Royan کاربر سایت Sep 30, 2009 #16 نوشته شده توسط djesi: عكسا جديدن يه PSP GO هم توش هست بیشتر... آره دیگه چون عکسها September 27, 2009 تو IGN آپ شدن! نامردا 5-6تا PS3 دارن!:biggrin1: بسیار عکسای باحالی بودن. ممنون از امیر.
نوشته شده توسط djesi: عكسا جديدن يه PSP GO هم توش هست بیشتر... آره دیگه چون عکسها September 27, 2009 تو IGN آپ شدن! نامردا 5-6تا PS3 دارن!:biggrin1: بسیار عکسای باحالی بودن. ممنون از امیر.
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Sep 30, 2009 #17 نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: امیر ممنون.:smile: تا الان اینطور تاپیکی ندیده بودم !:biggrin1: Spoiler Spoiler راستی اون عمل قبیحی رو که توی یاهو دربارش صحبت کردیم رو تا کی باید برات انجام بدم؟:biggrin1::biggrin1: بیشتر... خوب تا وقتی که شدم ! :biggrin1: منظورمو که میفهمی ! :biggrin1:
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: امیر ممنون.:smile: تا الان اینطور تاپیکی ندیده بودم !:biggrin1: Spoiler Spoiler راستی اون عمل قبیحی رو که توی یاهو دربارش صحبت کردیم رو تا کی باید برات انجام بدم؟:biggrin1::biggrin1: بیشتر... خوب تا وقتی که شدم ! :biggrin1: منظورمو که میفهمی ! :biggrin1: