تصاویر بازی Gran Turismo 5

Activision

کاربر سایت
سلام

با توجه به مشکلی که برای سایز کوچک تصاویر گذاشته شده بوجود امد [ از طرف سایت منتشر کننده تصاویر ] این تصاویر در این پست جایگزین شدند. با تشکر

------------------------------

تصاویر مربوط به نمایش E3 2009 هست.

tc_1865_0001.jpg
...

tc_1865_0002.jpg
...

tc_1865_0003.jpg
...

tc_1865_0004.jpg
...

tc_1865_0005.jpg
...

tc_1865_0006.jpg
...

tc_1865_0007.jpg
...

tc_1865_0008.jpg
...

tc_1865_0009.jpg
...

tc_1865_0010.jpg
...

tc_1865_0011.jpg
...

tc_1865_0012.jpg
...

tc_1865_0013.jpg
...

tc_1865_0014.jpg
...

tc_1865_0015.jpg
...

tc_1865_0016.jpg
...

tc_1865_0017.jpg
...

tc_1865_0018.jpg
...

tc_1865_0019.jpg
...

tc_1865_0020.jpg
...

-----------
اینم لینک تصاویر قبل
http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-e3-2009-trailer/
--------------------
موفق باشید

آخرین ویرایش:
البته من خودم تا حالا چیزی از گیم پلی واقعی این بازی ندیدم ولی یه چیزی که تو تمامی کامنت های عضوهای فروم خارجی دیدم این بود که اکثرا می گفتن این عکسا با دمویی که از بازی دانلود کردن یه دنیا فرق داره مخصوصا انتی الیازینگ و البته من خودمم یه عکس از دموی این بازی دیدم واقعا گرافیکش در این حد نبود!!!

البته من خودم تا حالا چیزی از گیم پلی واقعی این بازی ندیدم ولی یه چیزی که تو تمامی کامنت های عضوهای فروم خارجی دیدم این بود که اکثرا می گفتن این عکسا با دمویی که از بازی دانلود کردن یه دنیا فرق داره مخصوصا انتی الیازینگ و البته من خودمم یه عکس از دموی این بازی دیدم واقعا گرافیکش در این حد نبود!!!

تنها فرقشون AA و رزولوشن ‍ه... کدوم دمو منظورتونه؟

اینا واقعا مشکل دارن وقتی دمو 200مگی بوده اصلا برای نشون دادن گرافیک نبوده فقط فیزیک با تایم تریل انتظار دموی گرافیکی 2-3گیگی واقعا جالبه .

همون دمویی که یه چند مدت قبل منتشر کردن و فقط توش یه نیسان 350z بود. عکسای دموش رو تو eurogamer دیدم برید ببینید . فکر نمی کنم گرافیکش به 200 مگ بودن دمو ربطی داشته باشه . به هر حال دمو یه ترک با یه ماشین بیشتر نبود و نبایدم حجم انچنانی داشته باشه

حالا اسکرین شاتی رو که از دموی بازی از کابین نیسان گرفته شده رو با اسکرینشات منتشر شده توسط polyphony مقایسه کنید که وقتی من دیدمش برای یه مدت بک دسکتاپم بود ولی وقتی اون اولی رو از یوروگیمرز دیدم کاملا frustrated نا امید شدم . حالا مدل سازی اسکرینشات اولی رو هم با اون عکسای polish شده ی پست های بالاتر مقایسه کنید .

آخرین ویرایش:
همون دمویی که یه چند مدت قبل منتشر کردن و فقط توش یه نیسان 350z بود. عکسای دموش رو تو eurogamer دیدم برید ببینید . فکر نمی کنم گرافیکش به 200 مگ بودن دمو ربطی داشته باشه . به هر حال دمو یه ترک با یه ماشین بیشتر نبود و نبایدم حجم انچنانی داشته باشه

ss_GT5_exclusive_FOR_ONLINE_ONLY_033.jpg.jpg

حالا اسکرین شاتی رو که از دموی بازی از کابین نیسان گرفته شده رو با اسکرینشات منتشر شده توسط polyphony مقایسه کنید که وقتی من دیدمش برای یه مدت بک دسکتاپم بود ولی وقتی اون اولی رو از یوروگیمرز دیدم کاملا frustrated نا امید شدم . حالا مدل سازی اسکرینشات اولی رو هم با اون عکسای polish شده ی پست های بالاتر مقایسه کنید .

دمو GT Academy رو که من حدود 1 ماه یه بند داشتم بازی می‌کردم، بحث هاش تو تاپیک خود بازی موجوده، نیازی به عکس ندارم، گرافیک ماشین و کاکپیت عالیه و همون طور که گفتم فقط AA با این تصاویر فرق داره. البته اگه توقع چمن و گل و بلبل نداری :دی

ضمن اینکه همه چیز اون دمو به جز انجین فیزیکش، از build قدیمیه.

این عکس های eurogamer که شما میگی همگی با کیفیت داغونی کپچر شدند... برای همین حس میکنی گرافیک داغونه. تو همون عکس کاکپیت جزییات یکیه ولی تصویر eurogamer خیلی بی کیفیته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or