Mehrdad کاربر سایت Dec 12, 2011 #1 بازی بعدی Codemasters که قراره May سال آینده منتشر بشه و این هم اولین تصاویر از تریلر منتشر شده. آخرین ویرایش: Dec 12, 2011 Reactions: Kasra-M, happypooya and raya2
Mehrdad کاربر سایت Dec 15, 2011 #16 نوشته شده توسط Konami: كلا هر شماره كه ازش ميگذره از رالي دورتر ميشه! بیشتر... آقا حامد این فقط یه اسپن آفه نه بیشتر. این اشتباهه , هر شماره که می یاد مد هاش بیشتر می شه در حالی که اون اصل رایشو هم داره دور نمی شه بلکه گسترده تر می شه. نوشته شده توسط Nostradamus: امیدوارم ی dirt 3 دیگه نباشه از کی تا حالا از روی تریلر گرافیک بازی رو تشخیص و راجب بهش اظهار نظر می کنن ؟؟؟؟ بیشتر... ای بابا چیز نکنید دیگه D3 که عالی بود مشکلی نداشت اما همون طور که گفتم این قسمت چهارم نیست و بیشتر جنبه فان داره با توجه به تریلر . تا حالا کسی مد hardcoreآنلاین قسمت سوم رو بازی کرده؟ آخرین ویرایش: Dec 15, 2011
نوشته شده توسط Konami: كلا هر شماره كه ازش ميگذره از رالي دورتر ميشه! بیشتر... آقا حامد این فقط یه اسپن آفه نه بیشتر. این اشتباهه , هر شماره که می یاد مد هاش بیشتر می شه در حالی که اون اصل رایشو هم داره دور نمی شه بلکه گسترده تر می شه. نوشته شده توسط Nostradamus: امیدوارم ی dirt 3 دیگه نباشه از کی تا حالا از روی تریلر گرافیک بازی رو تشخیص و راجب بهش اظهار نظر می کنن ؟؟؟؟ بیشتر... ای بابا چیز نکنید دیگه D3 که عالی بود مشکلی نداشت اما همون طور که گفتم این قسمت چهارم نیست و بیشتر جنبه فان داره با توجه به تریلر . تا حالا کسی مد hardcoreآنلاین قسمت سوم رو بازی کرده؟
enayati11_ballack1 کاربر سایت Dec 16, 2011 #19 نوشته شده توسط Justice: تا حالا کسی مد hardcoreآنلاین قسمت سوم رو بازی کرده؟ بیشتر... مد Hardcore بی نظیر بود.من خیلی بازیش میکردم.این چند وقته تقریبا خالی شده بود این مد،منم بازیو رد کردم.
نوشته شده توسط Justice: تا حالا کسی مد hardcoreآنلاین قسمت سوم رو بازی کرده؟ بیشتر... مد Hardcore بی نظیر بود.من خیلی بازیش میکردم.این چند وقته تقریبا خالی شده بود این مد،منم بازیو رد کردم.
u_2 کاربر سایت Dec 16, 2011 #20 نوشته شده توسط samss: میگم مگه dirt رالی و این سبکا باشه ... اون ماستنگ چی میگه این وسط بیشتر... اره منم اولش دیدم گفتم این موستانگ چیه..ولی تریلر رو دیدم مثل قبلی ها این شبیه ساز نیست یه ریسینگ ارکید یه چیزی تو مایه های فلات اوت بزن بزن آخرین ویرایش: Dec 16, 2011
نوشته شده توسط samss: میگم مگه dirt رالی و این سبکا باشه ... اون ماستنگ چی میگه این وسط بیشتر... اره منم اولش دیدم گفتم این موستانگ چیه..ولی تریلر رو دیدم مثل قبلی ها این شبیه ساز نیست یه ریسینگ ارکید یه چیزی تو مایه های فلات اوت بزن بزن
samss کاربر سایت Jan 27, 2012 #21 یه تریلر کوتاه از گیم پلی بازی هم اومد DiRT Showdown: First gameplay trailer - Gamersyde ... بیشتر شبیه ماشین جنگییه تا دیرت !
یه تریلر کوتاه از گیم پلی بازی هم اومد DiRT Showdown: First gameplay trailer - Gamersyde ... بیشتر شبیه ماشین جنگییه تا دیرت !
s.1 کاربر سایت Jan 27, 2012 #22 چیزی که مشخصه نسخه اصلی نیست اما به نظر جالب می رسه این سبک گیم پلی خیلی وقته فراموش شده