Kurt117 کاربر سایت Jun 2, 2011 #16 اِ !! مگه آرکید نبود ؟؟!! کی گفتن !!؟؟:d بیشتر... قرار بود آرکید باشه ولی چند وقت پیش اعلام کردن روی دیسک عرضه میشه.............
اِ !! مگه آرکید نبود ؟؟!! کی گفتن !!؟؟:d بیشتر... قرار بود آرکید باشه ولی چند وقت پیش اعلام کردن روی دیسک عرضه میشه.............
<{ALTAIR}> کاربر سایت Jun 2, 2011 #17 نوشته شده توسط Dinosaur: اگه اشتباه نکنم فقط گفتن آخر 2011 ! خوبیش اینه که روی دیسک هم میاد و آرکید نیست ! بیشتر... ای جان!جدی رو دییسک هم میاد؟ خدا رو شکر ریمن از اون خرگوش ها جدا شد.البته اونها هم خوبن,ولی هر کی با بازیه خودش!تو کنفرانس پارسال یوبی گفتن شش نفر رو این بازی کار می کنن! Reactions: hadi sh
نوشته شده توسط Dinosaur: اگه اشتباه نکنم فقط گفتن آخر 2011 ! خوبیش اینه که روی دیسک هم میاد و آرکید نیست ! بیشتر... ای جان!جدی رو دییسک هم میاد؟ خدا رو شکر ریمن از اون خرگوش ها جدا شد.البته اونها هم خوبن,ولی هر کی با بازیه خودش!تو کنفرانس پارسال یوبی گفتن شش نفر رو این بازی کار می کنن!
pouryaps3 کاربر سایت Jun 2, 2011 #18 یادش بخیر از زمان PS به بعد یه Rayman ـه درست حسابی ندیدیم،امیدوارم این یکی خوب بشه.
Phoenix555 کاربر سایت Jun 22, 2011 #26 کلا توی این نسل بازی با این همه رنک شاد خیلی کم بوده خیلی امیدوارکنندست
NaViiDii God Of War کاربر سایت Jun 22, 2011 #27 ای خدا این تاپیک شده عذاب الهی برای من باید سعی کنم نیام داخلش :d
Mr.Ok کاربر سایت Jul 22, 2011 #29 بنده از همین تریبون اعلام میکنم که دیگه نمیتونم منتظرش بمونم :d طراحی هنری کار فوق العادس برای هزار بار !
بنده از همین تریبون اعلام میکنم که دیگه نمیتونم منتظرش بمونم :d طراحی هنری کار فوق العادس برای هزار بار !
RONIIN Tech Team کاربر سایت Jul 22, 2011 #30 واقعا یه تار موی گندیده ی این بازی میرزه به هزارتا GEOW و UC.خدایا به ما صبر بده.....