آره , خیلی هم بد نیست !! من نظره خودمو میگم , در کل چهرها عالیه و سری های قبل هم خوب بود شاید یه ذره بی روح باشن !!اتفاقا چهره ها زیاد خوب نیست مثلا C.ronaldo رو دیدی؟؟!
فکر نمیکنم زیاد سلیقه ای باشه!وگرنه کل محله ی ما از PESبه سمته فیفا نمیومدن!نه عزیز روی 360 هم بازی کردم
ولی خوشم نمیاد
هر بازی طرفدارای خودشو داره
only pes![]()
هست این فیفا روی PCخوب ea sport سازنده fifa street استالان منظورشون از گذاشتن این عکس های دریبل چیه؟ دریبل Rainbow گذاشتن چقدر هم حال میکنن واسه خودشوناصلا تا حالا یه سری به لیست دریبل های فیفا زدن؟
![]()
پس دریبل زدن تو فوتبال بی معنی هستخوب ea sport سازنده fifa street است
و اون دریبلهاوحرکتها چیز جدیدی نیست.
تازه خیلی از اونا هم بی استفاده هستند.
آخه روپایی زدن وسط زمین به چه دردی می خوره؟
:groupwave:
اتفاقاً همشون مورد استفاده ان که ؟ :confused: فقط باید خیلی تمرین کنی و به موقع استفاده کنیخوب ea sport سازنده fifa street است
و اون دریبلهاوحرکتها چیز جدیدی نیست.
تازه خیلی از اونا هم بی استفاده هستند.
آخه روپایی زدن وسط زمین به چه دردی می خوره؟
:groupwave:
چشم بصیرت می خاد که شما نداری:cheesygriچه جوری اینا رو فهمیدی از چنتا (3تا) عکس ؟!:neutral:
خواب تشریف داری برادرهر چقدرم ضعيف باشه بازيش ميكنم . مخصوصا مستر ليگ . ولي سرم بره فيفا نميرم.من از فيفا 2000 به بعد و اصلا نديدم چي هست
اتفاقا 100د% سلیقه ایه ...محله ی شما هم جامعه ی آماری بزرگ و مناسبی نیست ... تو سایت پر بازدید کننده ی www.dbazi.com یه نظر سنجی کرده بود چند وقت پیش,در صد بالایی (از جمله من)به این گزینه رای داده بودن:"با اینکه Fifa 10 بهتره اما من PES 2010 بازی میکنم."...فکر نمیکنم زیاد سلیقه ای باشه!وگرنه کل محله ی ما از PESبه سمته فیفا نمیومدن!
ولی اگه بیشتر بازی میکردی کلا مثل من دیگه PES نمیخریدی.ولی روی PC -خریدن FIFA این حکم رو دارهواقعا ...
هست این فیفا روی PC