تصاویر بازی Far Cry 3

Activision

کاربر سایت
اینم از بازی Far Cry 3 که چند دقیقه قبل در کنفرانس E3 یوبی سافت برای اولین بار معرفی شد و در یک دمو به نمایش در آمد، بازی توسط استودیو Ubisoft Montreal در حال ساخته و برای سه پلتفرم PC - X360 - PS3 در سال 2012 منتشر می شود.
جو بازی به حال و هوای جنگلی نسخه 1 برگشته و از حالت صحرایی نسخه 2 فاصله گرفته.

----------------------
من اینو از Far Cry میخوام محیط های این چنینی که حس و حال نسخه یک رو داشته باشه
----------------------

بر روی [ ... ] کلیک شود

E301logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E302logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E303logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E304logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

E305logo_MTL_screenshot_2011-05-31.jpg
...

FC3_Teaser_Wallpaper_1680x1050.jpg
...

دو تا هم Concept Art اومده براش

Concept_Art_Fishermans_Village.jpg
...

Concept_Art_CaveWaterfall.jpg
...

درود
آقا حاضرم شرط ببندم بازی خراب درمیاد, اینچیزی که من دارم میبینم یه حرکت خیلی سریع به جلو است
من نمیتونم درک کنم که از اون محیط گرافیکی شماره 1 و دو؛ یهو به این چنین گرافیکی برسه
احساس میکنم خراب میشه, هیچ چیش مثل شماره های قبلی درنمیاد

سایز بزرگتر و کامل تصاویر جدید رو از اینجا ببینید،و لذت اسکرین شات رو حس کنید !

واقا گرافیک فوق الادست !!!
گرافیکش رو بیخیال کلا جوّ و حال جالبی پیدا کرده
yahoo_4.gif
!
دقیقا شده مثل قسمت اول ! ;;)

واسه این میگم گرافیکش چون میدونم اخر سر اونی نیست که میرسه بدستمون!
yahoo_4.gif
مگرنه گرافیک و جوش که خیلی عالیه!

Last edited by a moderator:
چه خبره ایجا!؟ از زمین داره به آسمون میباره!!؟:-/ :دی
====
اون ساعتی که دست جیمز برادیه یه جورایی شبیه ساعت یارو تو فارکرای 2 ـه:دی یعنی همون عملکرد. یعنی چرخه ی شب و روز. یعنی آزادی عمل زیاد. یعنی گیم پلی شبیه فارکرای 2(قسمتای خوبش!:دی). یعنی محیط شبیه فارکرای 1 و کرایسیس. :دی دیگه چی میخوام من؟:-/

چه خبره ایجا!؟ از زمین داره به آسمون میباره!!؟:-/ :دی
====
اون ساعتی که دست جیمز برادیه یه جورایی شبیه ساعت یارو تو فارکرای 2 ـه:دی یعنی همون عملکرد. یعنی چرخه ی شب و روز. یعنی آزادی عمل زیاد. یعنی گیم پلی شبیه فارکرای 2(قسمتای خوبش!:دی). یعنی محیط شبیه فارکرای 1 و کرایسیس. :دی دیگه چی میخوام من؟:-/

امیدوارم از این عکس :

به این نتیجه نرسیم که مثل نسخه ی قبل شخصیت داستان از اول بازی یه مرضی داره و هی باید چند ساعت یه بار ماموریت های کسل کننده بری تا قرص بگیری:|

گرافیکش عالیه یعنی گرافیک این سری عالی بوده ولی من با2اصلا حال نکردم ببینیم این یکی چی میشه منم محیط بازی رو خیلی دوسدارم یه جوریه باحاله:دی
امیدوارم از این عکس :
به این نتیجه نرسیم که مثل نسخه ی قبل شخصیت داستان از اول بازی یه مرضی داره و هی باید چند ساعت یه بار ماموریت های کسل کننده بری تا قرص بگیری:|
خدا کنه تو این نسخه نباشه اینش خیلی مزخرف بود معلوم نیست کدوم احمقی فکر کرده این ایده جالبه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or