تصاویر بازی Dynasty Warriors 7

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
dw7.jpg

این بازی در TGS رونمایی شد و انتشار این بازی در انحصار ps3 است.و گفته شده بازی در march 2011 عرضه میشه

--------------------------------------------------------------------------------

• Like
Reactions: Akiba and Mr.Death
عظمت این ساوساو کشته منو
یادش بخیر همیشه من لگند اینو برمیداشتم و اون دوتارو جارو میکردم:دی
برای Pc کی میاد؟
راستی در مورد شخصیتهاش اطلاعاتی نداری؟

وقتی بیاد تو ایران به اسم بازی (جومونگ 7)میفروشنش... :)):)):)) .

به به
Kirin Fang شاهو دون رو بهش برگردوندن. فکر کنم خودشون هم به این نتیجه رسیدن که برخی از تغییرات DW6 بیجا بوده.
در مورد انحصاری بودن هم باید بگم که با شناختی که از Koei دارم این امر تا حدی بعید به نظر میرسه.

ولی بچه ها اگه یکم دقت کرده باشین متوجه میشین که میخوان یه تغییرات اساسی بدن و به برخی از ریزه کاری هایی که قبلا بهش نپرداخته بودن, بپردازن. نمونش همین شاهو دون هست که اگه دقت کرده باشین تصویری رو که هر 2 تا چشمش سالم هست رو میبینین. این یعنی شاهو دون تا Xia Pi چشمش سالم هست و توی اون نبرد یک چشمی میشه. ;)

به به
Kirin Fang شاهو دون رو بهش برگردوندن. فکر کنم خودشون هم به این نتیجه رسیدن که برخی از تغییرات DW6 بیجا بوده.
در مورد انحصاری بودن هم باید بگم که با شناختی که از Koei دارم این امر تا حدی بعید به نظر میرسه.
خدا کنه؟!؟!؟!
فقط واسه pc بیاد بقیه به ... :دی
راستی کاشکی عین نسخه های قبل ولمون کنن توی یه نقشه همه رو بزنیم:-"

من از koei انتظار زیادی ندارم! فقط می خوام جان هرکی دوست داره یکم دست بکشه به گرافیکش!!! از همون 3 تا الان چندان فرقی نکرده! :d درسته ما چشممون به گرافیک نیست ولی نه دیگه هیچ تغییری نکنه :d
بعدشم بره سراغ گیم پلی :d
اگر لباس دوم و سوم و ....... مثل DW 5 متنوع و قشنگ باشه خوبه! نه توی DW 6 که فقط و فقط رنگشون تغییر میکرد اونم افتضاح میشد! (غیر از عشقم ژاوو دون :d )

به به
چه شود این.....
موزیک هاش عالی هستند به شخصه خیلی لذت بردم
زمان اومدنش خیلی زیاده؛اما ترجیح میدم بیشتر صبر کنم که برای pc بیاد

به به
چه شود این.....
موزیک هاش عالی هستند به شخصه خیلی لذت بردم
زمان اومدنش خیلی زیاده؛اما ترجیح میدم بیشتر صبر کنم که برای pc بیاد

معمولا سری DW موزیک های خوبی داره که مخصوصا در نبرد ها باعث هیجان خاصی میشه. اما متاسفانه به علت تکراری شدن بازی روز به روز از کیفیت این بازی کاسته شده بود. در DW6 خواستن یه سری تغغبرات بدن که به نظر من با شکست مواجه شدند. DW واقعا یکی از بازی هایی هست که داستان پرکششی داره ولی Koei تا حدی تونسته این داتان رو به معرض تصویر بکشه.

داستاناصلی از حمله ی کلاه زرد ها شروع میشه و تا از بین رفتن سلسله ی Wei ادامه پیدا میکنه. نوه های سائو سائو هم به تخت مینشینن. حتی قلمرو Wei که بزرگترین قلمرو بوده در آخر کوچکترین فلمرو محسوب میشده. اما متاسفانه بازی تا حد مشخصی رو به تصویر میکشه.

داستاناصلی از حمله ی کلاه زرد ها شروع میشه و تا از بین رفتن سلسله ی Wei ادامه پیدا میکنه. نوه های سائو سائو هم به تخت مینشینن. حتی قلمرو Wei که بزرگترین قلمرو بوده در آخر کوچکترین فلمرو محسوب میشده. اما متاسفانه بازی تا حد مشخصی رو به تصویر میکشه.
اون موقع-ها که من بازی میکردم اصلا به داستانش توجه نداشتم . فقط از بازیا که خسته میشدم یا تو یه بازی گیر میکردم میرفتم این رو بازی میکردم که یه سری جلبک رو راحت بُکُشم :دی ولی اینجور که شما میگی بازی داستان مشخصی داره درسته ؟ یعنی از اقسانه-های شرقی گرفته شده ؟

اون موقع-ها که من بازی میکردم اصلا به داستانش توجه نداشتم . فقط از بازیا که خسته میشدم یا تو یه بازی گیر میکردم میرفتم این رو بازی میکردم که یه سری جلبک رو راحت بُکُشم :دی ولی اینجور که شما میگی بازی داستان مشخصی داره درسته ؟ یعنی از اقسانه-های شرقی گرفته شده ؟

میشه گفت آره. البته افسانه هم نمیشه گفت. گرچه در بعضی از موارد اغراق شده اما اکثر روایت ها حقیقت دارن. جالب اینجاست که برخی از شخصیت های منفی در بعضی از موارد الگوی شخصیت های فعلی چین میباشند.

Koei بازی رو بیش از حد تکراری کرده. بهتره بگیم توی بازی روال داستانی آنچنان جدیدی نداریم. فرض کنید یک فیلم سینمایی رو 4-5 بار ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or