تصاویر بازی Dynasty Warriors 7

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
dw7.jpg

این بازی در TGS رونمایی شد و انتشار این بازی در انحصار ps3 است.و گفته شده بازی در march 2011 عرضه میشه

--------------------------------------------------------------------------------

• Like
Reactions: Akiba and Mr.Death
بچه ها بازي dynasty warriors 7 empires چطوري دو نفره ميشه.....خواهشا اگه كسي ميدونه بگه ...هر چي ميگردم دو نفرش رو پيدا نمي كنم:-/
من تا حالا Empires رو بازی نکردم ولی کلا ساختار بازیای DW و SW و WO فکر میکنم این باشه که کسی که Start دسته 2 رو فشار بده میتونه بازی کنه باهاش

بهترین نکته راجع به بازی اینه که زبان گفتاریش فقط ژاپنیه کلی حال کردم

بچه ها بازي dynasty warriors 7 empires چطوري دو نفره ميشه.....خواهشا اگه كسي ميدونه بگه ...هر چي ميگردم دو نفرش رو پيدا نمي كنم

تو قسمت Empire برو بعدش قبل از ورود به جنگ جایی که به Officer Selection که رسیدی دسته دو باید Start رو فشار بده و . . . .

عاشق بخش Editش هم هستم خیلی باحاله

با کاراکتر خودم رفتم Cao Cao رو آوردم زیر دستم خیلی حال داد:d

آخرین ویرایش:
تو قسمت Empire برو بعدش قبل از ورود به جنگ جایی که به Officer Selection که رسیدی دسته دو باید Start رو فشار بده و . . . .
هر چي استارت ميزنم دو نفره نميشه.....:|
ميگم نكنه نسخه اي كه من گرفتم اينجوريه.......نسخه من 7 گيگه ما تو حجمش چقدره آخه يه جا يه نسخه ي 10 گيگ ديدم نكنه اون 10 گيگيه دو نفره ميشه ولي هفت گيگيه ورژن تك نفرست؟

هر چي استارت ميزنم دو نفره نميشه.....:|
ميگم نكنه نسخه اي كه من گرفتم اينجوريه.......نسخه من 7 گيگه ما تو حجمش چقدره آخه يه جا يه نسخه ي 10 گيگ ديدم نكنه اون 10 گيگيه دو نفره ميشه ولي هفت گيگيه ورژن تك نفرست؟

فک نکنم چون من تو PS Store میرم اونجا هم حجم بازی رو زده 7.9GB

درضمن گفته اگه فقط یه Officer داری نفر دوم نمیتونه وارد بازی بشه

همینیه که گفتم الانم دفترچش جلومه دقیق چیزیه که نوشته:

To Play offline with 2 players, Player 2 can press START to join the game.

*If Player 1 only has one officer available to participate in the battle, then you cannot play with two players

ک نکنم چون من تو PS Store میرم اونجا هم حجم بازی رو زده 7.9GB

درضمن گفته اگه فقط یه Officer داری نفر دوم نمیتونه وارد بازی بشه
بابا هر چي استارت ميزنم دسته دوم وارد نميشه...در ضمن من خيلي هم ناوارد نيستم يا اينكه اين يازي رو اولين بارم باشه بازي كنم...خدمتتون عرض كنم كه من شماره هاي قبلي اين بازي رو يعني dw5 و dw5 e و dw5 xl و dw6 و wo2 و sw2 و sw2 :xl رو تا آخر بردم اكثرا هم دو نفره .......ولي نميدونم چرا هر كاري ميكنم اين شماره دو نفره نميشه:(:(:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or