تصاویر بازی fifa 13

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
07-05-2012[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]

07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]
07-05-2012[/TD]

عکسها یجوری هستن ! من تغییر گرافیکی رو نمیتونم تو عکسها با نسخه-ی 12 احساس کنم .
فقط صورت مسی یکم مشکوک میزنه . چون دقیقا مثل نسخه FIFA Street صورتش شبیه سازی شده . حالا نمیدونم چجوری دوستان بجز کوتاه شدن موی مسی متوجه تغییر دیگه-ای نشدن !
چی :-o این اسکرینز ها مربوط به فیفا 12 هست اونوقت شما میگید چمناش بهتر شده.می خوان یه بازی رو الکی بزرگ کنن همینه دیگه!!!
من نمیدونم بازی-ای به بزرگیه فیفا که بهترین بازی فوتبال این نسل بوده و جزو بهترین شبیه سازهای ورزشی بوده و هست رو چجوری میشه الکی بزرگ کرد !

تصاویر فیک نیستند.توجه کنید متوجه می شید.مسی همون مسی فیفا استریت هست و بقیه هم همین.یه پولیش کاری کردن.اصلا تفاوت خاصی به چشم نمیخوره.فقط این چمنو رنگشو طبیعی کنن نه مثه 12 ماله نیو کمپ قهوه ای بود و دوربین هارو هم درس کنن و رو بالانس تیم ها و هوش مصنوعی بازیکنان خودی و ... و جلوگیری از ایجاد باگ و اینکه یه یوفا چمپیون لایزنسش کنن و قسمت carrier و مربی گری و ...طبیعی کنن و از همه مهم تر رنگ چمن ها و اینکه چمن ها کنده شن از جاشون بقیه حله.

خب مثل اینکه صورت سانچز هم کاملا طراحی شده ! :دی
تو عکسی که مسی از رو تکل اوزیل پریده سمت راست سانچز معلومه که بنظر میرسه صورتش کاملا درست شده ! :دی

We Are Thirteen :d

37711237352403516042.jpg

Problem ???

از نظر گرافيكي تغييري نميبينم ، خدا كنه لااقل چمن رو يه كم بيشتر روش كار كنن ... باگهاي 12 هم درست شه ...
مسي كه رفته روي جلد ، خيالمون راحته كه بارسا رو درست طراحي ميكنن:d! هرچند ممكنه بارسا هم مثل سيتي ، بخاطر مسي با EA قرارداد ببنده و كلا سفارشي درستش كنن ... خدا كنه همينطور بشه ... :d

واقعا نمیدونم چی بگم تمام عکس ها مال fifa 12 هستش ولی عکس مسی مربوط میشه به چند ماه پیش که با هاش قرار داد بسته بودن و خواستن اون رو در زمین چمن نشون بدن البته با گرافیک fifa 12 . هنوز هیچ خبر و هیچ عکسی از fifa 13 نشون داده نشده . شایعست که میگن 1 june قراره اولین اطلاعات از fifa 13 نشون داده بشه در ضمن این عکس مسی هم قبل از عرضه fifa street نشون داده شده . این سایت معتبر ترین سایت فیفا هستش و هنوز هیچ اطلاعات و هیچ عکسی از این بازی بیرون نداده . حالا هی کامنت های خوشحال یکی پس از دیگری بدین بیرون .

FIFA Soccer Blog | The independent source for up to date news on the FIFA series

این هم از عکس های اولیه که تازه با مسی قرار داد بسته بودن و تیری هانری که مدت کوتاهی به آرسنال رفته بود تاریخ عرضه این عکس ها مال 4 ماه پیشه .

Ballon d’Or Messi Screens | FIFA Soccer Blog

اي بابا راست ميگه اين دوستمون :d من گفتم هيچ تغييري نسبت به 12 نداشته ... :d
توي لينك دوم همين عكسها رو گذاشته كه مربوط به ژانويه هستن ... يعني 4 ماه پيش!!

هنوز هیچ عکس یا ویدیوی رسمی و معتبر از FIFA 13 نیومده بیخود دلتون رو خوش نکنید !
معرفی رسمی رو میزارن واسه E3 همینطور که امروز اعلام کردند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or