تصاویر بازی Far Cry 3

Activision

کاربر سایت
اینم از بازی Far Cry 3 که چند دقیقه قبل در کنفرانس E3 یوبی سافت برای اولین بار معرفی شد و در یک دمو به نمایش در آمد، بازی توسط استودیو Ubisoft Montreal در حال ساخته و برای سه پلتفرم PC - X360 - PS3 در سال 2012 منتشر می شود.
جو بازی به حال و هوای جنگلی نسخه 1 برگشته و از حالت صحرایی نسخه 2 فاصله گرفته.

----------------------
من اینو از Far Cry میخوام محیط های این چنینی که حس و حال نسخه یک رو داشته باشه
----------------------

بر روی [ ... ] کلیک شود

E301logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E302logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E303logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E304logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E305logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

FC3_Teaser_Wallpaper_1680x1050.jpg
...

دو تا هم Concept Art اومده براش

Concept_Art_Fishermans_Village.jpg
...

Concept_Art_CaveWaterfall.jpg
...

اون فاجعه ی نسخه دوم میانگینش 85 شد این که خیلی خیلی امیدوارانه تر بنظر میرسه, در بدترین حالت میانگینش در حد همون 85 خواهد بود :دی !
اینقدر خاطرات بدی دارم از نسخه قبلی که اصلا اجازه نمیده به این نسخه با دید مثبت نگاه کنم :دی همش دنبال یه چیزی در حد اولین شمارش میگردم. نسخه دومش خیلی دید بدی برام درست کرده :دی

آقا تو رو خدا از Gamersyde اسکرین شات نذارید. هر کدوم از عکس ها رو کلیک میکنم بزرگ شه میره تو خود Gamersyde همون صفحه ای که عکسا رو بند انگشتی گذاشته :| عکساش هم نمیشه هر کدوم رو تو یه تب جدید باز کرد باید حتما دونه دونه دید :|
کیفیت اسکرین شات هاش هم واقعا پایینه.

بازی نسبت به تاریخ انتشارش از گرافیک خوبی برخوردار نیست.و این یعنی باخت برای far cry 3
البته شما به این عکسا زیاد توجه نکن. Gamersyde همیشه مزخرف ترین کیفیت اسکرین شات ها رو میذاره :| برعکس تریلر هاش که بهترین کیفیت رو دارن :|

دیدن این عکسا مثل دیدن نسخه ی پرده ایه یه فیلم سینماییه.

بازی نسبت به تاریخ انتشارش از گرافیک خوبی برخوردار نیست.و این یعنی باخت برای far cry 3

با دیدن تصاویر فقط به یه نتیجه رسیدم!(:|

امیدی به بازی نیست....[-(

همونطور که بهنام اشاره کرد اسکرین های سایت Gamersyde بدرد خودش می خوره اینا رو ببین شاید نظرتون عوض شد، به نظر من بازی دارای گرافیک خوب و یا حتی نسبتا عالی هاست(گرافیک شادی داره)

index.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or