یعنی سیستم پنالتی زنی قراره دوباره مثل فیفاهای قبلی (قبل FIFA World Cup) بشه ؟؟؟؟تمامی اینایی که گفتی همشون قبلا مطرح شده بودن و قراره همشون درست بشن.
پنالتی ها قرار مثل همون world cup باشه منتها با امکانات بیشتر که هنوز درباره ی این امکانات حرفی زده نشده..یعنی سیستم پنالتی زنی قراره دوباره مثل فیفاهای قبلی (قبل FIFA World Cup) بشه ؟؟؟؟
احتمالا تازه بازی شروع شده ، یکم بازی کنن خود به خود کثیف میشنیکمی کثیف تر باشنخیلی برق میزنن
![]()
خوب وقتی بازیکنان میرن تو زمین بازی می کنند همه کثیف هستند؟ ستاره های میلیون دلاری همیشه برق می زنند جانم:biggrin1: تو هوای بارونی توصیه می کنیم که کثیف ترشون کنند.یکمی کثیف تر باشنخیلی برق میزنن
![]()
یعنی سیستم پنالتی زنی قراره دوباره مثل فیفاهای قبلی (قبل FIFA World Cup) بشه ؟؟؟؟
البته فکر نکنم خیلی جا داشته باشه امکاناتی به این سیستم اضافه بشه. فقط به نظرم مکس توی پنالتی رو باید بردارند چون باعث میشه خیلی کار راحت تر بشه و بعد از چند بار نحوه انجام کار دستون بیاد.پنالتی ها قرار مثل همون world cup باشه منتها با امکانات بیشتر که هنوز درباره ی این امکانات حرفی زده نشده..
بالاخره عالی هست یا تغییر نکرده؟:biggrin1:جزئیات عالیه
ولی خیلی تغییر نکرده
جووووون من؟؟ اینهمه مدت فیفا باز بودیم نمیدونستیم. الان میرم تست میزنم.من که اخرا دستم اومده بود دوبار Y رو میزدی میرفت به دروازه نزدیک تر میشد ،ولی جدا RB+شوت(پر)هر کی میزد 100% گل بودجوک شده بود- این
اونو که 100% برمیدارند. چون فیفا هم ممنوعش کرده.فقط به نظرم مکس توی پنالتی رو باید بردارند چون باعث میشه خیلی کار راحت تر بشه و بعد از چند بار نحوه انجام کار دستون بیاد.
آره درست میگه. تو Help ـش بود. منم دیده بودم ولی نمیدونم چرا وقتی میزدم دروازه بان خل و چل بازی در میآورد و نمیرفت تو دروازه. خیلی خنگ بود.جووووون من؟؟ اینهمه مدت فیفا باز بودیم نمیدونستیم. الان میرم تست میزنم.
WorldCup رو که خودش رو بازی نکردم ، ولی دروازه بان های FIFA10 احمق ترین دروازه بان هایی هستند که در طول تاریخ فیفا ( چه روی PC ، چه روی کنسول) دیدم !فقط این هوش مسخره دروازه بان رودست کنن دیگه هیچی نمیخوایم. الکی واسه خودش میاد جلو. یعنی هر کس چیپ زدنش ملس باشه بازی برای تموم شدست. زبون آدمیزاد هم نمیفهمه نیاد بیرون.
البته تو نسخه جام جهانی خیلی بهتر بود نمیوممد بیرون.
زیاد جدیش نگیر،نهایت توپ رو بزور نمیزاره بره تو گل،ولی اکثر مواقع گلهجووووون من؟؟ اینهمه مدت فیفا باز بودیم نمیدونستیم. الان میرم تست میزنم.