تصاویر بازی گرگین (ایرانی)

• Thread starter Thread starter Mila:D
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mila:D

کاربر سایت
این بازی از نظر هنری در سطح بسیار بالایی قرار دارد. می توانید برای درک بهتر این موضوع تصاویر بازی را مشاهده کنید.

Gorgin1_10061.jpg

Gorgin2_10062.jpg

Gorgin3_10063.jpg

Gorgin4_10064.jpg

Gorgin5_10065.jpg

Gorgin6_10066.jpg

منبع: http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3412

• Like
Reactions: Noirique and raya2
1سوال که بدجوری ذهنم رو مشغول کرده. چه اصراریه ایرانیا بازی بسازن؟ مگه مثلاً روسیه یا چین یا کره یا فرانسه یا خیلی کشورهای دیگه اینکار رو می کنن؟ یا اگر هم هر از چند گاهی این کار رو بکنن مگه موفقن؟ چه دلیلی داره آخه من نمیفهمم! نه استعدادش رو داریم. نه توی ذاتمون اینجور خلاقیت هارو داریم. اگر هم داشته باشیم امکاناتش رو نداریم

• Like
Reactions: Scαrface
اطلاعات جدید از استودیوی فطرس پویا رایانه و بازی های در دست ساخت شان

به احتمال زیاد استودیوی "فطرس پویا رایانه" را که بازی هایی هم چون "خارج از سرزمین"(Outland)، "جنگ کاغذی" و "پادشاه من" را ساخته اند می شناسید. این استودیو که در نمایشگاه بازی های رایانه ای غرفه دارد اطلاعات جدیدی از بازی های خود را در اختیار ما قرار داد.

این استودیو ساخت دو بازی "جنگ کاغذی" و "خارج از سرزمین" را به پایان رسانده و پروژه های جدیدی را در دست ساخت قرار داده است. از بازی های جدید این مجموعه می توان به "خارج از سرزمین 2" و "گرگین" اشاره کرد.

اطلاعات جدیدی از بازی اول در نمایشگاه ارائه نمی شود اما از بازی دوم توانستیم اطلاعاتی از داستان بازی بدست آوریم. داستان گرگین از این قرار است که شما شخصیتی با همین نام را کنترل می کنید. او یکی از پهلوانان دهکده ی خود است که تمامی تصمیمات خود را به صورت احساسی می گیرد. داستان از اینجا شروع می شود که "تورانیان" به ایران حمله کرده و "گرگین" برای دفاع از سرزمین خود راهی می شود.

در طول بازی "فلش بک‌" هایی به گذشته ی گرگین زده می شود و اطلاعاتی از زندگی شخصی او فاش می شود. مثلا این که چرا اسم او گرگین است و غیره.

این بازی در سبک اکشن پیاده سازی شده و با موتور گرافیکی UDK ساخته شده است.

منبع: http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3411

این همون بازی یوبی سافته:دی؟:دی

آخرین ویرایش:
1سوال که بدجوری ذهنم رو مشغول کرده. چه اصراریه ایرانیا بازی بسازن؟ مگه مثلاً روسیه یا چین یا کره یا فرانسه یا خیلی کشورهای دیگه اینکار رو می کنن؟ یا اگر هم هر از چند گاهی این کار رو بکنن مگه موفقن؟ چه دلیلی داره آخه من نمیفهمم! نه استعدادش رو داریم. نه توی ذاتمون اینجور خلاقیت هارو داریم. اگر هم داشته باشیم امکاناتش رو نداریم

اگه بخوایم با منطق شما زندگی کنیم هممون باید بریم سرمونو بذاریم یه گوشه و بمیریم!!
دوست عزیز بالاخره هر کاری نقطه شروعی داره و در ابتدا هم ضعف هایی داره و نمیشه توقع داشت که ما ره صد ساله رو یکشبه بریم ! به نظر من که بازی هایی که تا اینجا ساختن خالی از ایراد نبوده ولی نشون دهنده ی پیشرفته و امیدوار کننده هست.
ودر آخر اینکه هر ملتی اگر مثل شما در مورد خودشون فکر کنن تا آخر عمر محکوم به عقب ماندگی و درجا زدن هستند.به نظر من ایرانیا دارای ذهن خلاقی هستن و اگه امکانات داشته باشن در بسیاری موارد حتی از غربیها هم بهترند! نمونه ش رو می تونیم در دانشمند هایی که در اقصا نقاط دنیا داریم ببینیم.

• Like
Reactions: mahdysh
چرا فکر میکنی استعداد وجود نداره؟!
مشکل از جای دیگه هست ربطی به استعداد نداره.
در ضمن هر کسی هر کاری میکنه به خودش مربوطه.بازی ساختن رو دوست داره به من شما چه ربطی داره؟

شمارو نیییییییییییدونم ولی من اصلا هیچ تعصبی روی بازی های ایرانی ندارم
اصلا بدم میاد از همشون .این جماعت نادان دوست دارن مثه خارجی ها بازی بسازن ولی خودشونم بکشن نمیتونن چون علمو عقلو فهمو شعور ساخت بازی ندارن . تازه کجایید این بازی تازه خوبه رفتن یه بازی از روی کارتونهای به قول خودشون پر طرفدارساختن بیاوببین چه گندی درست کردن اه اه اه
گرگین خان که هیچی دایناسورخان هم بسازن زرشکی رنگ از آب در میاد

• Like
Reactions: aliatlas
خیلی از کشورها استودیو و اثرهای خوبی دارن. مثل اوکراین با سری S.T.A.L.K.E.R و یا لهستان با استودیو People Can Fly و روسیه هم با Metro 2033 مثلا! به این حرف شما باشه، خیلی چیزا رو باید از ریشه تو ایران تعطیل کرد. استارت باید از یه جا بخوره.

در کشوری که تو بازار تجارت جهانی هیچ سهمی نداره و قانون کپی رایت درش اجرا نمیشه , بازی سازی و انتظار فروش خوب بازی و هزینه کردن درآمد حاصله برای بهتر شدن بازیه بعدی امکانپذیر نیست..
کلا نبود قانون کپی رایت با ساخت بازی در تضادِ...

یه کارکتر خفن که یه اسلحه خیلی خفن داره با کلی جادوی به شدت خفن میخواد بره یه حماسه خفن راه بندازه و باکلی دشمن ناجور خفن گلآویز بشه. به به.

پ.ن. امتیازات Outland.
نه! اخه به قول همون بازیسازا ؛ تا ما عنوانی در حد god of war نسازیم نمیتونیم پیشرفت کنیم!

اگه من دارم می گم این بازی یه شکست هست به این خاطر هست که می دونم ماها فعلا سرمایه ساخت یه بازی اکشن ادونچر سه بعدی که پرخرج هست رو نداریم ولی اینقدر استعداد و توانایی داریم و می تونیم چیزایی بسازیم که خارجی ها تو خواب هم نبینن
ولی باید از راه درستش وارد بشیم
الان شبکه های مثلا استیم یا PSN , XBL و یا فروشگاه اپل به حدی به افراد علاقه مند آزادی داده که من و شما هم می تونیم شروع به بازی سازی کنیم و توقع داشته باشیم که حتی بازیمون توی این فروشگاه ها فروش بره و ازش سود کنیم! چرا بازی ساز های ما این موقعیت فوق العاده رو ول کردن و چسبیدن به چیزهایی که فعلا با وضعیت ما به هیچ عنوان جواب نمی ده! چرا وقتی اونور آب دارن یه نفری بازی می سازن و میلیونی پول به جیب می زنن بازی سازهای ما گیر دادن به تقلید از تیپ کریتوس و با 5 نفر دست و پا می زنن تا یه باس فایت شبیه GOW درست کنن با وجود اینکه می تونن با یه بازی خیلی معمولی ولی خلاقانه و هوشمندانه هم باعث پیشرفت بازی سازی در ایران بشن و هم سود کنن و خودشون رو آماده کنن برای رقابت با بازی های غربی

برادران دقت کنن به کفش هاي گرگين خان! با کفش هاي فرخ التاج مو نميزنه!

من شخصاً همواره مخالف ساخت بازي هاي پرخرج سه بعدي در ايران بودم و هستم.
کمپاني اي اِي يا يوبي سافت کلي تجربه پشت کارشون خوابيده . باندازه موهاي سرشون بازي ساختن از هر ژانري. يواش يواش اومدن بالا شدن اين.
ما بجاي اينکارا بايد از اول راه رو طي کنيم نه اينکه خودمونو بندازيم وسط اين همه غول و بخوايم باهاشون رقابت کنيم. به تريج قباشون برميخوره آقايان اگه بخوان ايندي گيم بسازين. مگه مجبورين با استعمار غرب رقابت کنين؟!
بازيسازيمون هم اصولي نيس. مملکته داريم؟!:d

• Like
Reactions: shefer
واقعا دلیل اینکه بازی سازهای ایرانی گیر دادن که بازی سه بعدی بسازن رو متوجه نمیشم.البته دلیلش واضحه.به قول فریدون برای بازی ساز ایرانی افت داره بازی 2 بعدی بسازه.باید gow 4 بهشون بدی بسازن.:dخدائی الان داشتم limbo بازی میکردم.یه بازی ساده ولی بشدت خلاقانه و معتاد کننده.یا مثلا splosion یا trial.چرا تو این سبک نمیسازید؟اینجور بازیها واقعا عالی هستن و هزینه بالائی هم نمیخواد.با این امکاناتی که ما داریم تا هزار سال دیگه هم تو ساخت بازی سه بعدی به هیچ جا نمیرسیم و فقط درجا خواهیم زد.

ولی همینش هم برای اول راه و با این امکانات خوبه
این حرفا و این مسخره بازیا دیگه باید تموم بشه ! دیگه باید رو گیم درست حسابی سرمایه گزاری کنن !
عکسا هم واسه من نمیاد ، لینک منبع اصن باز نمیشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or