تصاویر بازی fifa 13

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
07-05-2012[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]

07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]

اساتيدي ميگن اين عكسها واسه فيفا 12 هست
تحويل بگيرن اينم منبع

FIFA 13 first details and screenshots revealed

fifa-13-screen-6.jpg
fifa-13-screen-5.jpg
fifa-13-screen-1.jpg
fifa-13-screen-3.jpg

اول مطمئن یشید تصاویر فیک هستن بعد اسپم بدید.
وقتی تهیه کننده بازی اومده در مورد بازی اطلاعات داده یعنی چی!
1
2
3

یه مورد دیگه طبق صحبت های تهیه کننده بازی تمرکز اصلی رو گیم پلی و بهبود اون هست تا بازی بهتری رو ببینید انتظار پیشرفت گرافیکی بالای نداشته باشید البته از بعضی ها که از رو مدل مو چهره مسی یا چمن زمین نسخه یه بازی میپیچن هم انتظاری نمیره!

آخرین ویرایش:
حالا هي بياين اسپم بديد فيك هست اين عكسها
درضمن فك كنم همه اونايي ميگن اين تصاوير فيفا 12 هست همه pes بازهستن چون نميدونن فيفا زياد روي گرافيك تمركز نميكنه واسه همين دوستان چون ميبينن گرافيك زياد يا شايد اصلا فرق نكرده ميگن عكسها همون فيفا 12 هستند

اساتيدي ميگن اين عكسها واسه فيفا 12 هست
تحويل بگيرن اينم منبع

FIFA 13 first details and screenshots revealed

fifa-13-screen-6.jpg
fifa-13-screen-5.jpg
fifa-13-screen-1.jpg
fifa-13-screen-3.jpg
دوستمون راست میگه در صحنه زدن ضربه استگاهی 3 نفر پشت توپ هستن و این عکس ها جدیدن و این که آخر نسل هستش و انتظار پیشرفت چشمگیر گرافیک رو نداشته باشین . گرافیک صد در صد بهتر میشه ولی نه این که تحولی ایجاد بشه .

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

حالا هي بياين اسپم بديد فيك هست اين عكسها
درضمن فك كنم همه اونايي ميگن اين تصاوير فيفا 12 هست همه pes بازهستن چون نميدونن فيفا زياد روي گرافيك تمركز نميكنه واسه همين دوستان چون ميبينن گرافيك زياد يا شايد اصلا فرق نكرده ميگن عكسها همون فيفا 12 هستند
نه عزیز زود به قاضی نرو اولا گرافیک fifa واقعا خوبه و بقیه رو نمیدونم ولی خود بنده از سال 2008 به بعد فیفا بازی میکنم و این که بنده اشتباه کردم و ابایی هم ندارم که بگم اشتباه کردم با عکس های مسی 4 ماه پیش اشتباه گرفتم و خوب به عکس ها توجه نکردم به هر حال ممنون از عکس های جدید .

من موندم شما ها چه طور با دیدن این دو تصویر گفتید این تصویر ها برا FIFA 12 هست! این همون قضیه فکر نکردن و پست دادن هست!

نه عزیز زود به قاضی نرو اولا گرافیک fifa واقعا خوبه و بقیه رو نمیدونم ولی خود بنده از سال 2008 به بعد فیفا بازی میکنم و این که بنده اشتباه کردم و ابایی هم ندارم که بگم اشتباه کردم با عکس های مسی 4 ماه پیش اشتباه گرفتم و خوب به عکس ها توجه نکردم به هر حال ممنون از عکس های جدید .
ممنون از تواضعتون تو اين دوره ادمهاي صادق و افرادي كه به اشتباهاتشون اعتراف ميكنن واقعا كم پيدا ميشه

معلومه گرافیک پیشرفتی نداره! اولا که با فیفا طرفیم و میدونیم که به غیر از گیم پلی بازی هیچیش بدرد نمیخوره(من خودم شدیدا فیفا بازم)
دوما هم آخر نسلیم و دیگه گرافیک کنسولا داره ته میکشه.

معلومه گرافیک پیشرفتی نداره! اولا که با فیفا طرفیم و میدونیم که به غیر از گیم پلی بازی هیچیش بدرد نمیخوره(من خودم شدیدا فیفا بازم)
صدا گذاری فوق العاده!
گرافیک بسیار بالاتر از PES
Career Mode عالی و ... به درد نمیخوره؟!
4 ماه تا اومدن بازی مونده خوب یه دستی به گرافیک میکشن دیگه:دی

صدا گذاری فوق العاده!
گرافیک بسیار بالاتر از PES
Career Mode عالی و ... به درد نمیخوره؟!
4 ماه تا اومدن بازی مونده خوب یه دستی به گرافیک میکشن دیگه:دی
صداگذاریش رو هستم ولی وجدانا بقیه چیزاش پایینتر از PES هست گرافیک که پایینتر هستن جزئیات که نگو دیگه بازیهای مختلفم که کلا یه Career داره دیگه هیچی نداره لیسانس لیگ قهرمانان رو هم که نمیخره ماشالله.

صداگذاریش رو هستم ولی وجدانا بقیه چیزاش پایینتر از PES هست گرافیک که پایینتر هستن جزئیات که نگو دیگه بازیهای مختلفم که کلا یه Career داره دیگه هیچی نداره لیسانس لیگ قهرمانان رو هم که نمیخره ماشالله.
لیگ قهرمانان که فکر کنم تا آخر امسال یا سال بعد توسط Konami خریداری شده برای همین EA ازش استفاده نمیکنه .
راجع به گرافیک هم بنظرم مدل سازی 3 بعدی بازیکنهای FIFA به مراتب بهتر از PES هست . همینطور صداگزاری بازی . صدای استادیومها و گزارشگرها .
ولی خب برتری-ای که PES نسبت به فیفا داره اینه که صورت بیشتر بازیکنهای معروف شبیهشونه ( حالا کاری نداریم به صورت عکس هستش ! :دی )
این عکس هم اگه بخواد کاور اصلی بازی باشه 100% لباس فصل بعد بارسا تن مسی خوهاد بود . هرچند به احتمال 90% از خود بازیکنها برای کاور بازی استفاده میکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or