Apóllōn کاربر سایت Jun 5, 2010 #2 به به یه انحصاریه فوقالعاده دیگه برای ps3 شدیدا منتظریم..!!! تاریخ عرضه هنوز معلوم نیست؟! راستی ممنون واسه تصاویر..:smile:
به به یه انحصاریه فوقالعاده دیگه برای ps3 شدیدا منتظریم..!!! تاریخ عرضه هنوز معلوم نیست؟! راستی ممنون واسه تصاویر..:smile:
SaDrA-HhH Loyal Member Jun 5, 2010 #4 به نظر بازي خوبي نمياد بیشتر... انقد بدرد نخور و مزخرفه اصلا طرفش نرو!
War Has Change کاربر سایت Jun 5, 2010 #5 به نظر بازي خوبي نمياد بیشتر... دقیقا حق با شماست . این چیه؟ در حال حاضر BLUR بهترین RACING کنسولهاست !!! اگه حد اقل نسخه قبل رو بازی کرده بودی انقدر زود قضاوت نمیکردی !!
به نظر بازي خوبي نمياد بیشتر... دقیقا حق با شماست . این چیه؟ در حال حاضر BLUR بهترین RACING کنسولهاست !!! اگه حد اقل نسخه قبل رو بازی کرده بودی انقدر زود قضاوت نمیکردی !!
ricosev کاربر سایت Jun 5, 2010 #6 به نظر بازي خوبي نمياد بیشتر... آره .. این خیلی مزخرف هست ... چرته ...2 هم چرت بود ... 3 هم چرته :laughing: Spoiler چه حالی بکنیم با Motor Storm3 من شماره دو رو خیلی دوست داشتم
به نظر بازي خوبي نمياد بیشتر... آره .. این خیلی مزخرف هست ... چرته ...2 هم چرت بود ... 3 هم چرته :laughing: Spoiler چه حالی بکنیم با Motor Storm3 من شماره دو رو خیلی دوست داشتم
Apóllōn کاربر سایت Jun 5, 2010 #8 نوشته شده توسط amir_amd: واقعا اگه این همه بازی لیک شده باشه خاک تو سر سونی. بیشتر... مطمئنا تمام برنامه هاش رو برای move متمرکز کرده..
نوشته شده توسط amir_amd: واقعا اگه این همه بازی لیک شده باشه خاک تو سر سونی. بیشتر... مطمئنا تمام برنامه هاش رو برای move متمرکز کرده..
War Has Change کاربر سایت Jun 8, 2010 #11 میگم از شاتهای بازی اینطور برداشت میشه که بازی تو محیط اخر الزمانی دنبال میشه !!! ما استقبال میکنیم آخرین ویرایش: Jun 8, 2010
nero1371 کاربر سایت Jun 8, 2010 #13 نوشته شده توسط War Has Change: میگم از شاتهای بازی اینطور برداشت میشه که بازی تو محیط اخر الزمانی دنبال میشه !!! ما استقبال میکنیم بیشتر... فکر کنم اینا هم 2012ی شدن!!!:biggrin1:
نوشته شده توسط War Has Change: میگم از شاتهای بازی اینطور برداشت میشه که بازی تو محیط اخر الزمانی دنبال میشه !!! ما استقبال میکنیم بیشتر... فکر کنم اینا هم 2012ی شدن!!!:biggrin1: