تصاویر بازی Max Payne 3

Activision

کاربر سایت
سلام

اسکن های ماه July مجله Game Informer مربوط به این بازی

-----------------------------

t678729_DSCN0329.jpg
...

t678730_DSCN0330.jpg
...

t678731_DSCN0331.jpg
...

t678735_DSCN0332.jpg
...

t678732_DSCN0333.jpg
...

t678733_DSCN0334.jpg
...

t678736_DSCN0335.jpg
...

t678737_DSCN0336.jpg
...

t678738_DSCN0337.jpg
...

t678739_DSCN0338.jpg
...

t678740_DSCN0339.jpg
...

اون عکس که تمام رخ گرفته خیلی با حاله:scare: با اون ریش شبیه سوپر استارز کشتی کج goldberg شده که شاه شاهان تو قدرته:punish: من 100 در صد این بازیرو میخرم:weightlif:thumbsup:

جایز است که بگیم:) WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چیه غوله یا مکس
عین خرم بخوری اینجوری چاق نمیشه مثل اینکه معتاد به مشروبات الکی! (استغفرالله!:)) است!

نه مثله اینکه جدی جدی دارن بازی رو داغون می کنن(من عکس هارو ندیده بودم)
دوستان بیاین به نامه ای ، ایمیلی به سازنده هاشون بدیم بگیم که شما مکس پین رو با بازیه کینگ کونگ اشتباه گرفتین...جدی فکر میکنن بازی مکس پین همون بازی کینک کنگه

شبیه این قصابا میمونه که تو فیلمای ترسناک مردمو جر میرن ! خیلی بد طراحی کردن ! فکر کنم بدترین کاراکتر شناخته بشه ! اگه اسمش مکس پین نبود باز قابل تحمل تر میشد ! مرتیکه لات کچل اومده جان مکس پین رو گرفته :biggrin1:

قيافش كه همينه و *R با اين تغيير در قيافه و استيل مكس پين و تغيير دادن سبك بازي از اون سبك جذاب و تغيير دادن رنگ بندي محيط بازي از اون محيط مرده مشهور مكس پين نميدونم چيو ميخواد ثاب كنه
ولي در مورد قيافه مكس احتمالا مثل بازيه splinter cell conviction شايد قيافه مسك هممثله قيافه سم فيشر در اواسط بازي عوض بشه و از اين قيافه كزايي در بياد
ولي خودم به شخصه تغريبا از بازي دل كندم و نا اميد شدم از اين بازي :sick:
هميشه محيط برف گونه و سياه MP رو خيلي دوست داشتم ، مخصوصا حالت كميك مانند استفاده شديد از رنگ هاي سياه البته توي استفاده از رنگ ها هم واقعا شاهكار بودن چون مثلا يك بازي مثل داركنيس هم از رنگ سياه استفاده ميكرد كه بعد از 15 دقيقه سردرد ميگرفتي ولي توي MP ...

چرا چاق؟ چرا کچل؟ مسخره کردن :(.
بيچاره فشار زندگي زده داغونش كرده :biggrin1: ولي من يكي نميتونم مكس رو با ريش و بدون مو تصور كنم هركاري ميكنم ميبينم نميشه.
به نظرتون چرا مكس بعد از 12 سال بي مو ميشه ؟

ميدونم مسخرس ولي نميشه بريم يك اعتراضي چيزي بزنيم؟خدايي بايد رفت به اين رمدي يك چيزي گفت كه IP بازي رو فروخت.

بيچاره فشار زندگي زده داغونش كرده :biggrin1: ولي من يكي نميتونم مكس رو با ريش و بدون مو تصور كنم هركاري ميكنم ميبينم نميشه.
به نظرتون چرا مكس بعد از 12 سال بي مو ميشه ؟
بی مو شدنش ارتباط مستقیمی با مصرف مواد داره:biggrin1: در کل الان هم قیافش باحال شده و تازه جا افتاده:biggrin1: یادش بخیر اون مکس پین با اون قیافه جوون و باحالش:biggrin1: اون زنه هم نینا بود چی بود یاد اون هم بخیر:biggrin1:

در کل الان هم قیافش باحال شده و تازه جا افتاده:biggrin1:
دیگه زیادی جا افتاده:biggrin1:
بيچاره فشار زندگي زده داغونش كرده :biggrin1:
اگه می گفتن فشار زندگی روش زیاد بوده سکته کرده مرده بهتر بود تا این قیافه:biggrin1:
واقعا زدن این بازی رو نابود کردن

من هر چی دارم فکر میکنم این مکس باورم نمیشه مثل جونور های جهش یافته شده:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام قیافش بدک نیست مثل سام فیشر شده!!! :laughing: ( البته به فن های اسپلینتر بر نخوره) اما جدآ مکس پین قبلآ که تک بود خوب بود اما الان تو این سبک بازی زیاد شده و اومده رو دستش!!! اما امیدوارم ارزش به بار تموم کردن رو داشته باشه!!!

دوستان اینقد تند نرید
بلاخره از یه جائی باید شروع میشد.تحول در نسخهای جدید همه بازیها خصوصآ بازیهای پر طرفدار که نسخهای زیادی ازشون منتشر شده یه امر الزامیه که دیر یا زود باید اتفاق می افتاد من شخصآ خیلی خوشحالم که این نو اوری در بازی مکس پین اتفاق افتاده چرا که از طرفدارهای پر و پا قرص این بازی هستم اتفاقآ این روال طبیعی بود و گذشت زمان رو در روحیات یک فرد از شکست خورده میده.
خیلی از دوستان اشاره کردن که مکس باید همون قیافه معصوم گذشته رو داشته باشه انگا که اصلا شمارهای قبلی رو بازی نکردن چرا که اگر بازی کرده بودند به این نکته دقت میکردند در طول بازی چقدر خشونت به خرج دادن؟چند نفر رو کشتن؟چقد خود سرانه باعث بروز درگیریها در شهر شدن؟ایا این حوادث تاثیری روی روحیه این شخصیت نذاشته؟ایا وقتی یک روحیه جانی و ادم کش و خلافکار پیدا کنه نباید در ظاهرش هم تاثیری به وجود بیاد((نمونه:hit man)) از اینها گذاشته سن شخصیت داستان با وجود اینهمه چالشها و نا امیدها و اتفاقاتی براش افتاده بالا رفته روحیات کامل عوض شده اگر باز هم با همون مکس قدیمی سر و کار داشتین این سوال رو از خودتون نمیپرسیدید که تمام اتفاقات گذشته توهمی بیش نبوده؟
پس اثار تمام اتفاقات گذشته در بازی رو چطور باید نمایان کرد؟
دوستان کمی واقع بین باشید
به عقیده من این نواوری باعث میشه که گیمر احساس کنه با یه شخصیت زنده سر و کار داره با شخصیتی که باهاش بزرگ شده و اونم داره روال زندگی خودشو طی میکنه همین موضوع باعث نمیشه که شما رو جلب جذابیتهای ادامه اتفاقات زندگی شخصیت مورد علاقتون بکنه.اینکه چرا به اینجا رسیده چطور به این شکل در اومده و خیلی سوالهای دیگه که جوابشون فقط با بازی کردن به دست میاد.......!!
به نظر من که واقعا هیجان انگیزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or