تصاویر بازی FIFA 11

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
اولین تصویر ریل تایم ازبازی روی صفحه ف.ی.س ب.و.ک شرکت قرار گرفت.

FIFA2011.jpg

یکمی کثیف تر باشن :دی خیلی برق میزنن :دی
احتمالا تازه بازی شروع شده ، یکم بازی کنن خود به خود کثیف میشن :دی

این طور که Page ِ رسمی EA Sports FIFA در Facebook نوشته ، FIFA11 اولین بار ماه گذشته برای خبرنگاران به طور خصوصی نمایش داده شده. تو ویدیویی هم که من دیدم اکثر خبرنگارها و حتی قهرمانِ FIFA Interactive WorldCup در حال تستِ بازی بودن.
Nenad Stojkovic( قهرمانِ FIFA Interactive WorldCup) گفت که بازی خیلی بهتر و سخت از FIFA10 شده و دیگه خبری از پاس های پینگ پنگــی ـه FIFA10 نیست و گل زدن هم به راحتی ِ نسخه ی قبلی نیست.
موضوع دیگه ای هم که اکثرا بهش اشاره کردن اضافه شدن توانایی های فردی و ویژه ی بازیکنان به بازی ِ !
نمیدونم اینجا بود دقیقا یا نه ( :دی ) که گفته بودن چرا از طرح لباس جدیده چلسی استفاده نکردن ، باید بگم که هنوز License ـ استفاده از لباس های جدید تیم ها رو سازندگان نگرفتن و حق استفاده ازش رو ندارن.

یکمی کثیف تر باشن :دی خیلی برق میزنن :دی
خوب وقتی بازیکنان میرن تو زمین بازی می کنند همه کثیف هستند؟ ستاره های میلیون دلاری همیشه برق می زنند جانم:biggrin1: تو هوای بارونی توصیه می کنیم که کثیف ترشون کنند.
یعنی سیستم پنالتی زنی قراره دوباره مثل فیفاهای قبلی (قبل FIFA World Cup) بشه ؟؟؟؟

پنالتی ها قرار مثل همون world cup باشه منتها با امکانات بیشتر که هنوز درباره ی این امکانات حرفی زده نشده..
البته فکر نکنم خیلی جا داشته باشه امکاناتی به این سیستم اضافه بشه. فقط به نظرم مکس توی پنالتی رو باید بردارند چون باعث میشه خیلی کار راحت تر بشه و بعد از چند بار نحوه انجام کار دستون بیاد.

جزئیات عالیه
ولی خیلی تغییر نکرده
بالاخره عالی هست یا تغییر نکرده؟:biggrin1:

احمدرضا ممنون بابت اطلاعاتی که دادی.

گل زدن هم به راحتی ِ نسخه ی قبلی نیست.
فقط این هوش مسخره دروازه بان رودست کنن دیگه هیچی نمیخوایم. الکی واسه خودش میاد جلو. یعنی هر کس چیپ زدنش ملس باشه بازی برای تموم شدست. زبون آدمیزاد هم نمیفهمه نیاد بیرون.
البته تو نسخه جام جهانی خیلی بهتر بود نمیوممد بیرون.

من که اخرا دستم اومده بود دوبار Y رو میزدی میرفت به دروازه نزدیک تر میشد ،ولی جدا RB+شوت(پر)هر کی میزد 100% گل بود:دی جوک شده بود- این

من که اخرا دستم اومده بود دوبار Y رو میزدی میرفت به دروازه نزدیک تر میشد ،ولی جدا RB+شوت(پر)هر کی میزد 100% گل بود:دی جوک شده بود- این
جووووون من؟؟ اینهمه مدت فیفا باز بودیم نمیدونستیم. الان میرم تست میزنم.

فقط به نظرم مکس توی پنالتی رو باید بردارند چون باعث میشه خیلی کار راحت تر بشه و بعد از چند بار نحوه انجام کار دستون بیاد.
اونو که 100% برمیدارند. چون فیفا هم ممنوعش کرده.
جووووون من؟؟ اینهمه مدت فیفا باز بودیم نمیدونستیم. الان میرم تست میزنم.
آره درست میگه. تو Help ـش بود. منم دیده بودم ولی نمیدونم چرا وقتی میزدم دروازه بان خل و چل بازی در میآورد و نمیرفت تو دروازه. خیلی خنگ بود.

فقط این هوش مسخره دروازه بان رودست کنن دیگه هیچی نمیخوایم. الکی واسه خودش میاد جلو. یعنی هر کس چیپ زدنش ملس باشه بازی برای تموم شدست. زبون آدمیزاد هم نمیفهمه نیاد بیرون.
البته تو نسخه جام جهانی خیلی بهتر بود نمیوممد بیرون.
WorldCup رو که خودش رو بازی نکردم ، ولی دروازه بان های FIFA10 احمق ترین دروازه بان هایی هستند که در طول تاریخ فیفا ( چه روی PC ، چه روی کنسول) دیدم !
آخه بدبختی اینجاست وقتی جلو هم نمیان ؛ طرف از وسط زمین شوت میزنی ناگهان توپ وارد دروازه میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or