تصاویر بازی Assassin’s Creed: Unity

قسمت قبلی مزخرف بود :lol: ؟؟؟ دوربین مخفیه :دی ؟
یکی از باحال ترین قسمت ها بعد نسخه 2 همین نسخه 4 بودش ! ( با فاکتور گرفتن سه گانه اتزیو :دی )
اینم که عکساش نوید یک عنوان خیلی باحالو میده! ( فرانسه+انقلاب کبیر = بوم :دی )

اصلا کاری به دوستان ندارم و هیتر بازی هم نیستم و اینو فقط به عنوان کسی که از نسخه ی اول فن بازی بودم میگم.
شما رو نمیدونم اما بعد از AC2 من که واقعا از این سری خسته شدم هر چند نسخه ی سوم چون انجین ظاهرا عوض شده بود و کلا گیم پلی عوض شد ( حتی با وجود باگ های خیلی زیاد) باز من خوشم اومد و AC4 انگار نسخه ی بهبود شده ی نسخه ی قبلی بود که باز جالب بود.
ولی با این وجود سیستم درگیری بازی که واقعا خیلی ساده است و هر بچه ای میتونه حتی به بهترین نحوه ممکن انجامش بده، پلتفرمینگ بازی هم که ماشاالله free running اه یه دکمه رو نگه میداری از هر جایی بالا میره، (حالا کاری ندارم که این بازی ow هست یا نه ولی یه نگاهی به پلتفرمینگ فوق العاده uncharted بندازید واقعا آدم از لحظش لذت میبره) داستان بازی هم هر چند شاید خوب اما کلیشه ای شده ! تنها نکته ی خوب نسخه ی چهارم این بود که در اصل کاراکتر یک دزد دریایی بود و به همین بهانه سیستم کشتی رانی و خلاصه adventure اش جالب بود.
در کل اینو بگم کا با توجه به این چیزایی که گفتم و عرضه سالانه این بازی، این بازی تبدیل به یک ip پول ساز و همه پسند شده و من که دیگه فکر نکنم مثل قدیم از بازی لذت ببرم !

آقا یه سوالی برام پیش اومده :| اون صحنه آخر تریلر تو واقعیت امکان پذیره ؟ یعنی کله ـت قطع بشه همچنان زنده باشی ؟

زمان بسیار کوتاهی پس از قطع سر انسان همچنان زندست و حتی میتونه ببینه ، خیلی خیلی کوتاه هست این زمان ...

گرافیکش که عالیه;) ... اتمسفرش عالی بود همون اول تریلر که شهر رو نشون داد یاد شهر ونیز افتادم یادش بخیر :(( ... لباسش یک جوریه از نظر خودم :| ... تو تریلر شمشیرش از تو میز رد شد که یکم حالمو گرفت :| .... بعد اول تریلر اونجا که از بین جمعیت رد میشه بعد با کله میره تو شکم سربازه فقط ببینید سربازه چه حالتی براش پیش میاد هم ناراحت شدم از باگش :( هم خندم گرفت:)) ولی هنوز تا انتشار کلی وقت مونده امیدوارم تمام باگهاش رو برطرف کنن مثل نسخه 4 که تو E3 2013 پر باگ بود ولی موقع عرضه بهترش کردن .... فقط امیدوارم یک دشمن عالی داشته باشیم مثل نسخه 2 و Brotherhood

تا جایی که من میدونم تا 20 ثانیه ادامه داره... :-s

منظور من از زمان کوتاه برای همون همچنان دیدن و احساس کردنه وگرنه تا مرگ و جون کندن کامل زمان بیشتری میبره ، من چون تریلر رو ندیدم نمیدونستم منظور اون دوستمون چیه فکر کردم شاید طرف هنوز چشماش رو تکون میداده یا یه همچین چیزی

گرافیک خارق العادس :دی
البته تریلرشو دارم دی ال میکنم ولی عکسا رو دیدم کف و خون قاطی کردم :دی رفلکشنا و نور پردازی تو حلقم فقط :دی
فقط تنها مشکلی که هست این روی چه پلتفورمیه؟ :| تکسچرا زیاد خوب نیست! عکسایی که توی فضای بازه تکسچرای ساختمونا زیاد تعریفی نداره!
لابد روی PC هم بخوای بزاری رو الترا مثل واچ داگز به شونصد گیگ رم گرافیک نیاز داره بعد از آخرم کلی لگ میزنه :دی

خدا کنه یکم بهینه کنن انجینو!
----------------------------------------------

WTF !! تریلر فوق العاده بود :دی
گرافیک که فوق العاده! گیم پلی کوفتی ـم چقدر روون شده بود وفرق کرده بود :دی عالی شده!
ولی بنظر دعوا ها هنوز ساده میان :|
البته باگ انیمیشنی مثل همیشه داشت :| بر خلاف واچ داگز که از این نظر خیلی خوب بود سری AC همیشه پر باگ انیمیشنیه!
اینم موقعی که میخواست از بین آدما رد بشه زیاد جالب رد نمیشد و از توی بدن یکی دیگه هم رد شد :دی
فقط خدا کنه یکم بهینه شده باشه نسبت به AC IV :|

و اینکه AC IV بخش کشتیرانیش فوق العاده بود و تمام جذابیتش به همون قسمتش بود ولی این چیز خاصی تا الان نشون نداده که علاوه بر گیم پلی همیشگیش تنوع داشته باشه! خداکنه یک ایده خلاقانه داشته باشن تا مثل AC IV خوب از آب در بیاد و جذاب!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or