Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Feb 1, 2011 #1 درود اینم جدیدترین تصاویر بازی Final Fantasy Type-0 این بازی قرار است برای psp ساخته شود . سازنده: Square Enix ناشر: Sqaure Enix پلتفرم: PSP سبك: JRPG تاريخ عرضه: در ژاپن: تابستان 2011/در غرب: فعلا نامعلوم متن پنهان: آخرین ویرایش: May 17, 2011 Reactions: MOrteza_DJmix, Kasra-M and soroush yakuza
درود اینم جدیدترین تصاویر بازی Final Fantasy Type-0 این بازی قرار است برای psp ساخته شود . سازنده: Square Enix ناشر: Sqaure Enix پلتفرم: PSP سبك: JRPG تاريخ عرضه: در ژاپن: تابستان 2011/در غرب: فعلا نامعلوم متن پنهان:
KamranMED کاربر سایت Oct 21, 2011 #16 هنوز هیچ خبری از زمان عرضه نیست؟ من PSP رو فقط برای این بازی نفروختم
Nina.Williams کاربر سایت Oct 21, 2011 #17 نوشته شده توسط KamranMED: هنوز هیچ خبری از زمان عرضه نیست؟ من PSP رو فقط برای این بازی نفروختم بیشتر... فقط زمان عرضه ش تو ژاپن مشخص شده...27 اکتبر 2011...فقط خداکنه ورژن انگلیسیش هم بیاد شایعه در مورد اومدنش زیاده ولی فکر نکنم هیچ کدوم درست باشه....من به خاطر این بازیم که شده پی اس پی میگیرم... Reactions: KamranMED
نوشته شده توسط KamranMED: هنوز هیچ خبری از زمان عرضه نیست؟ من PSP رو فقط برای این بازی نفروختم بیشتر... فقط زمان عرضه ش تو ژاپن مشخص شده...27 اکتبر 2011...فقط خداکنه ورژن انگلیسیش هم بیاد شایعه در مورد اومدنش زیاده ولی فکر نکنم هیچ کدوم درست باشه....من به خاطر این بازیم که شده پی اس پی میگیرم...
Nina.Williams کاربر سایت Oct 24, 2011 #18 [TABLE="class: bb"] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]