شایعه تصاویری از Metal Gear Solid 5 ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
لحظاتی پیش، تصاویری از بازی Metal Gear Solid 5 منتشر شد که البته احتمال Fake بودن آن ها بسیار بالا می باشد. این تصاویر از طریق این لینک منتشر شده و گفته می شود در جریان Comic-Con در پشت درهای بسته برای منتقدین نمایش داده شده اند.

لوگوی واضح بازی که یکی از کاربران Neogaf آن را بر پایه لوگوی نمایش داده شده در تصویر بی کیفیت ساخته است :

ویرایش 1 :
ملت یه سری بحث های جالب انجام دادن که بد نیست اینجا بذارم.
توی عکس دوم 4 تا عبارت دیده میشه :
ZER
ALZURG
ENAMO
NFANTS

حالا ملت این طوری تحلیلش کردن که توی هر کلمه یه حرف جا افتاده !
ZER همون ZEROـی خودمون هست.
ALZURG هم GALZURG هست که یه منطقه ای توی آفریقای جنوبی در نزدیکی Outer Heaven هست.
ENAMO یدونه R کم داره و میشه RENAMO. یه تشکیلات موزامبیکی که Gray Fox توش عضو بوده.
NFANTS همون ENFANTS هست توی عبارت معروف Les Enfants Terribles .
نکته جالب اینجاست که حرف هایی که این کلمات کم دارن ، OGRE رو تشکیل میدن که همون پروژه ای هست که کوجیما از مدت ها پیش داشته میساخته.
اگه عکس ها واقعی باشه که هیچی ولی اگه Fake باشه ، طرف خیلی خفن ساخته که همچین برداشت هایی میشه ازش کرد !! :biggrin1: یکی از پیچیده ترین عکس های Fake تاریخ ! :biggrin1:

در مجموع چه این عکس ها واقعی باشه چه نباشه ، کوجیما یه چیزی رو توی Comic-Con نمایش داده :
حرکت کوجیما به سمت Comic-Con برای یک نمایش بسیار سری !

صحبت کلیفی در مورد این نمایش سری !

ویرایش 2 :
تکذیب این شایعه از طرف بخش انگلیسی Konami

آخرین ویرایش:
از هر چی

منتظره هستم ولی فک کنم 2سال دیگه بیاد 5 فکر کنم انحصاری هسته 5 انحصار سونی3 منتظره بازی زیباش هستیم الان باید منتظرهmgs risin باشیم

به احتمال بالا نشانه هایی از بازی بعد کوچیما رو در mgs rising می بینیم به صورت مخفی البته

خبر کذب خوبی بودو یه حال یه روز داد و رفت :d
ایشالا خدا به سازنده اش برکت بده :))

بنظر منم واسه همین نسل بصورت مولتی میاد...
سونی پشت آی پیشه، كلا چنين چيزی امكان نداره. كالكشن بيات شده نسل پيش برای 360 اومده كه دليل نمی شه، اگه به اين باشه الان من می تونم كل بازی های گيم كيوب رو روی كامپيوترم اجرا كنم، اين معنيش اينه كه اين بازی ها مولتی ان؟ نه!
اين پيش بينیاتون رو برای خودتون نگه داريد بهتره چون باعث خنده ماها می شه. می تونيد هزارتا گيف و... نثار من كنيد ولی واقعيت انحصاری بودن MGS عوض نمی شه.

سونی پشت آی پیشه، كلا چنين چيزی امكان نداره. كالكشن بيات شده نسل پيش برای 360 اومده كه دليل نمی شه، اگه به اين باشه الان من می تونم كل بازی های گيم كيوب رو روی كامپيوترم اجرا كنم، اين معنيش اينه كه اين بازی ها مولتی ان؟ نه!
اين پيش بينیاتون رو برای خودتون نگه داريد بهتره چون باعث خنده ماها می شه. می تونيد هزارتا گيف و... نثار من كنيد ولی واقعيت انحصاری بودن MGS عوض نمی شه.
ببخشید کدوم ip?
مگه فاینال فانتزی-تیکن-درایور و... ip سونی نبود؟ مگه اینا تو نسل قبل برای کنسولای دیگه اومدن؟
مگه کونامی مال بابای سونیه که انحصاری بده؟
متالگیر نزدیکترین بازی برای مولتی شدن بود شانس آورد مولتی نشد.
دوست من ماهم اطلاعات داریم بخدا.:d

متال گیر برای سونی نیست اما کونامی یه شرکت ژاپنی ایه و کوجیما هم اگه اشتباه نکنم یه جورایی دوست داره آی پیاش تا جایی که میشه رو پی اس 3 باشن !
وقتی می تونه با متال گیر 5 در اواخر این نسل یا اوایل نسل بعد فروش یک دستگاه ژاپنی ( پلی استیشن ) بالا ببره ! و خدمتی هم به مملکتش بکنه ! نمیاد اینکارو نکنه !
من مطمئنم که متال گیر بعدی باز هم انحصار PS هست
ژاپنی ها بر خلاف آمریکایی ها آدمای وطن پرستی هستند اونم به شدت

Kojima certainly didn’t have to, but tweeted, “That title logo is completely fake. Apologies to those who were looking forward to this.”

پشت چیشه سهیل ؟ آی پیش ؟! :biggrin1:
از کی آی پی متال گیر واسه سونی شد ؟! :biggrin1:
از وقتی كه تمام شماره های MGS برای كنسول های سونی اومدن، تو MGS4 هم سونی رسما ساپرت مالی كرد و استديوهاش با كوجيما پروداكشنز همكاری داشتن.
MGS:Portable Ops و MGS: Peace Walker به صورت انحصاری برای PSP اومدن كه البته بعد اتمام عمر PSP سفير صلح برای 360 هم عرضه شد.
می تونی منتظر بمونی! سياست كونامی و يه سری از شركت های ژاپنی (سوای كپكام) كاملا مشخصه...سونی نياد ساپرتشون كنه هم همين كار رو می كنن.
ببخشید کدوم ip?
مگه فاینال فانتزی-تیکن-درایور و... ip سونی نبود؟ مگه اینا تو نسل قبل برای کنسولای دیگه اومدن؟
مگه کونامی مال بابای سونیه که انحصاری بده؟
متالگیر نزدیکترین بازی برای مولتی شدن بود شانس آورد مولتی نشد.
دوست من ماهم اطلاعات داریم بخدا.:d
همه اين بازی هایی كه می گيد مهره سوختن، ضمنا Versus هنوز فاينال انحصاری PS3 ست و از اول نسل هم قرار بود ورسوس انحصاری باشه نه 13.
تيكن و درايور با اون وضع فكر نكنم اصلا ارزشی برای سونی داشته بودن...
می شه اطلاعاتتون رو به ما بديد كه MGS4 چطور نزديك به مولتی شدن بود؟ مثلا با عرضه اش روی 10 تا دی وی دی 9 ؟
كونامی يه كسلوانيا رو هم مياد شماره انحصاری برای 3DS می ده و فن های غربی رو بی نصيب می ذاره، MGS كه جای خود داره. كوجيما به عنوان يكی از مديران كونامی دوست داره با سونی كار كنه، سونی هم ساپرتشون می كنه و كونامی هم به بازار ژاپنش اهميت می ده پس در نتيجه آی پی MGS هميشه به ما PS فن ها حال می ده:)
حقيقت اينه كه برای لذت بردن از بازی های ژاپنی كنسول های ژاپنی هم لازمه، ديگه وقتی اون بازی متال گير باشه جای خود داره.

همه اين بازی هایی كه می گيد مهره سوختن، ضمنا Versus هنوز فاينال انحصاری PS3 ست و از اول نسل هم قرار بود ورسوس انحصاری باشه نه 13.
تيكن و درايور با اون وضع فكر نكنم اصلا ارزشی برای سونی داشته بودن...
می شه اطلاعاتتون رو به ما بديد كه MGS4 چطور نزديك به مولتی شدن بود؟ مثلا با عرضه اش روی 10 تا دی وی دی 9 ؟
كونامی يه كسلوانيا رو هم مياد شماره انحصاری برای 3DS می ده و فن های غربی رو بی نصيب می ذاره، MGS كه جای خود داره. كوجيما به عنوان يكی از مديران كونامی دوست داره با سونی كار كنه، سونی هم ساپرتشون می كنه و كونامی هم به بازار ژاپنش اهميت می ده پس در نتيجه آی پی MGS هميشه به ما PS فن ها حال می ده:)
حقيقت اينه كه برای لذت بردن از بازی های ژاپنی كنسول های ژاپنی هم لازمه، ديگه وقتی اون بازی متال گير باشه جای خود داره.
مهره سوخته؟؟؟
میشه بگید مهره سوخته یعنی چی؟ تو این نسل که بازیهای انحصاری تکلیف بهترین کنسولو روشن میکنه اینا شدن مهره سوخته؟
بعدشم فاینال فانتزی انحصاری سونی بود چه ورسوس چه 13 بعدا واسه 360 تایید شد بعد شما میگی از اول قرار بوده مولتی باشه؟!!
من خودم فن سونی بودم ولی این نسل بهم ثابت کرد دیگه دوره فن بازی و بازیهای انحصاری سر اومده

مهره سوخته؟؟؟
میشه بگید مهره سوخته یعنی چی؟ تو این نسل که بازیهای انحصاری تکلیف بهترین کنسولو روشن میکنه اینا شدن مهره سوخته؟
بعدشم فاینال فانتزی انحصاری سونی بود چه ورسوس چه 13 بعدا واسه 360 تایید شد بعد شما میگی از اول قرار بوده مولتی باشه؟!!
من خودم فن سونی بودم ولی این نسل بهم ثابت کرد دیگه دوره فن بازی و بازیهای انحصاری سر اومده
يعنی اصلا درايور و تكن ديگه بازی درست و حسابی به حساب نمیودن، اونم از نسل قبل.
ضمنا يادمه درايور از نسل پيش با شماره سومش كه رو PC اومد مولتی شد شما الكی ربطش دادی به اين نسل. تكن هم از اول برای دستگاه های آركيد و... اومد چندان انحصاری نبود. كلا انحصاری بودن بازی فايتينگ! واقعا جكه و تا حالا فكر نكنم چنين چيزی داشتيم تو تاريخ!
اينم تو پست قبلی يادم رفت بگم فاينال فانتزی هيچ وقت انحصاری سونی نبوده به جز شماره نهم، دهم و دوازدهمش و چند تا شماره فرعی مثل Crisis Core، ولی با اين وجود تو اين نسل ورسوس انحصاری شد و هنوزم انحصاری مونده.
به هرحال واقعيت چيزيه كه تو خط آخر پستم گفتم، كسی كه فن واقعی اينجور بازيا باشه بايد كنسول مربوطه رو هم بخره يا الكی انتظار بكشه...
@ Dark War - Beni 12
شرمنده، متاسفانه يه عده تاپيك رو منحرف كردن مجبور شدم جواب بدم...خودم می دونم تكذيب شده بحث چيز ديگه ای بود;)

آخرین ویرایش:
خود جناب كوجيما اين موضوع رو تكذيب كرد و در طي مصاحبه اي با NeoGAF گفت لوگو كاملا ساختگي هستش;)

منبع

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or