Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Aug 8, 2012 #1 تصویر منتشر شده از بازی درود. چندی پیش شایعه شد 2K قرار است سری سوم معروف خود یعنی Mafia III را بسازد. امروز اولین تصویر این بازی منتشر شد. mondoxbox آخرین ویرایش: Aug 8, 2012
تصویر منتشر شده از بازی درود. چندی پیش شایعه شد 2K قرار است سری سوم معروف خود یعنی Mafia III را بسازد. امروز اولین تصویر این بازی منتشر شد. mondoxbox
mskm82 کاربر سایت Aug 8, 2012 #7 شخصیت تو عکس که زنه ولی اون بالا تو عدد سه که قرمز رنگ هست اون چیه اونی که جدید اضافه شده ؟:d اونم زنه ؟
شخصیت تو عکس که زنه ولی اون بالا تو عدد سه که قرمز رنگ هست اون چیه اونی که جدید اضافه شده ؟:d اونم زنه ؟
Dark War کاربر سایت Aug 8, 2012 #8 فرهاد جان اين عكس شماره دوم هستش اون عكسي كه محمد جان گذاشتن به نظر براي شماره سوم هستش
M MANIX کاربر سایت Aug 8, 2012 #9 هرچند تصویر 95% Fake هست ولی اگر واقعی باشه ممکنه دختر تام باشه. :d
baris manco کاربر سایت Aug 9, 2012 #10 نوشته شده توسط Dark War: فرهاد جان اين عكس شماره دوم هستش اون عكسي كه محمد جان گذاشتن به نظر براي شماره سوم هستش بیشتر... اون عکس دومم فیک هست بیا من برات با فوتوشاپ مافیا 4 هم درست کنم
نوشته شده توسط Dark War: فرهاد جان اين عكس شماره دوم هستش اون عكسي كه محمد جان گذاشتن به نظر براي شماره سوم هستش بیشتر... اون عکس دومم فیک هست بیا من برات با فوتوشاپ مافیا 4 هم درست کنم
Atypical کاربر سایت Aug 28, 2012 #12 به نظر میاد فیک باشه :d ولی اگه واقعی باشه که چه شوددددددد !! 2 ش هم از لحاظ داستانی و گیم پلی خیلی خوب بود Spoiler فقط بدیش این بود که همش باید ماموریت انجام میدادی نمیشد توی شهر دور زد :d
به نظر میاد فیک باشه :d ولی اگه واقعی باشه که چه شوددددددد !! 2 ش هم از لحاظ داستانی و گیم پلی خیلی خوب بود Spoiler فقط بدیش این بود که همش باید ماموریت انجام میدادی نمیشد توی شهر دور زد :d
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 28, 2012 #13 نوشته شده توسط kolange_edalat: چندی پیش شایعه شد 2K قرار است سری سوم معروف خود یعنی Mafia III را بسازد. امروز اولین تصویر این بازی منتشر شد. mondoxbox بیشتر... عزیزم عکست رو اشتیاه آپلود کردی در مورد بازی هم شایعاتش همزمان با GTA V شروع شد وگفتن که 2تا کمپانی دارن با همدیگه هم کاری هم میکنند نا سلامتی جفتشون مالِ Take-two هستن...
نوشته شده توسط kolange_edalat: چندی پیش شایعه شد 2K قرار است سری سوم معروف خود یعنی Mafia III را بسازد. امروز اولین تصویر این بازی منتشر شد. mondoxbox بیشتر... عزیزم عکست رو اشتیاه آپلود کردی در مورد بازی هم شایعاتش همزمان با GTA V شروع شد وگفتن که 2تا کمپانی دارن با همدیگه هم کاری هم میکنند نا سلامتی جفتشون مالِ Take-two هستن...