تصاویر بازی inFamous 2

• Thread starter Thread starter 浪人
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا از ظاهر جدید Cole McGrath راضی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    127
ss_01.jpg.jpg

بزرگتر

ss_06.jpg.jpg

بزرگتر

ss_04.jpg.jpg

بزرگتر

ss_02.jpg.jpg

بزرگتر

ss_07.jpg.jpg

بزرگتر

ss_05.jpg.jpg

بزرگتر

ss_03.jpg.jpg

بزرگتر

اتفاقا به شدت پتانسیل کاندید شدن برای GOTY رو داره.

همینجا بهتون قول میدم بالاترین میانگین امتیاز رو بین بازی های سال آینده سونی کسب میکنه (حتی از U3 هم بیشتر). بوکمارک کنید پست رو...:دی

همینجا بهتون قول میدم بالاترین میانگین امتیاز رو بین بازی های سال آینده سونی کسب میکنه (حتی از U3 هم بیشتر). بوکمارک کنید پست رو...:دی
برو بابا ! :d
سال دیگه GoTY خیلی رقابت نزدیکیه ! وحشتناک . هیچ بازی ـی هم مثه امسال یا پارسال درو نمی کنه . مطمئن باش . من حدسم اینه که ME3 یا DX ( اگه خدا بخواد :d) یا U3 میچرخه . شایدم GeoW 3 هم شد :دی

همینجا بهتون قول میدم بالاترین میانگین امتیاز رو بین بازی های سال آینده سونی کسب میکنه (حتی از U3 هم بیشتر). بوکمارک کنید پست رو...:biggrin1:
پس باید MetaScore زیر 9 رو برای U3 در نظر گرفت، چون من اعتقاد دارم میانگین امتیازات این بازی بیشتر از 90 نمیشه مگر اینکه انتظار داشته باشی میانگین امتیازات اینفیمس دو مثلاً بشه 96 :d

VGA سال آینده دیوانه کننده میشه، این همه عنوان!!! :d

برو بابا قبلاً رزرو شده :دی البته قطعاً نمی تونم بگم میانگینش از U3 بیشتر میشه ولی رقابت خفنی دارن.
----------------
آقایون ما یه چیزی میدونیم که میگیم پتانسیل GOTY شدن داره! شما چندتا ویدیو که تو E3 و Gamescom اومده ببینید. با نسخه قبلیش مقایسه کنید ببینید پیشرفت بازی در چه حده!
ضمن اینکه preview های بازی هم خیلی مثبت بوده. برای نمونه:

InFamous 2: The best PS3 game since Uncharted 2?

ضمن اینکه نسخه اول بازی هم به خاطر سر و صدای کمش همه میگفتن این بازی در بهترین حالت یه چیز معمولیه که وقتی بازی عرضه شد معلوم شد چه بازی خوبیه. الانم چون بازی بی سر و صداست و یکم تو عناوین انحصاری سونی گم شده، هر چی بگیم کسی باور نمیکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or