هميشه محيط برف گونه و سياه MP رو خيلي دوست داشتم ، مخصوصا حالت كميك مانند استفاده شديد از رنگ هاي سياه البته توي استفاده از رنگ ها هم واقعا شاهكار بودن چون مثلا يك بازي مثل داركنيس هم از رنگ سياه استفاده ميكرد كه بعد از 15 دقيقه سردرد ميگرفتي ولي توي MP ...قيافش كه همينه و *R با اين تغيير در قيافه و استيل مكس پين و تغيير دادن سبك بازي از اون سبك جذاب و تغيير دادن رنگ بندي محيط بازي از اون محيط مرده مشهور مكس پين نميدونم چيو ميخواد ثاب كنه
ولي در مورد قيافه مكس احتمالا مثل بازيه splinter cell conviction شايد قيافه مسك هممثله قيافه سم فيشر در اواسط بازي عوض بشه و از اين قيافه كزايي در بياد
ولي خودم به شخصه تغريبا از بازي دل كندم و نا اميد شدم از اين بازي
بيچاره فشار زندگي زده داغونش كرده :biggrin1: ولي من يكي نميتونم مكس رو با ريش و بدون مو تصور كنم هركاري ميكنم ميبينم نميشه.چرا چاق؟ چرا کچل؟ مسخره کردن .
بی مو شدنش ارتباط مستقیمی با مصرف مواد داره:biggrin1: در کل الان هم قیافش باحال شده و تازه جا افتاده:biggrin1: یادش بخیر اون مکس پین با اون قیافه جوون و باحالش:biggrin1: اون زنه هم نینا بود چی بود یاد اون هم بخیر:biggrin1:بيچاره فشار زندگي زده داغونش كرده :biggrin1: ولي من يكي نميتونم مكس رو با ريش و بدون مو تصور كنم هركاري ميكنم ميبينم نميشه.
به نظرتون چرا مكس بعد از 12 سال بي مو ميشه ؟
دیگه زیادی جا افتاده:biggrin1:در کل الان هم قیافش باحال شده و تازه جا افتاده:biggrin1:
اگه می گفتن فشار زندگی روش زیاد بوده سکته کرده مرده بهتر بود تا این قیافه:biggrin1:بيچاره فشار زندگي زده داغونش كرده :biggrin1: