تصاویر بازی Dead Space 2

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
با تشکر از دوست عزیزم Kenji :

dead-space-2-093009.jpg

بالاخره بعد از تیزرهای گوناگون، کمپانی EA ادامه عنوان Dead Space رو معرفی کرد.

Dead Space 2 توسط سازنده نسخه اول یعنی Visceral ساخته می‌شود و کاراکتر اصلی بازی نیز همچنان Issac خواهد بود. بر طبق اطلاعات PR بازی، اینبار Issac فقط به فکر فرار و زنده ماندن نیست، بلکه این Issac است که به Necromorph حمله می‌کند و به دنبال هدف‌های دیگری است. همچنین گفته شده در Dead Space 2 هیچ چیز آن طور که به نظر می‌رسد نیست. می‌توانیم شاهد تویست ها و سوپرایزهای فراوانی باشیم.

بازی برای PS3, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد، اما تاریخی برای عرضه آن اعلام نشده است.

منبع

آره بابا توی یکش خیلی شخصیت پردازیش شوت بود غیر از یه جمله اونم توی اول بازی هیچی دیگه نگفت!اونجا که دید :
زنش مرده

فقط یه ثانیه سرش رو آورد پایین را نگاه کرد و بعدش از سنگ صدا میومد از این نمیومد بعدش هم عین خیالش نبود و عین چی سرش رو انداخت پایین و رفت!:laughing::biggrin1:

خیلی حیف شد که بازی تاخیر خورد.
بازی ای که هنوز تاریخ عرضه نداره چه جوری تاخیر خورد ؟
اون فقط شایعه هست که سال 2011 عرضه میشه هنوز هیچ چیزی رسما تایید نشده که تاریخ عرضه بازی چه زمانی هست

بازی ای که هنوز تاریخ عرضه نداره چه جوری تاخیر خورد ؟
اون فقط شایعه هست که سال 2011 عرضه میشه هنوز هیچ چیزی رسما تایید نشده که تاریخ عرضه بازی چه زمانی هست

فکر کنم قرار بود 22 december عرضه بشه ولی بنا به دلایلی که حتما" خودتونم میدونید به سال بعد موکول شد .

اره ولی من هنوز 1 رو هم بازی نکردم :blushing:میشینم اینو بازی کنم تا اون نیومده:love:

اره بشین بازی کن درسته رزیدنت اویل نمیشه ولی هم ترسناک هم هیجانی هم اسلحه های با حالی داره من خیلی وقته تمومش کردم بازی خیلی جالبیه هیچ وقت فکر نمی کردم EA که بیشتر بازی هاش ورزشیه و تبهرش تو ساخت اوناس بیاد و یه survivor horror به این قشنگی بسازه نشون داد که تو این ژانر هم حرفهایی برای گقتن داره

فکر کنم قرار بود 22 december عرضه بشه ولی بنا به دلایلی که حتما" خودتونم میدونید به سال بعد موکول شد .
از همون اول که بازي رسما معرفي شد تاريخ عرضه نداشته تا همين الان. حالا ديگه نميدونم شما 22 دسامبر از کجا اورديد

نه دوست عزیز هیچ مشکلی نیست بالاخره آدم ممکنه اشتباه کنه. این لینک هم مربوط به قبل از معرفی بازی میشه و میگه توی 22 دسامبر معرفی میشه

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or