T Techman کاربر سایت Jan 18, 2013 #2 [TABLE="class: grid, width: 650, align: center"] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] آخرین ویرایش: Jan 18, 2013
K Kavigne کاربر سایت Jan 18, 2013 #3 Got Hype till death ... دلم غش و ضعف رفت دیدمش، بازی مال سودا 51 (گوئیچی سودا) هست و فکر می کنم پاییز امسال آماده عرضه باشه. شرط می بندم به Killer 7 ربط داره.
Got Hype till death ... دلم غش و ضعف رفت دیدمش، بازی مال سودا 51 (گوئیچی سودا) هست و فکر می کنم پاییز امسال آماده عرضه باشه. شرط می بندم به Killer 7 ربط داره.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jan 18, 2013 #5 اطلاعات بازی ناشر:Kadokawa Games سازنده:Grasshopper Manufacture Inc. پلتفرم:X360/PS3 تاریخ انتشار:TBA تاریخ انتشار در ژاپن:3rd quarter 2013
اطلاعات بازی ناشر:Kadokawa Games سازنده:Grasshopper Manufacture Inc. پلتفرم:X360/PS3 تاریخ انتشار:TBA تاریخ انتشار در ژاپن:3rd quarter 2013
dragonslayer کاربر سایت Jan 18, 2013 #6 خوشمان امد ! امیدوارم تو مایه های no more heroes باشه البته از نظر فنی بهتر .
EL CHE کاربر سایت Mar 29, 2013 #9 تلاقی جو سایبرتیک و ژاپنی . اُه اُه ! امد وارم بازی فروش کنه . اسکرین شات ها که زیبا به نظر می رسن .
Turok-71 کاربر سایت May 26, 2013 #15 خیلی منتظر بودم که یه بازی HnS با سبک گرافیکی سل-شید بیاد!! این سبک با گیم پلی قوی تلفیق بشه چیز نادخی میشه!! تریلرای بازی رو تماشا کردم رسما ماندو زاپا (کرکتر اصلی) به اخلاقیات و رسومات کهن خاور دور بیلاخ داده! منباب همین قضیه هم Vg247 با سودا مصاحبه کرده بود! جالب بود... آخرین ویرایش: May 27, 2013
خیلی منتظر بودم که یه بازی HnS با سبک گرافیکی سل-شید بیاد!! این سبک با گیم پلی قوی تلفیق بشه چیز نادخی میشه!! تریلرای بازی رو تماشا کردم رسما ماندو زاپا (کرکتر اصلی) به اخلاقیات و رسومات کهن خاور دور بیلاخ داده! منباب همین قضیه هم Vg247 با سودا مصاحبه کرده بود! جالب بود...