RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jun 6, 2014 #1 ناشر: EA سازنده: Visceral Games پلتفورم: X360/X1/PS4/PS3
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Nov 18, 2014 #18 نوشته شده توسط P.O.P: در حقیقت منم مطمئنم که این بازی خوب از اب در میاد ولی خب کاش اسم بتلفیلد رو روش نمیذاشتن یه آی پی جدید خلق میکردن ... بیشتر... اون موقع احتمالا من و شما تو تاپیکش نبودیم
نوشته شده توسط P.O.P: در حقیقت منم مطمئنم که این بازی خوب از اب در میاد ولی خب کاش اسم بتلفیلد رو روش نمیذاشتن یه آی پی جدید خلق میکردن ... بیشتر... اون موقع احتمالا من و شما تو تاپیکش نبودیم
P.O.P کاربر سایت Nov 19, 2014 #19 نوشته شده توسط kaizershauze: اون موقع احتمالا من و شما تو تاپیکش نبودیم بیشتر... شاید ... Spoiler همین الان داشتم bad company 2 بازی میکردم هنوزم گرافیکش چشم نوازه ...
نوشته شده توسط kaizershauze: اون موقع احتمالا من و شما تو تاپیکش نبودیم بیشتر... شاید ... Spoiler همین الان داشتم bad company 2 بازی میکردم هنوزم گرافیکش چشم نوازه ...
cpt mc t4vish کاربر سایت Nov 19, 2014 #20 بازی خوبی میشه حداقل مثل cod AW هنوز پرواز نمیکنن آدم های توی شبکه!!!