تصاویری از بازی کنسل شده شرکت Crytek

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

crytekyeril..jpg



درود.

شرکت کرایتک، ارائه دهنده بازی‌های معروف و زیبای Far Cry و Crysis، از قرار معلوم یک پروژه کنسل شده را در پرونده خود دارد. این بازی که نامش Project Jelena بود در سال 2008 از سوی این شرکت کنسل شد. تصاویر منتشر شده از این عنوان، بیان‌گر شباهت‌های بسیار زیادش با بازی معروف شرکت Naughty یعنی The Last Of Us است. تصاویر هنری که در زیر شاهد هستید برای اوایل ساخت بازی و با انجین قدرتمند این شرکت یعنی CryEngine 3 است. در حال حاظر هیچ گونه اطلاعی در مورد این که داستان بازی چه بوده است و چرا Project Jelena کنسل شد در دسترس نیست.

با دیدن تصاویر زیر محیط‌ها، جنگلی را پیش روی خود می‌بینیم. خراب شدن و از جاده خارج شدن یک ماشین در یکی از صحنه‌ها که دو مرد با چراغ فوه بالای ان حضور دارند تم سیاه بازی را به ببیندگان القا می‌کند. در دیگر سو دختری با شالی قرمز به همراه مردی مسلح را در زیر پلی می‌بنیم که از سوی چند نفر محاصره شده‌اند. در منابع خبری گفته شده است داستان اصلی بازی بر محوریت این مرد و دختر می‌چرخید و از قرار معلوم شما عهده دار حفاظت از این دختر را بودید. بی‌شک این روند داستان و تم بازی بسیار مشابه به بازی The Last Of Us است.

DSOGaming











 
نا گفته نمونه که کرایتک داره روی 3 یا 4 دقیق نمیدونم پروژه کار میکنه که لیدشون هم PC هست شاید این بازی هم فعلا به قول دوستمون کنسل شده :d
 
حیف شده که کنسل شده. شاید هم فعلاً کنسل شده و در آینده یه بازی تو این سبک از کرایتک خواهیم دید.

که بعدش ملت بیان بگن ای کرایتک جهانخوار اومدی از روی Last of Us کپی برداری کردی؟ اشتاهشون همونجا بوده که کنسلش کردن.
 
جدای از بحث کنسل شدن بازی اینا طراحی‌های مفهومی یکی از بهترین طراحان مفهومی هست به نام Maciej Kuciara، پیشنهاد میکنم یه نگاهی به وب سایتش بزنید و واقعاً از کارهاش لذت ببرید:
Maciej Kuciara | art direction | matte painting | concept art

شایعه ساخت این بازی از تصاویر مفهومی همین هنرمند شکل گرفت. بحث ساخت بازی کنسل شده هم که با نام Project Jelena بود. هم در حد حرف باقی موند البته وقتی که سندباکس کرای انجین اومد توی مرحله‌ای که قرار داشت شبیه به این کانسپت آرت‌ها بود... کرای تک هم بعد از 2 تا محصولی که ارایه کرد روی مرز ورشکستی قرار گرفت! (پس بهتر که کنسل شد!)
 
آخرین ویرایش:
جدای از بحث کنسل شدن بازی اینا طراحی‌های مفهومی یکی از بهترین طراحان مفهومی هست به نام Maciej Kuciara، پیشنهاد میکنم یه نگاهی به وب سایتش بزنید و واقعاً از کارهاش لذت ببرید:
Maciej Kuciara | art direction | matte painting | concept art

شایعه ساخت این بازی از تصاویر مفهومی همین هنرمند شکل گرفت. بحث ساخت بازی کنسل شده هم که با نام Project Jelena بود. هم در حد حرف باقی موند البته وقتی که سندباکس کرای انجین اومد توی مرحله‌ای که قرار داشت شبیه به این کانسپت آرت‌ها بود... کرای تک هم بعد از 2 تا محصولی که ارایه کرد روی مرز ورشکستی قرار گرفت! (پس بهتر که کنسل شد!)

جالبیش اینجاست که Maciej Kuciara الان داره روی The Last of Us کار می کنه! :d (از کرایتیک یک سال و خورده ای پیش جدا شد، این ویدیو رو که تو ناتی داگ داره روی Concept art های بازی کار میکنه نگاه کنید >>> The Last of Us: Studio Tour - YouTube)

به غیر از این، Marek Okon که اینم concept artisـه داره روی The last of us کار میکنه. این یکی هم قبلا چند تا همکاری با کرایتک داشته.
 
واقعیتش روزی که بازی تعطیل شده،خود بازی و گرافیکش و همه چیش در حد too human و کمتر از اون بوده. حالا عکس های ما وراییش میاد بیرون تا ملت یکم حسرت بخورن.

وا... اگه چیز خوبی بود کنسل نمیشد. :))
 
آخرین ویرایش:
پس اگه بخوایم یه فرضیه درست کنیم اینجوریه که با توجه به گفته بچه ها the last of us ناتی داگ پروژه ایی خریداری شده از کرایتک هست ... باتوجه به حضور okon در ناتی داگ و رابطش با kuciara از وضعیتی که داخل کرایتک بوده خبر داشتن و چون کرایتک وضع مالی خوبی نداشته باید یه پیشنهاد قابل قبولی بهش میدادن که حاضر بشه این پروژه رو واگذار کنه و از طرفی طراحان مفهومی پروژه هم حالا یا به دلایل شخصی مثلا علاقه به این عنوان یا دلایل مالی از کرایتک جدا شدن و به ناتی داگ پیوستن .
 
چه گرافیکی داره فر خوردیم از avatar بهتره از این بازی ها هست که بیاد یه نسل طول می کشه تا کارت گرافیک در حدش ساخته بشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or