تصاویر بازی Max Payne 3

Activision

کاربر سایت
سلام

اسکن های ماه July مجله Game Informer مربوط به این بازی

-----------------------------

t678729_DSCN0329.jpg
...

t678730_DSCN0330.jpg
...

t678731_DSCN0331.jpg
...

t678735_DSCN0332.jpg
...

t678732_DSCN0333.jpg
...

t678733_DSCN0334.jpg
...

t678736_DSCN0335.jpg
...

t678737_DSCN0336.jpg
...

t678738_DSCN0337.jpg
...

t678739_DSCN0338.jpg
...

t678740_DSCN0339.jpg
...

Uncharted الان ؟ چیه این !! من واقعا نمی دونم اینهایی که میگند اتمسفر بازی مثل قبله واقعا مکس پین های قبلی بازی کردند ؟

ماشاالله تو این دوره زمونه همه واسه ما فن شدند...

دو حالت بیشتر نداره: یا واقعا ما را گوسفند فرض کردند و دارند مسخرمون میکنند یا واقعا تو عمرشون یک بار هم مکس پین رو بازی نکردند.

واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها مدام میگند این نسخه اون جو و اتمسفر تيره و تاريك بازي قبلي رو به خوبي حفظ كرده...!

• Like
Reactions: 619
جواب دندان شک سم هاوس به منتقدین از کچلی مکس پین :
"کچلان را به جهان هیچ پریشانی نیست غم شامپو، غم شانه، غم آرایشگاه نیست ...

فضا هم کاملا تم تاریک داره. مثلا در این عکس :

ما مکس رو میبینیم که در یک تم noire لجنی گیر کرده :دی."
هر شرکتی / کمپانی ـی / تیمی / استودیویی / خواننده ای یه دوره افول و نزول و یه دوره صعود داره .
مسئله افول یا نزول نیست. همین الان بازی که عرضه بشه. یه سری امتیاز های 9 میگیره حس میکنم میانگینش هم بالا 85 بشه. حتی 90 شاید.
اما خب هر سازنده ای دلیل نمیشه بتونه بازی ها تم های مختلف بسازه.
کلا تو خون R* نیست ار این حرکات جلف که بره بازیش رو با یه تم مثل MP بسازه. در توانشون نیست:دی. بازیاش رو نگاه کنی 95 درصد تمش خوشحال میزنه :دی.
اینجور که معلومه اینا کلا چیزشو ندارن مثل Ubisoft بیخیال بازی بشند از نو بسازند یک چیزی تا وسطای کار ساختن ملت اه و اوه کردن یک کم تغییرش دادن اون چیز رو گذاشتن باشه یه سری هم بهش اضافه کردن :دی.

پ.ن : کل پاراگراف آخر رو با معلومات خودتون قسمت های "چیز" رو پر کنید! :دی.

آخرین ویرایش:
جواب دندان شک سم هاوس به منتقدین از کچلی مکس پین :
"کچلان را به جهان هیچ پریشانی نیست غم شامپو، غم شانه، غم آرایشگاه نیست ...
والله بخدا منم کچلم کچلی مگه چشه*

دوستان پیش پیش بازی رو نکوبید خواهشا اتفاقا عکس همون مکس پین قدیم رو یاد من میندازن حرف نداره حالا چون مکس کچله بازی اشغال شده عجبا
دارم توی کل بازی کچل نیست توی بعضی مراحل کچله

هر شرکتی / کمپانی ـی / تیمی / استودیویی / خواننده ای یه دوره افول و نزول و یه دوره صعود داره .
نه احتمالش خیلی کمه راک استار گند بزنه من 10.11سال گیمری حتی وقتی راک استار رو نمیشناختم اگه اونRوستاره رو هر بازی میدیم نشونه یه بازی عالی برام بود تا الان همین جوری بوده..مسله اینه من به این ایمان دارم که حتی اگه این بازی مکس پین نباشه باز بازی عالی میشه من از تاخیر خوردن تجربه خوبی ندارم ولی از تاخیر خوردن های این بازی امید دارم چون راک استار میخواد یه بازی شاهکار یا حداقل عالی بهمون بده حالا شاید شباهتی به مکس پین نداشته باشه ولی بازی عالی میشه

نه احتمالش خیلی کمه راک استار گند بزنه من 10.11سال گیمری حتی وقتی راک استار رو نمیشناختم اگه اونRوستاره رو هر بازی میدیم نشونه یه بازی عالی برام بود تا الان همین جوری بوده..مسله اینه من به این ایمان دارم که حتی اگه این بازی مکس پین نباشه باز بازی عالی میشه من از تاخیر خوردن تجربه خوبی ندارم ولی از تاخیر خوردن های این بازی امید دارم چون راک استار میخواد یه بازی شاهکار یا حداقل عالی بهمون بده حالا شاید شباهتی به مکس پین نداشته باشه ولی بازی عالی میشه
بازی عالی بودن رو نام بازی معین می کنه ، وقتی مکس پین هست اسمش باید مکس پین باشه اتمسفرش تاریک باشه مکس بارونی پوشیده باشه و داستانش فوق العاده باشه ، تو نیویورک باشه ؛ در غیر اینصورت با تغییر هر کدوم از اینا دیگه مکس پین نیست و هویت خودشو از دست داده .

بازی عالی بودن رو نام بازی معین می کنه ، وقتی مکس پین هست اسمش باید مکس پین باشه اتمسفرش تاریک باشه مکس بارونی پوشیده باشه و داستانش فوق العاده باشه ، تو نیویورک باشه ؛ در غیر اینصورت با تغییر هر کدوم از اینا دیگه مکس پین نیست و هویت خودشو از دست داده .
خب حرفت درسته منم منظورم این نیست کل مکس رو به گند بکشه.منظورم اینه یه بازی که گیم پلی عالی.داستان عالی.گرافیک عالی و...بهش میگن بازی عالی..اگه اونجوری که تو میگی باشه فرق میکنه تو به عنوان یه مکس نگاش میکنی ولی از اون چیزی که میخوای دوره و بازی هر چقد عالی باشه باز بهت حال نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or