emperor 69 Killer کاربر سایت Jun 8, 2011 #1 سلام دقیق یادم نیست تاپیک تکراریه یا نه اگه تکراری بود بگید منتقل میشه بازی برای سال 2012 برای هر سه پلتفرم pc و x360 , ps3 در نظر گرفته شده
سلام دقیق یادم نیست تاپیک تکراریه یا نه اگه تکراری بود بگید منتقل میشه بازی برای سال 2012 برای هر سه پلتفرم pc و x360 , ps3 در نظر گرفته شده
DeanAmbrose کاربر سایت Oct 10, 2011 #31 میان مثلا تنوع بدن به کل بازی رو خراب می کنن! البته باید بیاد با 4تا عکس نمیشه نقد و بررسی کرد
dude کاربر سایت Oct 10, 2011 #32 والا من که نظر خاصی ندارم ولی این یکی ارزشش اونقدر بالا نیس که مثل بتلفیلد 3 فروش داشته باشه! آخ یاده خاطراته بتلفیده بد کمپانی 2 هستم....
والا من که نظر خاصی ندارم ولی این یکی ارزشش اونقدر بالا نیس که مثل بتلفیلد 3 فروش داشته باشه! آخ یاده خاطراته بتلفیده بد کمپانی 2 هستم....
danial.wwf کاربر سایت Jun 2, 2012 #33 نوشته شده توسط Khiarshor: والا من که نظر خاصی ندارم ولی این یکی ارزشش اونقدر بالا نیس که مثل بتلفیلد 3 فروش داشته باشه! آخ یاده خاطراته بتلفیده بد کمپانی 2 هستم.... بیشتر... :surrender
نوشته شده توسط Khiarshor: والا من که نظر خاصی ندارم ولی این یکی ارزشش اونقدر بالا نیس که مثل بتلفیلد 3 فروش داشته باشه! آخ یاده خاطراته بتلفیده بد کمپانی 2 هستم.... بیشتر... :surrender
LazaR AngeloV کاربر سایت Jun 2, 2012 #34 این اسمش دیگه این نیست یعنی سازندش گفته اسمش رو عوض می کنیم !