تصاویر بازی Prototype 2

پیشرفتش نسبت به شماره قبل فوق العاده س . با اینکه شماره یک هم در مجموع بازیه خوبی بود اما امیدوارم خیلی از مشکلاتش رو رفع کرده باشن .
من شماره یک این بازی و اینفیموس یک رو تو یه سطح میدونم ! بعله :d

[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

کاراکتر اول ، الکس نیست؟!!!!!
چرا پس ؟!!! الکس که خیلی خوب بود دوسش داشتم!
:(
گرافیک بازی از یکش بهتر شده ، به نظر من فقط داستان و کاراکتر بازی خوب بودن گرافیک یکش مزخرف بود ! اما حالا که الکس رو عوض کردن!!!جدی واسه چی عوضش کردن؟ سازنده ها چیزی راجع به داستانش نگفتن؟

نبود؟!!
تکراری بود ولی بد هم نبود!!!
انقدر موارد احمقانه و گاف توی داستان موج میزد که اگه یکی از من بپرسه "بدترین داستان" رو توی چه بازی ای دیدی بی شک میگم : Prototype ...
میگن داستان فلان بازی معمولیه ، بهونه ای واسه گیم پلیه و ازین جور حرفا ، اما آدم توی Prototype واقعا حس میکنه داره به شعورش توهین میشه ؛ مثال :
نامزدِ (دوست دختر ، همسر ، هر چی ) الکس مرسر توی خونه گیر افتاده ، الکس میره پیشش ... دور خونه رو نیروهای نظامی و ارتشی محاصره کردن ؛ الکس به نامزدش چه میگه ؟!
-توهمینجا بمون ، من برم پایگاه ارتش رو بیارم پایین و با خاک یکسانشون کنم ، بعد با تجهیزات نظامیشون که خودم هایجکشون میکنم ، مثل هلی کوپتر و تانک (!) ، میام و تو را نجات میدم ...
بنده : آه ، چقدر شاعرانه ! یَنی سوکاگوچی کم میره توی داستان جلوی اینا :دی لول ...
====================
این یه مثال کوچیک بود فقط ، شما تا دلت بخواد ازین موارد توی بازی ریخته ... Dead Drop ها عملا نامربوط بودن به داستان و بیشتر باعث بوجود اومدن سوالات توی ذهن گیمر میشد ، بجای این که گره از داستان بازی باز کنه .
کاش تکراری و کلیشه ای بود .

انقدر موارد احمقانه و گاف توی داستان موج میزد که اگه یکی از من بپرسه "بدترین داستان" رو توی چه بازی ای دیدی بی شک میگم : Prototype ...
میگن داستان فلان بازی معمولیه ، بهونه ای واسه گیم پلیه و ازین جور حرفا ، اما آدم توی Prototype واقعا حس میکنه داره به شعورش توهین میشه ؛ مثال :
نامزدِ (دوست دختر ، همسر ، هر چی ) الکس مرسر توی خونه گیر افتاده ، الکس میره پیشش ... دور خونه رو نیروهای نظامی و ارتشی محاصره کردن ؛ الکس به نامزدش چه میگه ؟!
-توهمینجا بمون ، من برم پایگاه ارتش رو بیارم پایین و با خاک یکسانشون کنم ، بعد با تجهیزات نظامیشون که خودم هایجکشون میکنم ، مثل هلی کوپتر و تانک (!) ، میام و تو را نجات میدم ...
بنده : آه ، چقدر شاعرانه ! یَنی سوکاگوچی کم میره توی داستان جلوی اینا :دی لول ...
====================
این یه مثال کوچیک بود فقط ، شما تا دلت بخواد ازین موارد توی بازی ریخته ... Dead Drop ها عملا نامربوط بودن به داستان و بیشتر باعث بوجود اومدن سوالات توی ذهن گیمر میشد ، بجای این که گره از داستان بازی باز کنه .
کاش تکراری و کلیشه ای بود .

الان باید می گفتی دیالوگهای مزخرف خوده ی ایده ی داستان زیاد بد نبود فکر کنین یه ماموری که تو ارتش کار می کرده متوجه می شه که دارن محرمانه یه سلاح میکروبی می سازن که دنیا رو نابود کنن بعد این یه نمونه از ماده رو می دزده که بعدا شکایت کنه به سازمان ملل انوقت وسط راه گیرش میارن بهش تیراندازی می کنن نمونه از دستش می افته میکروب جزئی از بدنش میشه و در واقع خودش میشه میکروب متحرک حالا دیگه بماند که دیالوگها و بعضی قسمتهای بازی واقعا مزخرف و چرت بود ولی در کل ایده ی جالبی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or