من اینو تو ویدیوی گیم پلی اصلیش تو گیم اپسات دیدم.تو ویدیوش که رو x360 بود بازی این قدر باگ داشت الان به همتون بگم نا امید میشید!خلاصه فقط همین که دعا کنید.چند نمونه از باگ های بازی:
بت کیو یا غار خفاشی فوق العادست.این قدر بزرگه که توش گم میشین!واقعا میگم.مشکل این جاست که تو بت کیو الفرد هر جا که بتمن میره به همون سمت میچرخه.خوب باید برای چرخیدن از پاهاش ادم کمک بگیره ولی الفرد پاهاش یه جا ثابت بود و میچرخید :d انگار یه چیزی زیرش گذاشتن اتومات میچرخه.یا این که تو مبارزات بتمن اخرین نفر رو که بتمن میخواست نابود کنه اسلو موشن میشد و بتمن میومد طرف رو بدون هیچ باگی داغون میکرد.ولی این جا وقتی اسلو موشن میشد به جای این که صاف فرود بیا رو طرف داغونش کنه تو ارکهام اوریجینز یه دفعه یه تغییر جهت خیلی غیر طبیعی میده.:d
اخرین جزییاتی از بازی که میتونم بهتون بدم اینه که علاوه بر لباس های بتمن تو سیسن پک و تمام لباس های ارکهام سیتی که تو بازی هست یه سری لباس جدید بهش اضافه شده که یکیش earth 2 batsuit هست.خلاصه لینک دانلود ویدیو رو بهتون نمیدم و اطلاعات بیش تر هم نمیدم چون میشه اسپویل و بازی براتون بی معنی میشه.خلاصه فقط این که دعا کنید باگ ها برطرف شه وگرنه در جا بازی رو قطع میکنید.البته ممکنه نکنید شما ولی من حتما قطع میکنم.احتمالش هم هست یه نشخه گیم اف یر بیاد که مشکلاتش برطرف شه.