البته شات چلسی و اینتر قدیمیه (نسبتا) کنار اون دو سه تا دیگه هم بودندو تصویر جدید.....
)x)x)x)x)xمگه مال PES خیلی خوبه؟؟ انگار میت هستن که از قبر پا شدن اومدن فوتبال بازی کنن.
بعضی فیساش از فیفا بهتره مثل Xavi و البته بعضیاشونم خیلی افتضاحند مثل Mesut Oezil و Casillas. البته سازندگان PES خیلی زحمت میکشن با استفاده از عکس فیس میسازن.:dمگه مال PES خیلی خوبه؟؟ انگار میت هستن که از قبر پا شدن اومدن فوتبال بازی کنن.
البته شات چلسی و اینتر قدیمیه (نسبتا) کنار اون دو سه تا دیگه هم بودن
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب اسم این بازیکن سوئیسی هم Valentin Stocker هستش که روی کاور سوئیس خواهد بود به جای بارنتا.
![]()
فکر کنم اینا هم جدید هستن.
دقیقا. تمامی فیس های فیفا به صورت سه بعدی طراحی شدن اما PES فقط از عکس استفاده می کنه و دلیل همین میت بودنشون هم همینه. حالا Xavi هیچ. خود مسی که اینقدر هم روش تاکید دارن من هنوز تو کفشم که این کجا رو داره نگاه میکنهبعضی فیساش از فیفا بهتره مثل Xavi و البته بعضیاشونم خیلی افتضاحند مثل Mesut Oezil و Casillas. البته سازندگان PES خیلی زحمت میکشن با استفاده از عکس فیس میسازن.:d
یعنی چی که مال کودوم نسخه است ؟این عکسا ماله کدوم نسخس ؟
بالاخره نسخه ی کنسول و PC کاملا یکی شدن یا بازم تفاوتایی دارن ؟
دموی آخر کنفرانس رو میدیدی قیافت چطوری میشد. واقعا فوق العاده بودتصاویر جدید. با دیدن بعضی فیس هاشدم.
اونوقتدموی آخر کنفرانس رو میدیدی قیافت چطوری میشد. واقعا فوق العاده بود

:shocked:
میشدم.:dبا معرفت واسه ما هم بزار ببینیم:-*دموی آخر کنفرانس رو میدیدی قیافت چطوری میشد. واقعا فوق العاده بود
دوست عزیز قابل گذاشتن که نیست. من اون موقع که زنده داشتم میدیم دیدم.با معرفت واسه ما هم بزار ببینیم:-*
http://www.youtube.com/watch?v=PMkJ76clFFEدوست عزیز قابل گذاشتن که نیست. من اون موقع که زنده داشتم میدیم دیدم.