تصاویر بازی MotorStorm: Apocalypse

SaDrA-HhH

Loyal Member
این بازی هم امروز لیک شد تصاویرش!

2gqbwMs66z-UzQd-tZSABL0syMUmYFKg

در یک کلام (اون جوری که عکسا نشون میدن) اگه بازی همچین جو خوفی داشته باشه
دیوانه کنندست.....................:eek:

من واقعا عاشق این بازیم خون آدمو میجوشونه میاره بالا عین آتشفشان:love::biggrin1:

دریغ از یک بوته! :d
کی میاد بازم سوار موتور بشیم بقیه ی موتوری ها رو با مشت ترور کنیم! :d
عکسای خوف ناکی می باشد!
امیدواریم ماشین های جدید هم اضافه بشه!

آخرین ویرایش:
موتور استورم تنها آرکید درست حسابی بود که توی این نسل بازی کردم.واقعا هیجان خوفی داره
البته با تشکر از Most Wanted و Motorstorm 1 بهترین ارکید بدون شک " برای من " Burnout Revenge بوده
اهان ، شاید شما بازی نکرده باشید !

ویرایش : با تشکر از میثم ، این " برای من " فوق العاده امر حائز اهمیّتیه :d

آخرین ویرایش:
بعد از اون " بدون شک " ، اصطلاح " برای من " رو یادم رفت بزارم میثم :d

البته ایشون گفتن درست ، حسابی ! فک نکنم سلیقه ای وجود داشته باشه که به Revenge نتونه بگه درست حسابی ! :d البته گفتم شاید ایشون بازی نکرده باشن .

بعد از اون " بدون شک " ، اصطلاح " برای من " رو یادم رفت بزارم میثم :d

البته ایشون گفتن درست ، حسابی ! فک نکنم سلیقه ای وجود داشته باشه که به Revenge نتونه بگه درست حسابی ! :d البته گفتم شاید ایشون بازی نکرده باشن .
حالا شاید ممد اونو یادش رفته :دی ولی در مورد سلیقه من دیدم کسانی که بهترین بازیو خیلی راحت از سلیقشون نمره مثبت نمیگیره :دی
انسان هست و هزار نوع طبع و سلیقه :دی

حالا شاید ممد اونو یادش رفته :دی ولی در مورد سلیقه من دیدم کسانی که بهترین بازیو خیلی راحت از سلیقشون نمره مثبت نمیگیره :دی
انسان هست و هزار نوع طبع و سلیقه :دی
بابا comment ِ فیلسوفانه :biggrin1: اخه سلیقه یه چیزه ، کیفیت و ارزش یه چیز دیگست ! اصلا بیشتر ِReputation سری Burnout به خاطر Takedown و Revenge هست :love::biggrin1: مخصوصا Takedown :love: اگه اینا درست حسابی نیستن پس چی درست حسابیه ؟:biggrin1: ( البته میدونم منظور این دوستمون نسل حاضر هست )

حالا اف تاپیکش که کردیم ، به نظرم شات های بازی نسبتا خوب میاد ! امیدوارم مثل MS2 خرابکاری نکنن !

بابا comment ِ فیلسوفانه :biggrin1: اخه سلیقه یه چیزه ، کیفیت و ارزش یه چیز دیگست ! اصلا بیشتر ِReputation سری Burnout به خاطر Takedown و Revenge هست :love::biggrin1: مخصوصا Takedown :love: اگه اینا درست حسابی نیستن پس چی درست حسابیه ؟:biggrin1: ( البته میدونم منظور این دوستمون نسل حاضر هست )

حالا اف تاپیکش که کردیم ، به نظرم شات های بازی نسبتا خوب میاد ! امیدوارم مثل MS2 خرابکاری نکنن !
بابا english man :d
تو حرف حرف خودته دیکتاتور:دی
--------------------------------------
این عکسا ممکنه به این معنی باشه که مثل ss ممکنه وسط بازی تخریب شکل بگیره
مخصوصا این http://img7.abload.de/img/ms_wrecking_ball_finalducr.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or