Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Feb 27, 2013 #1 دو تصویر از بازی Assassin's Creed IV منتشر شد که در زیر شاهد ان هستید.
king of north کاربر سایت Oct 8, 2013 #77 متاسفانه فیزیک بازی هنوز داغونه یارو با تفنگ به اون کلفتی و اون همه آتیشی که ازش زده بیرون یه ذره خراش هم برنداشته
متاسفانه فیزیک بازی هنوز داغونه یارو با تفنگ به اون کلفتی و اون همه آتیشی که ازش زده بیرون یه ذره خراش هم برنداشته
MEHRDAD.F کاربر سایت Oct 29, 2013 #79 تصاویری از گیم پلی (گرفته شده توسط خودم:d ) آخرین ویرایش: Oct 29, 2013
king of north کاربر سایت Oct 29, 2013 #80 یا خدا چه میکنه . فکر کن اینو با نهایت گرافیک رو PC بزنی . ما که این امکاناتو نداریم اونا که دارن قدر بدونن
یا خدا چه میکنه . فکر کن اینو با نهایت گرافیک رو PC بزنی . ما که این امکاناتو نداریم اونا که دارن قدر بدونن
Hamid Payne کاربر سایت Nov 1, 2013 #81 نوشته شده توسط MEHRDAD.F: تصاویری از گیم پلی (گرفته شده توسط خودم:d ) بیشتر... این تصاویر مربوط به کدوم پلتفرم هست؟ آخرین ویرایش: Nov 1, 2013
نوشته شده توسط MEHRDAD.F: تصاویری از گیم پلی (گرفته شده توسط خودم:d ) بیشتر... این تصاویر مربوط به کدوم پلتفرم هست؟
king of north کاربر سایت Nov 1, 2013 #82 نوشته شده توسط Hamid Payne: این تصاویر مربوط به کنسول پلتفرم هست؟ بیشتر... ps3 اگه اشتباه نکنم
MEHRDAD.F کاربر سایت Nov 1, 2013 #83 نوشته شده توسط Hamid Payne: این تصاویر مربوط به کدوم پلتفرم هست؟ بیشتر... همونطوری که دوستمون گفتن بله ps3 هست.
نوشته شده توسط Hamid Payne: این تصاویر مربوط به کدوم پلتفرم هست؟ بیشتر... همونطوری که دوستمون گفتن بله ps3 هست.