تصاویر بازی One Piece Pirate Musou

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2132460037_full.jpg

خوب بلاخره اولین تصاویر بازی One Piece Pirate Musou از سوی دو شرکت Namco Bandai و Tecmo Koei منتشر شد . این بازی قراره برای PS3 عرضه بشه که گفته میشه سبک بازی شبیه
Dynasty Warriors هستش .

Attachments

• 2132460038_full.jpg
    2132460038_full.jpg
    112.8 KB · مشاهده: 138
آخرین ویرایش:
و بالاخره چیزی که خیلی منتظرش بودم و برام عجیب بود چرا هنوز ازش چیزی نشون ندادن!!!
این شما و این هم انیس لابی :

http://img4up.com/viewer.php?file=67378349861194216763.jpg
بله دیگه! :d روبین و فرانکی هم که به عنوان کاراکتر قابل بازی تایید شدن!(البته قبلا شده بودن ولی عکسی ازشون نبود :d )
اون پایین هم عکسی از خفن ترین صحنات وان پیس! جایی که کلاه حصیریا رو به روی اعضای CP9 ایستاده بودن و پرچم دولت جهانی رو ترکوندن! و روبین گفت میخوام زندگی کنم و ... هم هستش :d کلا همه چی هست دیگه :d
تا حالا فقط بروک عکسی از گیم پلیش نیمده! که البته توی بازی هستش! چون توی اولین تریلر بودش :d
از آراباسترا هم هنوز عکسی نیمده! :d
ولی مهم همین انیس لابی بودش که هستش تو بازی دیگه :d همین :d

آخرین ویرایش:
و بالاخره چیزی که خیلی منتظرش بودم و برام عجیب بود چرا هنوز ازش چیزی نشون ندادن!!!
این شما و این هم انیس لابی :

بله دیگه! :d روبین و فرانکی هم که به عنوان کاراکتر قابل بازی تایید شدن!(البته قبلا شده بودن ولی عکسی ازشون نبود :d )
اون پایین هم عکسی از خفن ترین صحنات وان پیس! جایی که کلاه حصیریا رو به روی اعضای CP9 ایستاده بودن و پرچم دولت جهانی رو ترکوندن! و روبین گفت میخوام زندگی کنم و ... هم هستش :d کلا همه چی هست دیگه :d
تا حالا فقط بروک عکسی از گیم پلیش نیمده! که البته توی بازی هستش! چون توی اولین تریلر بودش :d
از آراباسترا هم هنوز عکسی نیمده! :d
ولی مهم همین انیس لابی بودش که هستش تو بازی دیگه :d همین :d
بابا این اراباسترا مگه همون عربستان خودمون نبود.خیلی شبیه بودا.
کلا از این بازی استقبال میشه ولی بعید میدون چیز خوبی در بیاد

اسمش شبیه عربستان ـه ولی تا حدودی میشه گفت شبیه مصر میباشد! :d از اسم ها بگیر تا علائم موجود تو کشور! (روح های نگهبان آراباسترا ، چی بود اسمش؟ حالا همونجایی که کروکودایل اقامت داشت! و کلا همه چی :d ) برای همین به مصر شبیه تره :d
اگر کروکودایل رو به عنوان کاراکتر قابل بازی معرفی کنند من بسی شاد میشم! :d چقدر دوستش میدارم این کوروکودایل رو :d

بازیشم میانگینش که فکر نکنم به 70 برسه! :d ولی برای طرفداراش مطمئنا بازی خیلی عالیی میشه! تا اینجا که هرچی نشون دادن عالی بوده! چندتا ویدیو از گیم پلی لوفی نشون دادن میشه گفت همه ی فن هاش توی بازی هست! :d بقیه هم امیدواریم اینجوری باشن! (که هستند :-" :d )

نفس عمیق، نفس عمیق، نفس عمیق :d خوب آروم شدیم :d

دیروز این اسکن سمت چپیه اومد ولی کیفیتش یک چیزی بدتر از داغون بود :d به زور میشد شخصیت ها رو تشخیص داد! دیگه با ذره بین فهمیدیم چی به چیه :d
راستی سایت بازی آپدیت شده و تو بخش کاراکتر نامی و اسوپ هم اضاف شدن! اینا عکس رندر شدشون نیومده هنوز ؟ :d ( از اینا که پشتش خالیه :d )
آخه آپدیت قبلی که زورو و سانجی و ... بودن زود عکساشون اومد :d

منم خوشم اومده از بازيش فقط كاش گرافيكش مثل ناروتو به سبك انيمه بود.
راستی اسم بازی (كايزوكو موسو) معنیش چيه؟:دی كايزوكو كه می شه دزد دريایی موسو يعنی چی؟:دی
ضمنا جای كاپيتان كرو هم تو بين شخصيت ها خاليه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or