Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Sep 6, 2011 #1 اولین تصویر بازی محبوب Dragon Quest 10 هم از سوی شرکت اسکوار انیکس منتشر شد که در بالا میبیند . این بازی قراره برای کنسول Wii ساخته بشه که تاریخ عرضش مشخص نیست .
اولین تصویر بازی محبوب Dragon Quest 10 هم از سوی شرکت اسکوار انیکس منتشر شد که در بالا میبیند . این بازی قراره برای کنسول Wii ساخته بشه که تاریخ عرضش مشخص نیست .
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jan 12, 2012 #8 نوشته شده توسط SHePArd: فرهاد جان بازی JRPG هست یا RPG ؟ بیشتر... ممد جان بازی RPG هستش .
Polaris کاربر سایت Jan 12, 2012 #9 من موندم این ژاپنی ها کی میخوان از ساخت این مزخرفات چرت و پرت دست بکشن...کلیشه های حال به هم زن همیشگی.
من موندم این ژاپنی ها کی میخوان از ساخت این مزخرفات چرت و پرت دست بکشن...کلیشه های حال به هم زن همیشگی.
AsaraymA IchibaN کاربر سایت Jan 12, 2012 #10 نوشته شده توسط Wintersun: من موندم این ژاپنی ها کی میخوان از ساخت این مزخرفات چرت و پرت دست بکشن...کلیشه های حال به هم زن همیشگی. بیشتر... هیچ وقت.... تا وقتی کلی طرفدار مثل من داره که عاشق این سبک بازیها هستن...مگه دیوونن که دست از ساختشون بکشن. شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن...دوست نداری، بازی نکن.:d پ.ن: MMO شدن این شماره از بازی هم محکوم میکنم...انشالا این اسکوار سر عقل بیاد
نوشته شده توسط Wintersun: من موندم این ژاپنی ها کی میخوان از ساخت این مزخرفات چرت و پرت دست بکشن...کلیشه های حال به هم زن همیشگی. بیشتر... هیچ وقت.... تا وقتی کلی طرفدار مثل من داره که عاشق این سبک بازیها هستن...مگه دیوونن که دست از ساختشون بکشن. شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن...دوست نداری، بازی نکن.:d پ.ن: MMO شدن این شماره از بازی هم محکوم میکنم...انشالا این اسکوار سر عقل بیاد