:biggrin1:البته با تشکر از Most Wanted و Motorstorm 1 بهترین ارکید بدون شک " برای من " Burnout Revenge بودهموتور استورم تنها آرکید درست حسابی بود که توی این نسل بازی کردم.واقعا هیجان خوفی داره
سلیقه ها و نظرات متفاوته نیما!البته با تشکر از Most Wanted و Motorstorm 1 بهترین ارکید بدون شک Burnout Revenge بوده
اهان ، شاید شما بازی نکرده باشید !
حالا شاید ممد اونو یادش رفتهبعد از اون " بدون شک " ، اصطلاح " برای من " رو یادم رفت بزارم میثم :d
البته ایشون گفتن درست ، حسابی ! فک نکنم سلیقه ای وجود داشته باشه که به Revenge نتونه بگه درست حسابی ! :d البته گفتم شاید ایشون بازی نکرده باشن .
بابا comment ِ فیلسوفانه :biggrin1: اخه سلیقه یه چیزه ، کیفیت و ارزش یه چیز دیگست ! اصلا بیشتر ِReputation سری Burnout به خاطر Takedown و Revenge هستحالا شاید ممد اونو یادش رفتهولی در مورد سلیقه من دیدم کسانی که بهترین بازیو خیلی راحت از سلیقشون نمره مثبت نمیگیره
انسان هست و هزار نوع طبع و سلیقه![]()
:biggrin1: مخصوصا Takedown
اگه اینا درست حسابی نیستن پس چی درست حسابیه ؟:biggrin1: ( البته میدونم منظور این دوستمون نسل حاضر هست )بابا english man :dبابا comment ِ فیلسوفانه :biggrin1: اخه سلیقه یه چیزه ، کیفیت و ارزش یه چیز دیگست ! اصلا بیشتر ِReputation سری Burnout به خاطر Takedown و Revenge هست:biggrin1: مخصوصا Takedown
اگه اینا درست حسابی نیستن پس چی درست حسابیه ؟:biggrin1: ( البته میدونم منظور این دوستمون نسل حاضر هست )
حالا اف تاپیکش که کردیم ، به نظرم شات های بازی نسبتا خوب میاد ! امیدوارم مثل MS2 خرابکاری نکنن !