تصاویری از سریال Mortal Kombat Web Series

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Live_action_Mortal_Kombat_set_to_be_9_part_web_series.jpg

درود .

اقای Kevin Trancharoen در طی خبری چند عکس از سری Mortal Kombat web series را در صفحه twitter پخش نمود . البته شایعه شده است این عنوان کنسل شده است در این سری قرار بود شخصیتهایی چون Shang Tsung, Liu Kang, Sub Zero, Durak, Kabal, Kitana, Mileena and Scorpion و Jax حضور داشته باشند و حتی خانم Jeri Ryan بازیگر Star Trek قرار بود نقش سونیا را ایفا کند این عنوان در Vancouver کانادا فیلمبرداری میشد. تصاویر را در زیر مشاهده میکنید .

Source

آخرین ویرایش:
اون عکس بزرگ مطلب Sub Zero هستش.

این سریال از ایده ی یکی از طرفداران بازی گرفته شد. چند ماه پیش یک نفر تریلری 9 دقیقه ای به نام Mortal Kombat Rebirth رو به روی Youtube قرار داد که بازدید خیلی بالایی گرفت. Boon هم خوشش اومد پیشنهاد ساخت سریال 10 قسمتیشو داد که عکساشو میبینید. [اینم تریلر]

اون عکس بزرگ مطلب Sub Zero هستش.

این سریال از ایده ی یکی از طرفداران بازی گرفته شد. چند ماه پیش یک نفر تریلری 9 دقیقه ای به نام Mortal Kombat Rebirth رو به روی Youtube قرار داد که بازدید خیلی بالایی گرفت. Boon هم خوشش اومد پیشنهاد ساخت سریال 10 قسمتیشو داد که عکساشو میبینید. [اینم تریلر]
البته اون فک کنم تحت نظر وارنر بود.یعنی من اینجوری شنیدم

البته اون فک کنم تحت نظر وارنر بود.یعنی من اینجوری شنیدم
تحت نظر وارنر نبوده. ساخته شده که وارنر اجازه ساخت یک مجموعه را ازش بده که در نهایت این اجازه صادر بشه. هر چند تمامی عوامل اون تیزر طرفدار بازی بودند اما همشون بازیگر های حرفه ای هالیوودی هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or