تصاویر بازی PES2011

Apóllōn

کاربر سایت
سلام..
همونطور که میدونید نسخه جدید این سری بازی هم چند وقتی هست که توسط کونامی معرفی شده طبق معمول همیشه وعده وعید های زیادی در موردش داده شده که فعلا برای قضاوت زوده...
اما امروز اولین تصاویر In Game بازی منتشر شده میتونید ببینید:

اگر توجه کرده باشید هنوز تیم های انگلیس لیسانس نیستند.(آرسنالی ها انگار با زیرپوش دست دوز اومدن تو زمین.)

اولین و بزرگترین مشکل همین لیسانس نبودن تیم هاست.امسال همین را بتونن برطرف کنند خیلی هنره!

نه عزیز روی 360 هم بازی کردم
ولی خوشم نمیاد

هر بازی طرفدارای خودشو داره

only pes;)
فکر نمیکنم زیاد سلیقه ای باشه!وگرنه کل محله ی ما از PESبه سمته فیفا نمیومدن!

ولی اگه بیشتر بازی میکردی کلا مثل من دیگه PES نمیخریدی.ولی روی PC -خریدن FIFA این حکم رو داره:دی واقعا ...:sick:هست این فیفا روی PC

الان منظورشون از گذاشتن این عکس های دریبل چیه؟ دریبل Rainbow گذاشتن چقدر هم حال میکنن واسه خودشون :دی اصلا تا حالا یه سری به لیست دریبل های فیفا زدن؟ :دی
خوب ea sport سازنده fifa street است
و اون دریبلهاوحرکتها چیز جدیدی نیست.
تازه خیلی از اونا هم بی استفاده هستند.
آخه روپایی زدن وسط زمین به چه دردی می خوره؟
:groupwave:

خوب ea sport سازنده fifa street است
و اون دریبلهاوحرکتها چیز جدیدی نیست.
تازه خیلی از اونا هم بی استفاده هستند.
آخه روپایی زدن وسط زمین به چه دردی می خوره؟
:groupwave:
اتفاقاً همشون مورد استفاده ان که ؟ :confused: فقط باید خیلی تمرین کنی و به موقع استفاده کنی
روپایی مگه تو واقعیت به درد میخوره ؟ ولی همچین حرکتی رو بازیکن ها تو تمرینات انجام میدن البته کریس رونالدو تو بازی با ایران انجام داد :biggrin1: ولی قصدش کوچیک کردن و این حرفا بود که کریمی با تکل توپو ازش گرفت پخش زمین شد داور هم خطا نگرفت :biggrin1:

جونه مادرت امسال خوب شو ! خدااااااا
هر سال قبل از اومدن بازي يه حسي بهم ميگه عالي ميشه امسال هم ميگه :biggrin1:. فك كنم اين حس ما خراب شده :biggrin1:.
ولي PES يه چيز ديگس ! :biggrin1:

فکر نمیکنم زیاد سلیقه ای باشه!وگرنه کل محله ی ما از PESبه سمته فیفا نمیومدن!

ولی اگه بیشتر بازی میکردی کلا مثل من دیگه PES نمیخریدی.ولی روی PC -خریدن FIFA این حکم رو داره:دی واقعا ...:sick:هست این فیفا روی PC
اتفاقا 100د% سلیقه ایه ...محله ی شما هم جامعه ی آماری بزرگ و مناسبی نیست ... تو سایت پر بازدید کننده ی www.dbazi.com یه نظر سنجی کرده بود چند وقت پیش,در صد بالایی (از جمله من)به این گزینه رای داده بودن:"با اینکه Fifa 10 بهتره اما من PES 2010 بازی میکنم."...
این نشون میده اکثر قریب به اتفاق طرفدارای هر یک از این 2،بازی محبوب خودشون رو میکنن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or