تصاویر بازی Assassin’s Creed: Unity

فرانسه دوره ی انقلاب به نظر من خیلی خوبه، به خصوص ساختمون هاش :دی

بعد از ezio که تو ایتالیا ساختمون های با شکوه و بلند رو بالا می رفت دیگه بقیه ی شخصیت ها ، یا از درخت بالا می رفتن یا بنا هایی که در مقایسه با کلیسا های فلورانس شبیه کلبه بودن!

.............

Attachments

• 1395420785-assassin-s-creed-unity-3.jpg
    1395420785-assassin-s-creed-unity-3.jpg
    121.1 KB · مشاهده: 55
  • 1395420789-assassin-s-creed-unity-2.jpg
    1395420789-assassin-s-creed-unity-2.jpg
    238.6 KB · مشاهده: 76
  • 1395420790-assassin-s-creed-unity-1.jpg
    1395420790-assassin-s-creed-unity-1.jpg
    253.9 KB · مشاهده: 72
  • 1395425961-assassin-s-creed-unity-4.jpg
    1395425961-assassin-s-creed-unity-4.jpg
    175.5 KB · مشاهده: 63
با همین چندتا عکس که من حسابی به وجد اومدم. ولی موضوع انقلاب یکم دیگه داره کلیشه ای میشه بهتر بود طبق گفته دوستمون وقایع این بازی تو مصر یا ایران و ... دنبال میشد.البته باید دید که قهرمان(شخصیت اصلی) بازی چه نسبتی با قهرمانای بازی های قبل داره.

با همین چندتا عکس که من حسابی به وجد اومدم. ولی موضوع انقلاب یکم دیگه داره کلیشه ای میشه بهتر بود طبق گفته دوستمون وقایع این بازی تو مصر یا ایران و ... دنبال میشد.البته باید دید که قهرمان(شخصیت اصلی) بازی چه نسبتی با قهرمانای بازی های قبل داره.

موافقم..بنظرم باید یه کم از اروپا و آمریکا فاصله بگیرن و داستانشون رو تو آفریقا/ایران یا حتی مغولستان:d تو زمان چنگیز...حالا این نسخه از دستشون در رفت بازم تو اروپا ساختن..یه کم تنوع خیلی میتونه به این سری کمک کنه..قبلا یکی از Fan هان بازی تصاویر آساسین تو چین رو کشیده بود. چین هم کشور با اصل و نصبیه و میتونن توش یه نسخه رو بسازن.خیلی جا برای مانور دارن.....تا ببینیم چه شود.

با توجه به اینکه بازی برای نسل هفتم عرضه نمیشه، امیدواری بیشتری نسبت به واچ داگز در مورد قضیه دانگرید نشدن دارم:d

و بدینسان ، اَبَر مزخرفی دیگر در راه است ... :|:-&
و بدینسان ، یوبی هیتر معروف دوباره نظرات گوهر بار داد! :)
---

بچه ها زیاد جوگیر نشید! :)
و همینک هاردکور ترین یوبی هیتر تاریخ رو بهتون معرفی میکنم :) دیگه همه ایشونو به یوبی هیتری میشناسن نیاز نیست من بگم :دی
مهم نیست بازی چی باشه :دی خوب باشه یا بد باشه یا متای 88 داشته باشه :دی مهم نیست بازیه طرفدار داشته باشه یا طرفداراش دوسش داشته باشن! :دی تنها چیزی که مهمه اینه که بازی مال یوبی سافت باشه تا ایشون بیان بگن آشغاله:bighug:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or