تصاویر بازی Plants vs. Zombies - X360

GARY OLDMAN

کاربر سایت
ss_preview_VersusMenu1.jpg.jpg

حرف شما هم درسته .ولی اگه عکس اول رو نگاه کنید به نظر میرسه که این عکسا برا نسخه ایکس باکس 360 باشه . حتی آخریشم همین طوریه که دکمه ی A تو عکس معلومه

بله - اون عکسهای پست اول , مربوط به نسخه ی X360 هست که بزودی منتشر میشه و همون نسخه ی یک هست که سال پیش برای PC اومد با کمی تغییرات جزئی (ولی عنوان تاپیک که گفته 2 , اشتباه هست)

ای بابا من منتظر 2ش بودم... یه لحظه خوشحال شدم الکی!
یه دو هفته یی میشه نسخه Game Of The Year Edition مشغولم کرده! البته یه فرقای ِ کوچیکی با قبلیش داره و دو تا زامبی تغییر کرده و اچیومنتا هم لیستش اضافه شده و زامباتارو! اینا :d ولی همون یکه کلا.
--------------------------------------------------------------------
(اسم ِ تاپیک هم حتما باید عوض بشه و 2 به X360 تغییر کنه)

نسخه ی دوم هم میاد ( قرار بود 2 اوت - اگوست بیاد ) مثل اینکه تاخیر خورده .

قضیه این بود که چن وقته پیش به نامه از زامبی ها ارسال شد که روش نوشته بود 2 آگوست و همه فکر میکردن در این روز از نسخه دوم رونمایی بشه... منکه چیزی ندیدم و تو اون روز و روزهای بعد هر چی گشتم خبری نشد... نسخه Game Of The Year Edition هم ده روز قبل از 2 آگوست عرضه شد... نمی دونم شاید این تاریخ برای رونمایی از نسخه 360 بوده باشه اما امیدوارم شماره دوم معرفی بشه... (پارسال با پخش ِ تصاویر ِ زامبی های ِ دوره ویکتوریایی یه شایعه هایی بود که نسخه دوم تو دوره ویکتوریایی خواهد بود! که بعد معلوم شد اونها فقط تصاویری برای معرفی یه بازیه دیگه از شرکت Popcap بوده)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or