رو میزبان انتخاب کرده.
آقا من شرمنده ام ! آخه به صورت یه خبر رسمی توی بخش اخبار بازی ها این قسمت گفته شد منم فک کردم دیگه نیازی به اسپویل نداره ! خیلی شرمنده ام خیلی ! واقعاً عذر می خوام !دم هرچی اسپویل گرٍِ گرم
من ۲ رو هنوز تموم نکردم تو دیگه چرا :d

اگه بازیو تموم نکردین نخونین
تو بازی قبلی آخرش وقتی نیتن بعد از کشتن باس آخر به اون دست میزنه مثل اینکه اون بدنشو تسخیر کرد (حالا یا موقتی رفت تو بدنش) وقتی هم که با دوستش با از سفینه کایمراها فرار میکردن وسیلشون سقوط میکنه بعد که هر دو به هوش میان دوستش میبینه که نیتن کلا عوض شده و قیافش هم یکم تغییر کرده اونوقت تو سرش شلیک میکنه ولی دلیل بر مردنش نمیشه شاید اون باس اخر یه چیزی مثل روح بوده که بدن نیتن رو میزبان انتخاب کرده
بابا می دونم اینا رو :d خودشون چند وقت پیش گفتن که دیگه کار هیل تمومه و همونجا با اون گلوله مُرد رفت پی کارش ولی الان یه عکس ازش اومده خفن تر از قبل !:d