تصاویر بازی Resistance 3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال
بالاخره چندتا artwork از بازی منتشر شد!
ویرایش :
خوب طبق اطلاعات به دست آمده :d (با تشکر از کیوان ) ایشون Capelli یکی از شخصیت های R2 هستند! همونی که همیشه یک کلاه سیاه سرش بود و یکمی صورتش به فنا رفته بود :d
برای اونایی هم که نمیدونند بگم که بازی انحصاری PS3 هست .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز چی میگی؟؟؟؟؟!:d یکی از بهترین نقاط قوت شماره قبل تو بیشتر نقد ها از سایت ها و مجلات معتبر گرافیک بازی بود که همین الانش هم ستودنی هست بعد اونوقت شما میگی گرافیک چنگی به دل نمیزنه:d

جاااااااااان ! نیتن هیل این وسط چیکار میکنه ! اینا که گفتن مُرد رفت ! اینجا ویروسش خفن تر هم که شده ؟!
ولی انصافا گرافیکش چنگی به دل نمی زنه...کسانی که now playing gamespot و دیده باشن نظرمو تصدیق می کنن.;)
شما احیاناً روی low res یا کیفیت psp/ipod ندیدین ؟! چون الان hi res که برای دانلود از گیم اسپات حذف شده HD هم که برای کابران PLUS ـه ! اگه HD دیدین و نظرتون اینه که ...

آخرین ویرایش:
جاااااااااان ! نیتن هیل این وسط چیکار میکنه ! اینا که گفتن مُرد رفت ! اینجا ویروسش خفن تر هم که شده ؟
اگه بازیو تموم نکردین نخونین

تو بازی قبلی آخرش وقتی نیتن بعد از کشتن باس آخر به اون دست میزنه مثل اینکه اون بدنشو تسخیر کرد (حالا یا موقتی رفت تو بدنش) وقتی هم که با دوستش با از سفینه کایمراها فرار میکردن وسیلشون سقوط میکنه بعد که هر دو به هوش میان دوستش میبینه که نیتن کلا عوض شده و قیافش هم یکم تغییر کرده اونوقت تو سرش شلیک میکنه ولی دلیل بر مردنش نمیشه شاید اون باس اخر یه چیزی مثل روح بوده که بدن نیتن رو میزبان انتخاب کرده

آخرین ویرایش:
جاااااااااان ! نیتن هیل این وسط چیکار میکنه ! اینا که گفتن مُرد رفت ! اینجا ویروسش خفن تر هم که شده ؟!

دم هرچی اسپویل گرٍِ گرم
من ۲ رو هنوز تموم نکردم تو دیگه چرا :d

تو بازی قبلی آخرش وقتی نیتن بعد از کشتن باس آخر به اون دست میز مثل اینکه اون بدنشو تسخیر کرد (حالا یا موقتی رفت تو بدنش) وقتی هم که با دوستش با از سفینه کایمراها فرار میکردن وسیلشون سقوط میکنه بعد که هر دو به هوش میان دوستش میبینه که نیتن کلا عوض شده و قیافش هم یکم تغییر کرده اونوقت تو سرش شلیک میکنه ولی دلیل بر مردنش نمیشه شاید اون باس اخر یه چیزی مثل روح بوده که بدن نیتن رو میزبان انتخاب کرده.

ای بابا اسپویل نکنین من به جهنم شاید یکی تازه میخواد 1 و 2 بازی کنه :-o

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Captain Bl4ck3
دم هرچی اسپویل گرٍِ گرم
من ۲ رو هنوز تموم نکردم تو دیگه چرا :d
آقا من شرمنده ام ! آخه به صورت یه خبر رسمی توی بخش اخبار بازی ها این قسمت گفته شد منم فک کردم دیگه نیازی به اسپویل نداره ! خیلی شرمنده ام خیلی ! واقعاً عذر می خوام ! :(
اگه بازیو تموم نکردین نخونین

تو بازی قبلی آخرش وقتی نیتن بعد از کشتن باس آخر به اون دست میزنه مثل اینکه اون بدنشو تسخیر کرد (حالا یا موقتی رفت تو بدنش) وقتی هم که با دوستش با از سفینه کایمراها فرار میکردن وسیلشون سقوط میکنه بعد که هر دو به هوش میان دوستش میبینه که نیتن کلا عوض شده و قیافش هم یکم تغییر کرده اونوقت تو سرش شلیک میکنه ولی دلیل بر مردنش نمیشه شاید اون باس اخر یه چیزی مثل روح بوده که بدن نیتن رو میزبان انتخاب کرده
بابا می دونم اینا رو :d خودشون چند وقت پیش گفتن که دیگه کار هیل تمومه و همونجا با اون گلوله مُرد رفت پی کارش ولی الان یه عکس ازش اومده خفن تر از قبل !:d

بابا می دونم اینا رو :d خودشون چند وقت پیش گفتن که دیگه کار هیل تمومه و همونجا با اون گلوله مُرد رفت پی کارش ولی الان یه عکس ازش اومده خفن تر از قبل !:d

میدونی چرا میپرسی:d منم میدونم که هیل مرد منظورم اون باس آحر بود که رفت تو هیل.

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3
U3 باعث شد کسی به این توجه نکنه ، خداییش پیشرفت این نسبت به قبلی ها از همه بیشتر بوده ، کلا انگار Engine رو عوض کردن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or